FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Radoi - inceputul sfarsitului

SSK02.06.2005 21:43

Pana nu am auzit azi stirile din sport, nu imi venea sa cred. E drept ca aparusera de mult zvonuri cum ca de fapt pentru Mirel, Steaua = nasu', dar cine sa le fi crezut ?... In fond, de la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] incoace, eu nu tin minte un alt jucator care sa-si fi dat sufletul pe teren asa cum a facut-o Radoi. In plus, valoarea a fost de partea lui, demonstrand ca este un fundas mult peste nivelul campionatului nostru.

Chiar incepusem sa cred ca un nou simbol e pe cale sa se impamanteneasca in Ghencea. Capitanul Mirel Radoi...

Daca insa Mirel Radoi isi permite sa schimbe antrenori si sa marginalizeze jucatori doar pentru ca e finul ciobanului, inseamna ca nu merita nici dragostea si nici respectul nostru ! Daca a contribuit la debarcarea lui Walter Zenga si daca s-a opus venirii lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Ghencea, sa nu ne mai priveasca in ochi niciodata ! El si cu nasul lui pot oricand sa-si infiinteze o echipa "FC Turma Pipera" si s-o pastoreasca cum cred de cuviinta. La Steaua avem nevoie daca nu de fotbalisti trup si suflet devotati istoriei si culorilor acestui club, atunci macar de fotbalisti seriosi, care-si vad de jocul lor si nu-si baga nasul unde nu le fierbe oala ! :x :x :x

Merita sa mai adaug ca oierul sef a mai demonstrat o data cat de sarac cu duhul e :evil: Daca l-ar fi dus nitel dovleacul ala de-l tine pe post de capatana, nu si-ar fi expus "finutul" suporterilor, apucandu-se sa povesteasca "din familie"... Este absolut uluitor cat de mult rau poate acest individ sa faca Stelei prin gesturile lui stupide si infantile ! :x Ciobane, pleaca din Ghencea :evil: :evil: :evil:

Virgil03.06.2005 01:39

Parerea mea e ca nu Radoi sau Florentin sunt vinovati de indepartarea lui Zenga.Hotararea nu e a lor.Si nici macar propunerea ca Zenga sa plece.

Au fost pur si simplu intrebati ce se intampla cu Zenga de nu mai e in stare sa obtina nici macar un punct in deplasare cu echipa si si-au spus parerea.Era normal sa-i intrebe pe ei.Unul e capitan iar celelalt,cel mai vechi jucator din echipa.I-o fi intrebat si pe altii.

Simpla lor parere nu putea sa-l inlature pe antrenor.Iar daca au spus ca se intampla ceva nefiresc cu el,eu socotesc ca a fost chiar asa.Cu Zenga se intampla intr-adevar ceva.Se blocase psihic,nu putea sa-si mai revina.Consider chiar ca ar fi trebuit retras cu o etapa-doua inainte pentru binele Stelei.

Sa nu ne angrenam pe piste false.Ar fi pacat ca jucatori ca Radoi si Florentin care au facut si fac inca bine Stelei,sa fie condamnati pentru lucruri pe care nu le-a facut.

BlackWoolfy03.06.2005 03:24

Si daca chiar ei doi l-au lucrat pe Zenga ? sa presupunem ca vine Hagi si domnului Radoi nu ii convine ce se intampla?

Se stia de mult de Radoi si de figurile lui tineti minte replica " Si daca nu castigam campionatul ce?"

Pai asta nu ai sa auzi la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] NICIODATA.[/b]

ADRIAN PACURAR03.06.2005 04:14

Nu cred ca mai poate fi numit idol , asa ca sper sa nu mai aud , cantecul ala... In fine mare jucator , dar deocamdata atat , ce sa facem mai , la Steaua sunt o turma de mercenari , sunt putini care iubesc clubul asta , care pun suflet pentru club.

elvis03.06.2005 16:34

M-am gandit si eu la o discutie despre echipa lui Jiji&Radoi si cred ca ar tb s-o lasam pana dupa terminarea campionatului.

Hai Steaua!