FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alta valoare pierduta de clubul nostru! :))

The Flyer14.04.2008 12:31

<h1 class="lnktitlenews">Marian Iancu: "Decat sa joc la Steaua, mai bine mecanic auto"</h1>

Seful de la Poli, Marian Iancu a povestit in EVZ cum si-a inceput cariera in fotbal. Iancu a dezvaluit ca in tinerete a fost la un pas sa joace pentru rivala Steaua insa a preferat sa se faca mecanic auto.

" La 19 ani am abandonat insa brusc fotbalul. Trebuia sa ajung la Steaua si sa joc acolo. Ma luau in Armata si eram obligat sa evoluez pentru echipe ale armatei, gen Steaua, ASA Targu-Mures, Gloria Buzãu... Am refuzat Steaua. Am preferat sa fac scoala de soferi si sa ajung apoi mecanic auto", a spus Marian Iancu in Evenimentul Zilei.

:chair::chair::chair:

MOAMA,ce jucator am pierdut!nici acum nu-mi vine sa cred ca aceasta valoare intrinseca a fotbalului mondial a decis sa devina doctor in auto!

bai,frate,asta mai are si alte povestiri nemuritoare?!?!

vlad7514.04.2008 13:45

Singurul lui scop era sa ajunga la puscarie! Singurul loc in care ar fi primit si el vreo mangaiere,chiar daca era din partea unei maini ferme si paroase! Asa ca omul s-a facut mecanic in speranta ca va primi ciubuc cat mai multe sapunuri pe care sa le tot "scape din greseala" pe la jacuzzi in Rahova! Iubitele lui din tabara sigur si-au tatuat pe brate mesaje de dragoste pentru "Marian Huiduma".

Marian , este tabara la vara. Te bagi? Sunt fetite cu cuc ,exact pe gustul tau!

MALDINI_STEAUA14.04.2008 14:01

Va dati seama ce "subtirel" erea el pe vremea aia daca isi permitea sa joace fotbal :))

axl14.04.2008 14:25

Cred ca lucrurile stau invers, fiind respins de la Steaua rubensianul a cazut in depresie, gasindu-si alinarea in mancare.

MALDINI_STEAUA14.04.2008 14:28

@axl se poate spune si asa

Si cu timpul...a devenit un Mobby Dick :)))))

MoWeed14.04.2008 14:52

Jabba fotbalist=)))

Poate daca devenea fotbalist nu era acum cat o balena esuata.

MALDINI_STEAUA14.04.2008 15:04

@MoWeed

Poate nu , da se apuca de droguri :)))

MoWeed14.04.2008 16:22

=)))))deci oricum se ingrasa Jabba

Nu numai noi ci si nationala a ratat un talent rar. Ce mai daca ar fi jucat asta acum C Ronaldo era considerat un oarecare comparativ cu el=))

stelistu_614.04.2008 19:58

Era bun pe banca (baiatu` cu apa :smile: )

JDERUL15.04.2008 08:35

Mai baieti astia de la ev.zilei au fost pionierii gazetariei s.f. la noi. Astia (este exact termenul care li se potriveste) au avut o ,,stire senzationala"(inca nu aparuse ,,Dan-senzationescu in direct") cum ca undeva prin judetul Iasi a ,,nascut " o closca.Si au tinut-o asa vreo saptamana cu martori care asistasera la evenimnent,cu fel de fel de vaterinari care erau cat pe-aci sa rastoarne teoria lui Darvin,eeeee....Primarul de-acolo se oferise sa faca si o statuie galinaceei respective!

Asa ca, unde altundeva gasea si ,,haznaua penala"prosti sa-i publice fanteziile erotice pe tema fotbalului?

The Flyer15.04.2008 12:36

stie baiatu' povestea gainii nascatoare de pui vii,cum sa n-o stie?da' nu mi se pare sf ce spune imbecilul asta,doar se baga si el in seama pe unde poate!iar vine in Ghencea si-si ia la mwie,MM de ghiulestean slinos!

mm_oz15.04.2008 12:51
:hooray: ></a> :yes:
razvan_stelist200713.06.2008 09:02
:((Doamneeeeeeeee....de ceeee.am pirdut cel mai bun portar din lume-Gianiancu Bufon/cu asta luam Champions League mai usor decat puncte cu Dinamo
D4v1dstelist22.04.2009 16:52

Asta alerga mai ceva ca Nicolita. :sleep: