FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca pleaca Gigi ?

BlackWoolfy03.06.2005 06:35

Cum putem ajuta noi clubul???????Cer parerea voastra sau ex. de la alte cluburi.

1.Cotizand lunar cu o anumita suma

2.Cumparand abonamente la minimum EX; 2.000.000 lei

Si multe altele care as dori sa le scrieti voi.

Asta nu o scriu de tampit am vb cu foarte multa lume si si chiar se poate aceasta varianta.Cu un site bine pus la punct transparenta 100% sa aiba lumea incredere sa vada cum se cheltuie si ultimul leu si pana la urma asa iti ajuti cu adevarat clubul am vb cu baieti din Sibiu ,Timisoara,Oradea,Arad si chiar ar fi mandri daca ar putea ajuta clubul si pana la urma am fi INDEPENDENTI.

Prin vot s-ar stabili Presedintele care pe urma el tr sa vina cu propuneri

MERITA MACAR DISCUTAT

ADRIAN PACURAR03.06.2005 08:26

Ok modelul spaniol care il propui e bun , dar romanii nu au atata putere financiara , nu cred ca suntem capabili sa strangem cateva milioane de dolari , dar unul cred ca prin cotizatii s-ar putea strange ,dar si asta ar crea o groaza de probleme.

De acor cu pretuiri adevarate la bilete si abonamente , sunt de acord , dar ce facem cu acei suporteri care sunt adevarati si nu au banii astia , habar n-am . Se pot face multe ,dar nu ai cu cine sa discuti la club , ca altfel multe propuneri cred ca ajungeau la ei.

Adi03.06.2005 10:55

Zenga era unica persoana de la Steaua care dorea ca Steaua sa devina un club european din toate punctele de vedere. A incercat sa dezvolte juniorii, a adus o mentalitate noua in antrenamente si in relatiile antrenor-jucator; din pacate nu s-a inteles cu Gigi si a fost demis. Pacat! Poate il invata pe Gigi niste lucruri elementare despre modul de functionare al unei echipe: strategii de viitor, juniori, transferuri, management etc....

BlackWoolfy04.06.2005 09:56

Eu cred ca va merge si la noi ,ganditiva ca mai sunt sponsori, TV,presa care te pot ajuta intr-un fel sau altul ma refer la suport logistic etc.