Am ales sa scriu randurile ce urmeaza fiind oarecum amuzat dupa vizionarea uneii mizerii numite "meci de fotbal",in speta partida dintre chefereii clujeni si "baietii de suptpod". Nu vreau sa fac referire la meci in sine pentru ca am vazut cu totii mascarada care,in fond si la urma urmei e numai problema partilor implicate.
In timpul meciului am sesizat un lucru ce m-a amuzat teribil.O chestie care mi-a demonstrat(inca odata daca mai era cazul) de ce suntem noi,stelistii,intodeauna superiori.
Ca spectatorul roman de fotbal e in marea lui majoritate incult,fara o cultura a stadionului,fara normele elementare ale bunului simt,fara discernamant si mai ales fara educatie nu mai e demult o nebuloasa. Sunt totusi unii,care ii intrec pe toti.
Prezenti la Koloszvarosz,pseudoultrasii de sub pod si-au etalat din nou limitele,expunandu-si pe fata cartile din care daca ar citii unii confrati de-ai lor ar deslusi frustrarea dusa la rang de hiperbola. Alftel nu se explica cum cei ce se lauda cu "un mit" pe care il iubesc singuri impotriva tuturor aleg sa-si incurajeze echipa. Sa vrei sa faci sex oral cu Steaua la nesfarsit denota o nimfomanie preistorica petru brichetarii lui Mailat. Iar atunci cand mortilor lui Mirel Radoi li se face aceiasi propunere deja treaba miroase urat. Si ar trebui trimisa pe mainile doctosarului Muri de la Koloszvarosz.
Acolo unde ultrasii cheferei (nu va bufneste rasul?) sunt extrem de originali. Preluand ideile steliste din meciul cu mailatii de suptpod ("am apasat butoanele") sau crearea unui cantec pentru chefere pe linia melodica a deja celebrului "drog ciudat".
Rand pe rand,raspunzand la apelul pseudoultrasiolr rapidisti,Pancu,E Dica,Nae Manea(!) s.a. nu au facut decat sa ne redemonstreze ca noi suntem Steaua iar ei nimic. Pe mine unul,sfera ridicolului in care se incadreaza cei mai sus amintiti nu a facut decat sa`mi intareasca o convingere veche,unul dintre pilonii stelismului de cand lumea: acela ca Steaua e Steaua iar restul prea mic. In Romania exista formatii si o echipa de fotbal,mare,grandioasa: Steaua Bucuresti!
SEMPER SVPERIORES
ultrash