FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intre Penibil Si Ridicol

ultrash13.04.2008 19:51

Am ales sa scriu randurile ce urmeaza fiind oarecum amuzat dupa vizionarea uneii mizerii numite "meci de fotbal",in speta partida dintre chefereii clujeni si "baietii de suptpod". Nu vreau sa fac referire la meci in sine pentru ca am vazut cu totii mascarada care,in fond si la urma urmei e numai problema partilor implicate.

In timpul meciului am sesizat un lucru ce m-a amuzat teribil.O chestie care mi-a demonstrat(inca odata daca mai era cazul) de ce suntem noi,stelistii,intodeauna superiori.

Ca spectatorul roman de fotbal e in marea lui majoritate incult,fara o cultura a stadionului,fara normele elementare ale bunului simt,fara discernamant si mai ales fara educatie nu mai e demult o nebuloasa. Sunt totusi unii,care ii intrec pe toti.

Prezenti la Koloszvarosz,pseudoultrasii de sub pod si-au etalat din nou limitele,expunandu-si pe fata cartile din care daca ar citii unii confrati de-ai lor ar deslusi frustrarea dusa la rang de hiperbola. Alftel nu se explica cum cei ce se lauda cu "un mit" pe care il iubesc singuri impotriva tuturor aleg sa-si incurajeze echipa. Sa vrei sa faci sex oral cu Steaua la nesfarsit denota o nimfomanie preistorica petru brichetarii lui Mailat. Iar atunci cand mortilor lui Mirel Radoi li se face aceiasi propunere deja treaba miroase urat. Si ar trebui trimisa pe mainile doctosarului Muri de la Koloszvarosz.

Acolo unde ultrasii cheferei (nu va bufneste rasul?) sunt extrem de originali. Preluand ideile steliste din meciul cu mailatii de suptpod ("am apasat butoanele") sau crearea unui cantec pentru chefere pe linia melodica a deja celebrului "drog ciudat".

Rand pe rand,raspunzand la apelul pseudoultrasiolr rapidisti,Pancu,E Dica,Nae Manea(!) s.a. nu au facut decat sa ne redemonstreze ca noi suntem Steaua iar ei nimic. Pe mine unul,sfera ridicolului in care se incadreaza cei mai sus amintiti nu a facut decat sa`mi intareasca o convingere veche,unul dintre pilonii stelismului de cand lumea: acela ca Steaua e Steaua iar restul prea mic. In Romania exista formatii si o echipa de fotbal,mare,grandioasa: Steaua Bucuresti!

SEMPER SVPERIORES

ultrash

1on13.04.2008 20:01

Câte șuturi pe poartã au avut țiganii? Câte ocazii au avut țiganii? Eu nu țin minte sã fi vãzut așa ceva în acest meci. Totuși, sã nu ne alãturãm și noi prostiei din presã, care vede blaturi în toate meciurile Stelei. Totul depinde acum de echipa noastrã. Dacã Steaua bate tot ia campionatul indiferent de ce va face și ce rahaturi va mânca Maröszany.

PS: Totuși, și steliștii au adaptat "ce drog ciudat" de la fanii lui PAO. Cã e o idioțenie ce cântã keferiștii, sau cã ei probabil n-ar fi fãcut niciodatã așa ceva dacã nu ar fi fãcut galeria Stelei, e o altã discuție

Þin minte cã la finala Cupei României din 2001 dintre Dinamo și Rocar (câștigatã de Dinamo, în urma cãreia Rapid a prins Cupa UEFA) se discuta pe la TV ceva de genul cã galeria țiganilor ar fi mers la meci și ar fi susținut Dinamo. Are cineva detalii?

MoWeed13.04.2008 20:40

Ai uitat de scandarea Steaua(peluze)...Victorie(tribune) care a devenit CFR....Bate.

Cat despre cantecul "ce drog ciudat" si noi l-am preluat de la Panathinaikos, care l-au preluat din Turcia, de unde fusese la randul lui preluat de la o echipa braziliana.

In fine nu conteaza exact de unde este, ideea este ca odata ce noi am fost primii din tara care am cantat-o mi-se pare penibil ca franarii sa inceapa si ei sa o cante

st_194713.04.2008 21:39

La ce sa ne asteptam de la niste ultrasi care au aparut in "fenomen" de doar 2-3 ani?

metzzz13.04.2008 21:42

da de ce ii bagati atata in seama ??????????

yo_marius13.04.2008 21:58
da de ce ii bagati atata in seama ??????????

Ei, uite intr-adevar o intrebare buna, excelenta chiar.

Domnule metzzz, aveti tot respectul meu + o bere la proximul meci (daca veniti si daca ne intalnim).

Bafta maxima!

metzzz14.04.2008 04:07

yo Marius ma gasesti la P2 :))))

Fishu14.04.2008 07:39

Si cei din Vaslui ne-au copiat !

andyro14.04.2008 08:13

Oooooooooooo

Ce vers ciudaaaaat,

De toti taranii copiaaaat,

Ii urci pe gard

Si se tampesc,

Doar copiind simt ca traieeescc ... "

Baros'14.04.2008 08:37
Oooooooooooo

Ce vers ciudaaaaat,

Ii urci pe gard

Si se tampesc,

:)) esti tare ANDYRO....ai tot respectul meu...:))bravo..si chiar ca se tampesc...oricum tampiti sunt de cand sau infiintat...nu stiu cum pot sa o vorbeasca de rau pe Steaua,cand ei au doar 3 titluri de campioni,si alea castigate pe vremea lu tataie...deci...sa ii lasam sa vorbeasc...inca odata respect ANDYRO fularsteaua2

MoWeed14.04.2008 08:45
Oooooooooooo

Ce vers ciudaaaaat,

Ii urci pe gard

Si se tampesc,

=))))esti tare frate:))) :worthy: