Suntem in fata ultimului hop. E adevarat ca pe parcursul celor 29 etape de pana acum, echipa nu a mers intotdeauna cum ne-am fi dorit.
Dar trebuie sa constientizam un lucru: in momentu asta totul depinde de noi. Si in aceste momente trebuie sa ne amintim de cei care ne-au ajutat sa ajungem aici.
Propunerea mea se adreseaza jucatorilor stelisti care in momentul asta nu mai sunt la Steaua, sau care sunt, dar nu vor juca cu Poli. Parerea mea este ca acesti jucatori - care au demonstrat ca sunt adevarati stelisti - ar trebui sa vina in galerie, sa fie liderii galeriei si sa ajute echipa in mod indirect, incurajand-o si creand atmosfera de sarbatoare.
La cine ma refer:
1.Rica Neaga - sunt sigur ca toti stelistii si l-ar dori in mijlocul galeriei
2.Mirel Radoi - e suspendat, deci n-o sa joace. Cum altfel si-ar incuraja mai bine colegii decat din galerie?
3.Daniel Oprita - la fel ca Mirel. E speranta noastra pentru sezonul urmator.
4.Vasili Hamutovsky - a demonstrat de nenumarate ori ca este un stelist adevarat, si toti stelistii il respecta pentru ce a facut.
5.Cristi Ciocoiu - pentru golul cu Besiktas, pentru capul spart de timisoreni in meciul tur.
6.Vivi Rachita - atat cat a putut, si-a facut datoria in mod profesionist fata de Steaua. A marcat primul gol in acest campionat. Poate a facut si greseli, dar a jucat atatia ani in Ghencea...
7.Falemi - pentru ca e stelist adevarat si unul dintre putinii care asculta muzica simfonica (si nu manele).
8.Pitu - pentru golurile cu Rapid, Craiova (sezonul trecut), s-a renuntat prea usor la el.
9.Curt - doar ghinionul accidentarii l-a tinut departe de gazon.
10.Ultimul, dar nu cel din urma, Walter Zenga - nu trebuie sa mai spun de ce. Si alaturi de el, Massimo Pedrazzini - pentru ca este singurul antrenor din divizia A care foloseste laptopul la antrenamente.
Lista ar fi putut fi completata de alte 2 personaje, candva iubite in Ghencea, dar din pacate, nu si in prezent. E vorba de MM si Aliuta.
Astept parerile voastre si eventual, rog moderatorul acestui forum sa puna acest mesaj pe prima pagina a site-ului... Poate nu e o idee asa rea ![]()
Sa incurajam echipa tot meciul cu Poli, si sa nu ne gandim la altceva decat la petrecerea de dupa!
HAI Steaua!!!!
Dorin moise (aka ddy)