Pana nu am auzit azi stirile din sport, nu imi venea sa cred. E drept ca aparusera de mult zvonuri cum ca de fapt pentru Mirel, Steaua = nasu', dar cine sa le fi crezut ?... In fond, de la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] incoace, eu nu tin minte un alt jucator care sa-si fi dat sufletul pe teren asa cum a facut-o Radoi. In plus, valoarea a fost de partea lui, demonstrand ca este un fundas mult peste nivelul campionatului nostru.
Chiar incepusem sa cred ca un nou simbol e pe cale sa se impamanteneasca in Ghencea. Capitanul Mirel Radoi...
Daca insa Mirel Radoi isi permite sa schimbe antrenori si sa marginalizeze jucatori doar pentru ca e finul ciobanului, inseamna ca nu merita nici dragostea si nici respectul nostru ! Daca a contribuit la debarcarea lui Walter Zenga si daca s-a opus venirii lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Ghencea, sa nu ne mai priveasca in ochi niciodata ! El si cu nasul lui pot oricand sa-si infiinteze o echipa "FC Turma Pipera" si s-o pastoreasca cum cred de cuviinta. La Steaua avem nevoie daca nu de fotbalisti trup si suflet devotati istoriei si culorilor acestui club, atunci macar de fotbalisti seriosi, care-si vad de jocul lor si nu-si baga nasul unde nu le fierbe oala ! :x :x :x
Merita sa mai adaug ca oierul sef a mai demonstrat o data cat de sarac cu duhul e :evil: Daca l-ar fi dus nitel dovleacul ala de-l tine pe post de capatana, nu si-ar fi expus "finutul" suporterilor, apucandu-se sa povesteasca "din familie"... Este absolut uluitor cat de mult rau poate acest individ sa faca Stelei prin gesturile lui stupide si infantile ! :x Ciobane, pleaca din Ghencea :evil: :evil: :evil: