FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redesenare Aiss.ro

SSK15.04.2008 23:39

Cred ca AISS.ro trebuie, cu timpul, sa capete o fata noua. Dupa ce am spus si la sedinta ca este bine ca echipa de IT sa desemneze 1-2 oameni responsabili cu AISS.ro, pentru a ridica si tine acest site actualizat, vin cu o propunere punctuala:

Sa existe un meniu/rubrica cu Realizari, care sa aiba ca submeniuri/subrubrici fiecare realizare mare a AISS: Preoteasa, Praga (deplasare + coregrafie), O mare de steaguri, deplasare Ciuc, bilete oferite la concurs etc.

Apoi, aceeasi sugestie pentru articolele legate de procedura de inscriere. Mi se pare ca ele sunt destul de rasfirate in acest moment.

Astept sa va consultati intre voi si sa va propuneti un deadline pentru ceea ce am propus, daca vi se pare ok.

George Stan16.04.2008 09:14

O sa pun AISS.ro pe platforma de wordpress pentru ca e mai usor de schimbat design-ul si de lucrat pe asa ceva.

Trebuie sa ma gandesc cum fac cu articolele deja existente, sa nu le pierdem.

Pentru treaba asta dau ca deadline 15 mai

(pentru ca o sa fiu plecat 25-2)

Dar sa stiti ca problema principala e ca nu e actualizat, nu ca arata naspa. Si cred ca andyro trebuia sa puna articole noi si nu a mai pus, asta ca sa arat cu degetul la cineva.

Bodanel16.04.2008 09:39

Daca nu se poate face un backup( la joomla e un add-on care poate face export la articole in mod .txt sau .doc - mambo are asa ceva?) putem folosi metoda barbara (copy-paste si ma ofer sa fac eu asta) si sa le publicam pe urma. Din cat m-am jucat eu cu wordpress-ul lucrul asta e posibil. Insa are dreptate si Ovidiu ca trebuie sa il reorganizam putin. Vad ca de ceva timp toata lumea arata cu degetul la cineva :smile: . Cred ca folosirea unui anumit deget in mod excesiv pe stadion a dus la asta.Hai sa bagam o conferinta pe mes sau google talk si sa vedem ce facem. Eu o sa plec in iunie(inca nu stiu perioada) la Paris asa ca atunci nu o sa fiu.

George Stan16.04.2008 09:42

a fost o gluma cu aratatul cu degetul, andyro nu se supara, tine la tavaleala

carminastan16.04.2008 09:48

Eu zic ca 15 mai e din scurt. Eu as zice sa ne luam un pic mai mult timp si sa facem o treaba ca lumea. Nu m-am jucat niciodata cu wordpressul dar cat de complex sa fie. Astia de la RDS mi-au promis ca maine imi pun net deci altfel discut. Ca acum sunt "cel mai prost din curtea scolii".

cat despre partea cu articolele, sambata am inteles asa: ca marketingul & .... (aici nu m-am prins cati de & sunt) vin cu textele, informatiile si e sarcina noastra sa le publicam. cand si in ce loc pe site samd.

Sunt decshisa la orice sugestii si propuneri si chiar m-as bag ala un site, ca mi s-a luat de back-end. mai schimb peisajul web-ului.

Dar mai am o intrebare; scripting scripting, dar design-ul?

George Stan16.04.2008 09:54

credeam ca nu se pune problema cine se ocupa de design :)

Bodanel16.04.2008 09:58

Intrebarea carminei e buna. Design complicat sau unul simplu? De actualizat cred ca oricare dintre noi poate invata (in cazul in care nu stie) cum se publica un articol din wordpress(eu cred ca stiu deja). Faza e ca daca vorbim pe forum e destul de complicat ca ne ia mult sa spunem ceva si se poate vorbi mult pe tema asta. Hai sa o punem de o conferinta.

LE George e bine ca esti modest :smile: . Acum la modul serios. Am rezolvat problema cu design-ul hai sa vedem ce avem de facut si cine le face.

andyro16.04.2008 11:25

Baaai, va bat. andyro a pus articole pentru ca nu punea nimeni, nu si-a asumat un rol clar in a tine AISSul updatat (cel putin din ce isi aduce aminte andyro :D). Las' ca-ti arata tavaleala andyro la Galati ;)...

carminastan16.04.2008 11:43

ce cauti tu pe topicul nostru? >:P

Bodanel16.04.2008 11:49

Face abuz de calitatea de moderator.

LE si eu stiam ca e trecut la it insa m-am molipsit de la carmina.

George Stan16.04.2008 11:50

andyro e trecut in grupul de it, de aia are acces aici

carminastan16.04.2008 12:04

AFARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La marketing cu el!

(Stiam)

Gata. nu mai poluez pe aici

andyro16.04.2008 15:18

De fapt am hackuit fcsteaua.ro, am parola de root, face ce vreau pe aici, dar nu vreau sa-mi arat posibilitatile.

Trecand la lucruri mai serioase totusi, pot sa raman si la echipa de IT intr-o varianta part-time daca aveti nevoie de mine - la MK/PR ma voi ocupa mai mult de partea de PR + ca am timp liber

carminastan16.04.2008 15:21

Multumim frumos. Esti binevenit.

Azzido03.06.2008 20:40

George, avem vreo sansa sa ne ocupam de site pana sambata ?

George Stan06.06.2008 10:53

Am pus wordpress si o tema noua.

Cine are nevoie de cont ca sa se ocupe de site, sa-mi spuna.

Mai sunt inca bug-uri destule in urma migrarii dinspre mambo (rip).

carminastan06.06.2008 13:43

Cu ce pot ajuta?

Oricum felicitari! :)

George Stan06.06.2008 14:36

pai, daca vezi posturi dubioase, browken links and shit, incerci sa le repari

carminastan06.06.2008 14:37

Mkay :) Will check.

a. Most important: cum? adica account? login page? smth?

George Stan06.06.2008 15:16

pai de duci pe /wp-admin si te loghezi cu datele cu care te logai si la vechiul sistem mambo

dupa ce esti logat am imrepsia ca iti apare si in dreptul fiecarui post un link de edit

carminastan24.07.2008 09:07

In articolul despre cum sa te inscrii in AISS e un link catre forlmular, acre evident link este borken. Nu gaseste pdf-ul. Problema mea e ca nici nu pot sa uploadez fisierul pe server. si nici nu stiu unde e, pentru ac probabil e prin sistemul de fisiere si doar linkul e gresit. asta ar trebui sa fie linkul catre pdf http://www.AISS.ro/2007/03/06/cum-va-putet...tories/AISS.pdf