FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

propunere - jucatori in galerie la meciul cu Poli

ddy03.06.2005 10:06

Suntem in fata ultimului hop. E adevarat ca pe parcursul celor 29 etape de pana acum, echipa nu a mers intotdeauna cum ne-am fi dorit.

Dar trebuie sa constientizam un lucru: in momentu asta totul depinde de noi. Si in aceste momente trebuie sa ne amintim de cei care ne-au ajutat sa ajungem aici.

Propunerea mea se adreseaza jucatorilor stelisti care in momentul asta nu mai sunt la Steaua, sau care sunt, dar nu vor juca cu Poli. Parerea mea este ca acesti jucatori - care au demonstrat ca sunt adevarati stelisti - ar trebui sa vina in galerie, sa fie liderii galeriei si sa ajute echipa in mod indirect, incurajand-o si creand atmosfera de sarbatoare.

La cine ma refer:

1.Rica Neaga - sunt sigur ca toti stelistii si l-ar dori in mijlocul galeriei

2.Mirel Radoi - e suspendat, deci n-o sa joace. Cum altfel si-ar incuraja mai bine colegii decat din galerie?

3.Daniel Oprita - la fel ca Mirel. E speranta noastra pentru sezonul urmator.

4.Vasili Hamutovsky - a demonstrat de nenumarate ori ca este un stelist adevarat, si toti stelistii il respecta pentru ce a facut.

5.Cristi Ciocoiu - pentru golul cu Besiktas, pentru capul spart de timisoreni in meciul tur.

6.Vivi Rachita - atat cat a putut, si-a facut datoria in mod profesionist fata de Steaua. A marcat primul gol in acest campionat. Poate a facut si greseli, dar a jucat atatia ani in Ghencea...

7.Falemi - pentru ca e stelist adevarat si unul dintre putinii care asculta muzica simfonica (si nu manele).

8.Pitu - pentru golurile cu Rapid, Craiova (sezonul trecut), s-a renuntat prea usor la el.

9.Curt - doar ghinionul accidentarii l-a tinut departe de gazon.

10.Ultimul, dar nu cel din urma, Walter Zenga - nu trebuie sa mai spun de ce. Si alaturi de el, Massimo Pedrazzini - pentru ca este singurul antrenor din divizia A care foloseste laptopul la antrenamente.

Lista ar fi putut fi completata de alte 2 personaje, candva iubite in Ghencea, dar din pacate, nu si in prezent. E vorba de MM si Aliuta.

Astept parerile voastre si eventual, rog moderatorul acestui forum sa puna acest mesaj pe prima pagina a site-ului... Poate nu e o idee asa rea :)

Sa incurajam echipa tot meciul cu Poli, si sa nu ne gandim la altceva decat la petrecerea de dupa!

HAI Steaua!!!!

Dorin moise (aka ddy)

dogy03.06.2005 12:10

mai deschide vreo 10 topicuri ca sa inteleg si eu ce-ai vrut sa spui

Alexandru03.06.2005 12:39

ce pacat ca dintre cei mentionati de tine probabil niciunul nu va fi in peluza pe 11. cel mai usor ar fi pentru Radoi, dar el o sa stea in fotoliu, ca deh... e boier.

Gaby03.06.2005 12:42
2.Mirel Radoi - e suspendat, deci n-o sa joace. Cum altfel si-ar incuraja mai bine colegii decat din galerie?

3.Daniel Oprita - la fel ca Mirel. E speranta noastra pentru sezonul urmator.

Din ce spui se intelege ca Oprita ar fi suspendat. Eu nu stiu sa fie asa, ba chiar mi-l doresc pe teren, macar 30 de minute.

sorin_77703.06.2005 14:44

Oprita e asul din maneca... ce sa caute in tribuna?

SSK03.06.2005 15:20

In primul rand, nu cred ca era nevoie sa postezi de atatea ori acest topic. Daca e interesant, lumea il va comenta, iar daca nu...poti sa-l pui si de 'j de ori si tot degeaba :roll:

Apoi, nu ti se pare ca i-ai luat cam la gramada ? In mod cert ar fi imposibil ca TOTI acesti jucatori sa vina in peluza Stelei (apropo...care din ele ? :? ), mai ales pentru ca unii din ei (Ciocoiu, Rachita, Falemi) s-au despartit in conditii destul de proaste de club. Iar nici cu suporterii nu cred ca acesti jucatori au avut vreodata o relatie deosebita. Acum doar pentru ca nu mai sunt la Steaua trebuie sa-i luam drept simboluri :roll:

Neaga e in Coreea si oricum e certat cu ciobanu, Hamutovski e si el din tabara "oprimatilor", Oprita vad ca mai nou are sanse sa joace (btw...pe bune ??). Cat despre capitanul nostru, vorba lui Alexandru, nu stiu ce ma face sa cred ca nu se va obosi sa vada meciul laolalta cu "masele" :evil:

Padrese03.06.2005 15:24

Poate vine zmarandescu sa dea tonul la scandari :lol:

I.N.Money04.06.2005 04:44

fratilor Oprita intra abia in iulie....nici nu merge ca lumea...dar sa joace 30 d minute..iar la c zici u..eu cred k e imposibil sa vina macar unu...nu d alta dar daca il vedem p Rica la galerie poate vine si Zmarandescu sa-l salte....parca am un deja vu d la meciu Cu Dynamo Kiev...remember?? :wink:

ddy04.06.2005 13:06
In primul rand, nu cred ca era nevoie sa postezi de atatea ori acest topic. Daca e interesant, lumea il va comenta, iar daca nu...poti sa-l pui si de 'j de ori si tot degeaba  :roll:

A fost o eroare pentru care mi-am cerut deja scuze. Oricum, s-a intamplat ceva cu sistemul, pentru ca aveam deshis forumul in alta pagina separata si mesajul meu nu aparea oricate refresh-uri as fi dat, si apoi, dintr-o data, au aparut toate.

Apoi, nu ti se pare ca i-ai luat cam la gramada ? In mod cert ar fi imposibil ca TOTI acesti jucatori sa vina in peluza Stelei (apropo...care din ele ? :? ), mai ales pentru ca unii din ei (Ciocoiu, Rachita, Falemi) s-au despartit in conditii destul de proaste de club. Iar nici cu suporterii nu cred ca acesti jucatori au avut vreodata o relatie deosebita. Acum doar pentru ca nu mai sunt la Steaua trebuie sa-i luam drept simboluri  :roll:

E adevarat - nu prea stiu in care galerie sa vina... Dar io propun ca macar meciu asta sa nu ne gandim decat la echipa si nu la conducere. Ignoranta poate fi o arma.

Cat despre 'gramada' - sunt constient ca e imposibil sa fie adunati totzi la un loc. Dar sunt foarte sigur ca toti pe care i-am enumerat s-ar bucura de succesul nostru, si unii dintre ei ar merita medaliile de campioni. Cel mai mult dintre toti - Walter. A si zis astazi ca pleaca cu inima indoita si o sa se uite la TV sambata viitoare. Si a mai spus ceva pentru care il respect: "Din respect pentru Steaua, nu voi mai antrena in Romania".

smen04.06.2005 14:31

sa vina toti care stiu sa joace si care sa duca echipa spre 30 nu spre 22 !!! :twisted: