FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LACATUS SAU RADOI ?????????

BlackWoolfy03.06.2005 03:13

Radoi la Steaua

- 94 meciuri / 5 goluri in Divizia A

- un titlu de campion al Romaniei

- o Supercupă a Romaniei

Lacatuș la Steaua

- 357 meciuri / 98 goluri in Divizia A

- Cupa Campionilor Europeni (1986)

- Supercupa Europei (1987)

- Finalist al Cupei Campionilor (1989)

- 10 titluri de campion al Romaniei

- 6 Cupe ale Romaniei

- 3 Supercupe ale Romaniei

ADRIAN PACURAR03.06.2005 04:16

Comparatia nu isi are locul , nu poti compara asemenaea jucatori.

Gaby03.06.2005 12:25

ESTE O COMPARATIE RAUVOITOARE.

1. Tu compari un fotbalist aflat in floarea carierei cu un fotbalist care si-a incheiat cariera.

2. Nu uita valoarea diferita a echipelor in care au evoluat cei doi

3. Compari un fundas cu un atacant - este incorect; asa, nici Duckadam nu stiu sa fi marcat vreun gol pentru Steaua.

Nu vad rostul intrebarii "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Radoi". Daca am avea ca Dinamo doi caini pe emblema, cred ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Radoi ar fi la noi cei doi. Si nu-l judeca pe Radoi dupa palmares, uita-te cum lupa la fiecare meci. Nu Radoi este vinovat pentru ca Becali este prost sau rau-intentionat sa-l bage in fata pentru ce se intampla rau. Te-ai gandit ca poate Becali minte ? nu uita, au fost multe momente in care a incercat sa-si apere imaginea punand in carca altcuiva lucrurile mai delicate.

Padrese03.06.2005 15:05
7> 6 Intodeauna
SSK03.06.2005 15:31
7> 6 Intodeauna

Bine spus... :twisted:

elvis03.06.2005 16:50

Nu se pot compara. Au mai fost jucatori de valoarea lui Radoi pe la noi, dar ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...

horse3703.06.2005 17:11

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], fiara, 7, forever!

si nu judec posturile pe care joaca. ci pentru ca Radoi orice ar face nu-l poate atinge. Marius e unic in istoria Stelei si in sufletul suporterului stelist. cu alte cuvinte o comparatie care nu-si are sensul.

petcu trimite mingea in adancime si goool [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! cine mai tine minte sau pentru cei ce nu stiu.