FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ovidiu Petre nu joaca la Galati (Sport.ro)!

fcsteaua.ro18.04.2008 15:57

Probleme pentru Steaua inainte de un meci in care nu are voie sa piarda - cel cu Otelul de la Galati. Unul din preferatii patronului din Ghencea, Ovidiu Petre, s-a accidentat grav la antrenamente si nu se va putea conta pe el sambata.

Petre a fost lasat la Bucuresti, el urmand sa fie inlocuit de Florin Lovin, care nu a mai jucat de 5 etape dupa suspendarea pentru incidentele de la Rapid-Steaua.

Raulredblue18.04.2008 16:09

reintra Lovin....de ce Doamne????????????????...

Verssace18.04.2008 16:16

Nu o sa se simta chiar asa mult lipsa lui Ov.Petre .. dar sunt sigur ca batem 2-0 .

Tupac Amaru18.04.2008 17:57

Si Ovidel si-a atins de mult maximul valoric! Asta e, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, dar nici nu putem avea pretentii prea mari in meciurile cu echipe adevarate!

Pentru Liga Campionilor avem nevoie de fotbalisti!

Virgil18.04.2008 18:43

Ovidiu e om de baza la inchidere. Mi se pare ciudat ca nu joaca. Ciudata mi se pare si informatia despre el, atata timp cat nu este mentionata sursa. Eu sper sa joace totusi. Cum sa se accidenteze grav la antrenament? E o posibilitate rara.

Solutii de inlocuire exista. Plesan, Lovin, poate chiar Mirel. Si ce daca Lovin nu a jucat 4 meciuri? Credeti ca a stat degeaba sau ca s-a antrenat cot la cot cu baietii? Eu cred ca faptul ca a lipsit 4 etape din campul muncii (sic!) o sa-l ambitioneze foarte tare. Poate ca o sa marcheze chiar un gol. Ar cam fi de asteptat.

danimarcu18.04.2008 19:47

Din lotul deplasat pentru partida cu Otelul Galati nu au facut parte Romeo Surdu, Cornel Cernea si Valentin Badea (neconvocati), precum si accidentatii Ovidiu Petre si Ifeanyi Emeghara.

Sursa: site-ul oficial al Stelei.

Dupa parerea mea e o pierdere,dar sper sa nu-i simtim lipsa,din motiv de joc spectaculos,pe atac.

steaua_gloria18.04.2008 19:50

S-a intors ! :wall: . Sper totusi sa joace bine

cristian01418.04.2008 19:53

Da, da, poate o sa marcheze chiar 2 goluri. :photo:

godfather8618.04.2008 20:01

Am fost la meciul cu U Cluj si pot sa spun ca Ov. Petre a jucat, ca de fapt merreu in ultimul timp, ff bine.

O sa se simta lipsa lui la inchidere.

O s aiba mai putine migii atacuk doarece Ov Petre recupera cam tot ce era de recuperat.

Da bine carevine Lovin. O sa avem un "salahor" la mijloc, ceea ce e fffff bine.

MoWeed18.04.2008 20:06

Nu e Ovidel un mare jucator dar il prefer in locul lui Lovin

Virgil18.04.2008 20:14

@ MoWeed

Cel mai bun mijlocas la inchidere din tara. Om de echipa nationala. E mare dar nu observam noi.

MoWeed18.04.2008 20:23

@Virgil

Desi multi o sa ma injure pe aici eu il consider pe Lazar de la Rapid mai bun ca el.

Daca o sa te uiti pe statistici(eu nu le consider utile dar statisticile sunt principalul argument al fanilor lui Ovidel) o sa vezi ca e cel mai bun recuperator din tara. In rest, pierde mai multe mingi pe meci(procentual vorbind) decat Vancea de la Pandurii, ca sa nu mai vorbesc ca la pase sau adversari scosi din joc nu e nici macar in primii 10

yo_marius18.04.2008 20:29

De acord cu Virgil. Ovidiu a crescut mult in sezonul asta si nu cred ca gresesc daca spun ca e cel mai bun inchizator roman.

aym19.04.2008 07:57

Pacat de Ovidiu ca nu joaca, in ultimele etape facea treaba buna la mijloc. Ajuta apararea f mult, dar si atacul, atat cat se putea de catre un inchizator.

Totusi, am incredere in Lovin, care si el era in forma inainte sa fie suspendat. Sincer, desi ma enerva Lovin teribil pana acum cateva luni, il prefer pe el la inchidere in locul lui Plesan.

Parerea mea :)

Oricum, batem azi.

eu zic un 3-1 pentru noi.

Forza Steaua

am uitat sa mentionez. Ma bucur ca nu-l mai vad pe Surdu.

Era si timpul sa-si dea seama cei care il creditau pana acum, ca nu are fata de Steaua. Imi pare rau pentru el, dar asta e. Poate daca l-ar imprumuta la Gloria, si ar demonstra acolo ca stie sa joace fotbal, nu doar sa incurce, atunci ar fi alta treaba.