FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Generalii vor sa-l îngroape pe Gigi.

Virgil02.06.2005 14:28

Ciobanul a intrat decisiv in rindul celor care se ocupau de soarta Stelei in vara anului 2000, cind a rascumparat cu 200.000 de dolari o creanta scoasa la licitatie de AVAB. Din acel moment, Becali a devenit finantator al Stelei intrind in Consiliul de Administratie. Rolul lui Becali a crescut simtitor. In ianuarie 2003, Gigi a intrat in posesia clubului dupa o sedinta furtunoasa in care presiunile politice si defilarile bodyguarzilor au fost de partea lui. Perdantii? Paunescu si reprezentantii MApN din Adunarea Generala: generalii Badalan si Pigui, precum si colonelul Zisu.

Infringerea n-a fost insa acceptata cu resemnare, caci MApN si-a construit intre timp planul contraatacului. Dintre cei trei militari ce au parasit Steaua, doi au ajuns deosebit de puternici. Badalan este seful Statului Major, iar Zissu a devenit cel mai tinar general din istoria Armatei romane, fiind, la doar 37 de ani, seful Directiei Administrative si de Servicii. Cei doi controleaza aparatul militar, dar si pe cel economic al Armatei si urmaresc acum sa-i dea lovitura de gratie lui Ciobanul.

Pentru ca nu poate fi deposedat de actualul club, generalii vor sa creeze o noua grupare. Armata vrea sa reinfiinteze fosta echipa CCA, acesta fiind vechiul nume al Stelei pina in 1961. Este razbunarea lui Badalan. Nu cred ca va avea succes cu aceasta echipa. Unul dintre adjunctii de la Parchet este cumnatul lui si e in spatele anchetelor ce ma vizeaza pe mine, a punctat Ciobanul. Noua echipa CCA ar urma sa evolueze in Ghencea, stadionul apartinind Armatei, care l-a inchiriat pina in aceasta vara lui Becali. Deoarece bugetul MApN e sub supervizarea NATO, clubul va fi constituit ca o societate pe actiuni, banii fiind furnizati de potentiali sponsori sau finantatori dupa modelul pregatit de Dinamo. Cum FC Steaua nu va mai putea juca in Ghencea, generalii spera ca fanii sa adopte rapid noua echipa CCA, ce va racola marile glorii steliste ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Gigi urmind sa ramina stapin pe un club fara stadion si cu o mare parte din suporteri.

DECLARATIE

Da, stiu de planul generalilor. Vor sa promoveze cu ASA Tirgu-Mures in Divizia A si sa joace cu echipa in Ghencea, Ciobanul.

Cifra

20 de milioane de dolari pretinde Ciobanul ca a investit in gruparea din Ghencea

Revin fostele glorii

In cazul in care planul generalior va reusi, acestia intentioneaza sa se inconjoare de citeva dintre fostele glorii ale Stelei care nu au mai fost in atentia clubului de cind acesta a fost preluat de Ciobanul. Nume ca Tudorel Stoica, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Anghel Iordanescu sau Emeric Ienei ii vor asigura pe suporteri ca Steaua nu a murit o data cu alungarea lui Becali, ba dimpotriva, spiritul sau a fost readus in Ghencea.

Se bazeaza pe fanii frustrati

Daca, in prima faza, un astfel de proiect nu pare sa aiba sustinerea fanilor Stelei, la o privire mai atenta, lucrurile s-ar putea schimba. Dupa ce presedintele Mihai Stoica a lovit un spectator, iar Ciobanul si-a trimis citiva oameni sa confiste unele bannere, o parte dintre suporteri si-a manifestat nemultumirea fata de conducere. La meciul cu FCM Bacau, patronul ros-albastrilor a fost huiduit pentru prima oara in Ghencea.

Variantele lui Becali

Desi este convins ca nimeni nu-l va putea da afara din stadion, Gigi a facut declaratii care arata ca este pregatit sa faca fata oricarei situatii. Voi lua eu Universitatea si voi face din ea Steaua Craiovei, a spus Becali referitor la situatia dezastruoasa a echipei din Banie. O alta varianta pe care o ia in calcul este fuziunea cu FC National, caz in care trebuie sa-l ajute pe Gino sa-si plateasca datoriile pentru inchirierea stadionului.

2005/6/2/Sport total

Se pare ca,asa cum afirmam intr-un topic anterior,zilele lui Gigi in Ghencea sunt numarate.O fi bine,o fi rau ?

Adi02.06.2005 14:55

Fantezii de-ale generalilor. Aberatii. Sa impuna stelistilor sa iubeasca si sa sutina Tirgu Mures doar pentru ca va juca in Ghencea, apartine armatei si vor veni [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Stoica???? :lol: :lol: :lol: Daca vor alunga Steaua din Ghecea inseamna ca yi doare in cot de adevarata Steaua si le pasa doar de razbunarea contra lui Gigi. Cu asemenea interese meschine, lovituri pe la spate si strategii de 2 lei nu au cum sa ne pacaleasca!!!!!

Rusine sa le fie!!!!!

ADRIAN PACURAR02.06.2005 16:27

Mai nu stiu ce sa spun , oricum cu Gigi nu ajungem departe si sincer parca il vad din ce in ce mai haituit , neingrijit , stresat ,poate ma insel , dar asa il vad eu la TV.

Virgil03.06.2005 01:53

Eu nu l-am mai vazut de mult,dar daca e asa cum spui tu,e clar ca ceva se intampla.

Acum eu nu stiu ce sa zic,dar din doua lucruri rele l-as alege pe cel mai mic.

Care o fi ala?

Din cele relatate in topic se poate trage usor concluzia ca Steaua ar putea sa nu mai existe.Pentru ca la Craiova,Steaua nu ar mai fi Steaua.Chiar jucand in Cotroceni...

Un C.C.A. nou cat ar mai putea sa reprezinte pentru noi ?

ADRIAN PACURAR03.06.2005 04:23

De asta ma tem si eu , de fapt ma tem de mai multe lucruri:

1. Se enerveaza asta si pleaca cu toata echipa din Ghencea.

2. Pur si simplu desfiinteaza echipa .

3.La Steaua nu mai ajung jucatori de calibru , numai marionete , din cate vad la noi nu este nici o stategie pentru viitor , se arunca nume de jucatori ca sa mai potoleasca suporterii , dar de fapt nu se intampla nimic. Becali e mai mic decat impresarul Becali si se pare ca a pierdut razboiul , pana nu va pricepe taranul ca de acuma trebuie sa dea bani seriosi pe jucatori din afara...

4. Parca nea Gigi nu mai are atata banet , prea multe zvonuri , sa nu ma luati cu masina ca aia si-a cumparat-o dupa transferul lui Rica , asa ca banii negrii ...

5.In curand nea Gigi , va trebui sa plateasca datoriile clubului Steaua , chiar daca el sustine ca nu a preluat si pasivele , o idiotenie imensa si matem ca nea Gigi ...

6. Toti oamenii capabili care inconjurau clubul si il protejau , au disparut , acuma peste tot sunt numai orgolii si razboaie care doresc sa ne ditruga.

7. Mie imi e frica ca ajungem rau , poate gresesc in tot ce am scris , poate ma insel , poate sunt intoxicat si eu , dar cancerul cared ca de la capitan ni se trage.

BlackWoolfy03.06.2005 06:16

Gigi trebuie sa plece clar.Steaua nu va muri niciodata stati linistiti,are cine sa vina stam 2 ,3 ani nu castigam nimic si asta e cu Gigi ce am castigat????????Un campionat si ala lasat mostenire,asta este trebuie sa plece Gigi cu ori ce pret.Ce a declarat Zenga ? De unde au inceput problemele ? De la Gigi ,jucatori sunt cazuti psihic ce credeti ca la anul se va schima?Va inselati amarnic. Steaua este intr-o continua agonie trebuie sa se termine o data.

Stiti de ce nu a venit Plesan la noi? De frica lui Gigi "Ce sa fac ma sa ma duc la nebunul ala "

Cine va mai veni in Ghencea??????Cine??????Jucatori de mana a treia,si pe urma ne intrebam de ce nu joaca astia nimic? De ce nu castigam nimic?

Asa ca parerea mea Gigi trebuie sa plece cu tot cu echipa ca nu avem nici un viitor si va asigur ca Steaua nu va muri ba din contra va INVIA.