FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Saptamana Stelista

fcsteaua.ro19.04.2008 02:59

Dansand nebuneste in ritm de Scooter, pe marginea prapastiei, ne uitam in jos si ne privim rivalii:

Iancu despre Mititelu: "Mi-a oferit anul trecut bani ca sa le dau meciul!"

Mititelu despre Iancu: "Nu toatã lumea e ca Iancu, așa fresh, mai mare dragul când îl vezi...Pe ce bulevard e Iancu? Rahova, Zãbrãuți?(GSP)" Nu mah e mai rau, cel mai Rau! Din Calea Ghiulesti. Pe acolo, si lui Uciga-l Toaca, daca trece, i se fura ceasul de la o mana...si butelia care intretine focul iadului din mana ailalta!

Fi-ne-ar "rivalii" de ras! Poate astia sa fie "rivalii" tantalaului nostru. Desi pina si ala i-a luat de fraieri. S-au tiganit ce s-au tiganit si au pus-o de un blat! Au scapat prazarii de retrogradare. De maine ala mititelu iar incepe sa spere la castigarea campionatului. Ca asa-s oltenii. Oscileaza mereu intre drojdie si cele doua obiective.

Tot Mititelu despre acelasi blatangiu: "Deși el are 175 de kilograme, el vrea sã se dea și mai mare decât este." Acum, nu ca iau apararea balenei, dar parca tu Mititelule, nu tot un parlit esti si te dai mare?

Apropo de parlit, auzi ce declara Rednic: Ma ard fesele sa vin!(PS) Cat va dura logodna?(EVZ) De ce sa te chinui mah? Las' ca te ardem noi in direct, la Antena 1, sa vada toata tara cum te indreptam de sale, strimbule! Pentru tine e "ca acupunctura!"

Bine le mai zice Mirel: Rapidistii nu au fost barbati cu CFR!(PS) Pai, dupa ce a spus Rednic, sunt si ei un fel de... barbati. Doar ii cunoaste, a fost seful lor atata timp.

Click-ul scrie: "Latifundiarul din Pipera a declarat cã îi are ca ținte principale pe Sãpunaru, Ionuț Stancu..."

De ce ne aduce "tintele" astea? Vrea sa tragem in ele? Ca in poligon? Asta ne mai lipseste , sa fim parati la FARE si pentru Holocaust!

Ma scuzati, dar am belit-o:

Nu conteazã cã i-au redus chiar acum suspendarea lui Lovin. Ce dacã revin toți, e mai bine, bucuria ar fi și mai mare, pentru cã vom bate Steaua în efectiv complet

Marius Stan, președinte Oțelul Galați(GSP)

Sunt ardelean și clujean mai ales. Vreau sã batem Steaua pentru a o ajuta pe CFR sã aducã Liga Campionilor la Cluj (GSP)

Emil Jula atacant Oțelul

Vreau sã câștige CFR campionatul și noi sã mergem în Intertoto

Janos Szekely atacant Oțelul(GSP)

Mergeti la furat bai amaratilor!

Uite ca a venit timpul sa laud si eu un ziarist. Il cheama Bogdan Steriopol. Stereo asta, a scos vorba de duh a saptamanii: Dinamii sunt "Intre Circ si Spitalul de Urgenta" Si are dreptate! Acolo e resedinta cainilor comunitari de talie mica! Auzi ce se intampla la "shelter": Turcu nu deschide gura fãrã Dinu!(GSP) Ce face mah Dinu pe acolo? Ii taie carnea turcului? Ii dumenica painea? Si ala ca handicapatu', mesteca? Huuo Dinule! Rau ai ajuns! Consilier de imagine al celui de al optulea pitic din "Alba ca Zapada si cei sapte pitici"! Piticul de rezerva? Ca si Rednic dealtfel: "Rednic antrenor de rezerva"(GSP)

Mai puneti mah si voi cate o zgarda de purici, ca v-au razbit toate orataniile alea care fac viata grea caninilor!

Mirel Radoi: "E greu ca Sapunaru sa vina la noi. Ca sa joci la Steaua trebuie sa ai valoare!"(Fanatik) Ce sa faca asta la noi? Sa scape sapunul la dusuri? Sa-i frece cu sapun pe spate pe maseori? Se gaseste dreaq vreunul sa-l arda in cap cu o bricheta si...iar la FARE...pentru transformarea sapunarului in sapun. A innebunit Jiji!

Ia mai dai in... ceea ce le asigura hrana!

Hai sa vorbim despre Steaua!

Ca raspuns la un articol al unei colege de ale mele Yoyoy:

Spiritul Stelist e Legea Noastra! Nu avem dreptul moral sa il interpretam. E spiritual Armatei Romane care spune: Sintem SUPERIORI! Nu exista: "Mai superiori decat altii!" Sintem pur si simplu SUPERIORI! De aici si urasc idea de a avea o galerie "infratita". Nu avem nevoie! Ne sintem suficienti!

Sambata viitoare urmeaza "Codul Moral al Stelismului" - sper sa ma mai cititi.

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

micodo19.04.2008 03:27
Nu mah e mai rau, cel mai Rau! Din Calea Ghiulesti. Pe acolo, si lui Uciga-l Toaca, daca trece, i se fura ceasul de la o mana…..si butelia care intretine focul iadului din mana ailalta!

Muhahahahahahahaha...lasa, dom'le ca s-o gasi unu sa-i arunce o bricheta pentru foc ca doar n-o fi dracu asa de negru....si nici giulesteanu...

Bodanel19.04.2008 05:05

Felicitari pentru inca un articol genial!

yo_marius19.04.2008 05:53

:laugh: Super :laugh:

P.S. Ai dreptate in final. Nu exista "mai superiori", exista stelisti si restul! :thumbsup:

Virgil19.04.2008 06:13
Spiritul Stelist e Legea Noastra! Nu avem dreptul moral sa il interpretam. E spiritual Armatei Romane care spune: Sintem SUPERIORI! Nu exista :"Mai superiori decat altii!" Sintem , pur si simplu SUPERIORI! De aici si urasc idea de a avea o galerie "infratita". Nu avem nevoie! Ne sintem suficienti!

Sunt de acord cu ce spui, dar ce, cand, unde a vorbit cineva de galerii infratite? Daca te referi la articolul Yoyoyoy- ei, ideea era alta. Dar nu cred ca faci referire la acel articol...

In alta ordine de idei, articolele tale au calitatea de a destinde suporterul stelist. De a-i descreti fruntea, de a-i darui zambetul, de a-l binedispune si a-l face sa creada ca e cu adevarat superior.

Prezenta articolelor tale pe prima pagina a site-ului e absolut necesara.

ssinpadureacualune19.04.2008 06:36

"Ne suntem suficienti"...super tare.Extraordinare articole!!!Felicitari!

dee19.04.2008 06:42
Spiritul Stelist e Legea Noastra! Nu avem dreptul moral sa il interpretam. E spiritual Armatei Romane care spune: Sintem SUPERIORI! Nu exista :"Mai superiori decat altii!" Sintem , pur si simplu SUPERIORI! De aici si urasc idea de a avea o galerie "infratita". Nu avem nevoie! Ne sintem suficienti!

Sambata viitoare urmeaza "Codul Moral al Stelismului" sper sa ma mai cititi.

Nimeni nu poate nega superioritatea si valoarea acolo unde exista, insa atentie la autosuficienta , de obicei genereaza o atitudine ostila si dispretuitoare fata de ceilalti. Chiar ca astept cu interes "codul moral al stelismului", fii sigur ca o sa-l citesc ;)

Astristul19.04.2008 07:45

Superb articolul. Ca de obicei.

Totusi dintre Iancu si Mititelul, mai simpatic mi se pare Mititelu, asta pare mai educat decat balena aia de Iancu, pe care nu pot s-o sufar cand o aud vorbind .... aiurea bineinteles!

Sambata viitoare urmeaza "Codul Moral al Stelismului" sper sa ma mai cititi.

Abia astept! :wink:

forzateaua

Garrincha19.04.2008 08:36

Aveam nevoie de un articol ca asta, multumesc

raul stelistu19.04.2008 08:39

Esti tare omule,astept cu nerabdare urmatorul articol.

PS Catalin Asanoavei de ce nu mai scrie?

Forza Steaua spre 24

androsteaua19.04.2008 08:42

avem un meci greu la galati! suntem obligati sa castigam

nepotuuu19.04.2008 08:52

:)))))))))))))) esti cel mai tare

mor de ras nu se poate asa articol

bv tie

danimarcu19.04.2008 09:04

Iancu despre Mititelu: "Mi-a oferit anul trecut bani ca sa le dau meciul!"

Nu a spus asa.Am vazut toata emisiunea,Jabba a spus ca Mititelu le-a oferit bani celor de la Poli ca sa castige impotriva Ceahlaului,echipa ce se batea la evitarea retrogradarii ca si Craiova.

In rest,un articol excelent,ca de obicei.

Alex88pl19.04.2008 09:36

bravo..frumos.astept si celalalt articol.

DT19.04.2008 09:45

am renuntat sa mai citesc "ziarele"de sport romanesti, sau siteurile care tin de ele, nu vreau sa le dau numele, sunt foarte cunoscute. tot ce ma intereseaza este Steaua si nimic altceva. din pacate, citind acest articol, am fost (fara voia mea) pus la curent cu ce mai intampla pe la noi. adica ce mai spune latifundiarul si ceilalti porci ca el din Liga 1, sau ce destinatie urmeaza sa aibe jucatori magistrali ca sapunaru sau ionut Stancu. desi articolul e bine scris, informatia nu este pe gustul meu. o parere personala, va rog sa nu o comentati, oricum nu se va schimba! multumesc...

CaTaLiNsm StElIsTu19.04.2008 10:04

Bun articol,insa te-as ruga sa nu-l mai amesteci pe D-zeu in fotbal.D-zeu e unul si nu e nici Stelist,nici Dinamovist,nici Roman nici Ungur....Inteleg ca e o metafora,insa nu cred ca este tocmai potrivita.

Succes in continuare si sper sa nu mi-o iei in nume de rau.E doar o parere personala.

1uLy4Nn19.04.2008 10:34

frumos, frumos, frumos....multumim ca ne bucurati cu astfel de articole :steagcruce: ..MANDRU CA SUNT STELIST

ge6rge_steaua19.04.2008 18:51

felicitari celui care a scris articolul. in special partea cu sapunaru. geniala. asa ceva nu este scris decat de un stelist. fz Steaua. mereu superiori :steagcruce:

w3bmaster19.04.2008 19:17

Alta articol umoristic si relaxant tineti-o tot asa

Forza Steaua

enjoy19.04.2008 22:35

si daca tot o sa fie codul moral, te-as ruga sa vezi scopurile stelismului si sa spui daca sunt ele nobile ori ba, pentru lamurirea unora!

unuspecial20.04.2008 12:48

HAHAHA :))) esti genial , tare faza cu turcu "al 7 lea pitic" sau piticul de rezerva =)) tine`o tot asa

MoWeed20.04.2008 15:37

=)))))

Geniale articolele tale