FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scoala Lucesciana si "vinovatia" Stelei

AdrianUltras2513.04.2008 03:20

Este foarte interesant sa privesti scoala "lucesciana" la lucru.

Andone,Rednic, Razvan juniorul, toti au invatat meserie de la omul care a "revolutionat" fotbalul romanesc(a se citi "blatul in fotbalul romanesc"), nimeni altul decat "il muce"!!!

Daca veti studia antrenorul stra-lucesc veti observa o trasatura definitorie.

Antrenorul de tip lucescian este de obicei cel mai bun la ceea ce face(autoproclamat).Nu exista altul mai bun ca el.

Prin 98 Lucescu batranul ataca Steaua intr-un interviu din prosport magazin si zicea ca peformantele obtinute de Steaua inainte de 89 au fost norocoase, ca cea mai valoroasa echipa a fost de fapt echipa condusa de el si singurul motiv pentru care el nu a avut rezultate a fost faptul ca Steaua l-a furat!.

Meciurile pierdute de Dinamo cu echipe cvasinecunoscute(17 nentori,etc) nu au fost niciodata din cauza lipsei de valoare a echipei sau a antrenorului.Din cauza Stelei s-au pierdut acele meciuri.

Contraperformantele nationalei la fel, nu s-au datorat lipsei de valoare a antrenorului.

Insa sa trecem la timpuri moderne.

Dupa 9 Lucescu a plecat la brescia si acolo, aratandu-si adevarata valoare(Steaua nu juca in italia deci se putea desfasura linistit) a inceput o migratie intre Serie A si B.

A urmat revenirea in tara la rapeed si campionatul luat cu cantec, scurta trecere pe la inter(de unde a fost dat afara in suturi de jucatori), distrugerea Galatei creata de Terim si apoi a Besiktasului si in cele din urma "pensionarea" in Ucraina.

Cei 3 elevi ii seamana la perfectie.

Acum 2 ani Razvan era cel mai bun antrenor din tara si merita sa ia titlul cu rapid si sa joace finala cupei UEFA.A dracului Steaua, ca iar a indraznit sa "lucreze" un descendet lucescian!!! Tot in acea vreme razvanel si-a facut o imagine de om educat, care nu se baga in polemici.De fapt era un mic las pentru care vorbeau alti oameni pe care el ii scotea la inaintare(de aici a rezultata iubirea dintre el si dinu vama)-baiatul lu' tata si-a dat insa in petic de 8 Martie cand toata lumea stie ce a facut cu acea doamna arbitru.

Anul trecut a venit randul puriului.Strambul Rednic era cel mai bun din tara.Batea tot, juca superb,avea cel mai tare lot,etc. Si deodata se termina campionatul si incep meciurile serioase departe de arbitrii corpodeni si comisii ferefiste si se repeta meciul Anderlecht - rapid de acum cativa ani.In rolurile principale: Lazio jucand pe Anderlecht iar Dinamo, pe rapid.Vina pentru calificarea lui Lazio a fost, bineinteles, a Stelei si a jucatorilor!!! Cum sa fie vina lui Rednic?! Pai el i-a transferat pe blay si pe Vali nastase?!

Si sa am ajuns la cel mai bun student al scolii stra-Lucescu:Andone facocerul!(facocerul e un porc salbatic african cu gura mare)

In tur arbitrii "greseau" si cefere mergea.In retur, de cand nu mai "gresesc" arbitrii, nimic nu mai merge!

Bineinteles ca nu e vina lui ando.El e cel mai bun din tara(Andone si cei de la cefere au repetat asta de atatea ori de au ajuns chiar sa creada).

O mica paranteza: In perioada petrecuta in cipru facocerul nu a avut performante.Se tot plangea ca il fura arbitrii desi el e cel mai tare.Inainte de meciul cu cefere din prelim cupeu UEFA, cei de la Anorthorsis au zis o chestie: "Nu ne e frica de acest meci pentru ca Andone e un antrenor slab.L-am batut in cipru si il batem si aici!" WOOOW!!!

Ce s-a intamplat mai departe eu nu mai tin minte, poate stiti voi.

Asadar, vina pentru jocul infect al cefereului nu e a lui ando.Nu din cauza tacticii proaste, nu din cauza schimbarii permanente a jucatorilor.,nu din cauza transferurilor ratate,NU!!!!!!

E doar vina Stelei!

Nu ne ramane altceva de facut decat sa ne cerem scuze in genunchi "lucestilor" pentru tot raul care l-am produs....NOT!

In incheiere vreau sa le multumesc baietilor lucescieni si tuturor antistelistilor.

Va multumesc frumos, din toata inima!

Frustrarea si ura voastra ne hranesc si ne sustin si ne provoaca o placere inimaginabila!

MoWeed13.04.2008 05:46

Asa este toate cele 4 personaje sunt oameni care nu stiu sa piarda.

Nu o sa uit niciodata modul in care Rrapizii s-au purtat cand au aflat acum 2 ani in ultima etapa ca aveam 2-0 la Vaslui(antrenor era Lucescu jr). Dupa aia au inventat-o pe aia cu blatul la Vaslui pentru a-si scuza iesirile de mahala.

Andone vede blat in fiecare meci al Stelei in acelasi timp CFR-ul lui fiind furat meci de meci. Probabil s-a obisnuit din tur sa fie ajutat de arbitrii si acum i-se pare ca este furat cand il arbitreaza corect. Uita sa zica de caracterul infect al lui Trica, care i-a adus atat de multe cartonase, uita sa vada ca are ciurucuri gen Fabbiani grasul sau marele Dorsin venit din CL....

Rednic e mai degraba impresar ca alta explicatie nu gasesc pentru transferurile lui Blay, Nastase, Galliquo(sau cum plm se scrie), tanara speranta Philippe Leonard. In vara a dus jucatorii la parcuri de distractii si rafting in loc sa faca pregatire, si apoi cand a plecat a dat vina pe jucatori ca l-au sapat.Ca si caracter este un mare 0. In vara se plangea ca a murit tasu pentru ca l-a dat Copos afara si nu o sa se mai intoarca in viata lui la Rapid iar dupa 2 luni se intorcea in tiganie. Apoi a atacat dinam0 si cum a fost dat afara de la rrapizi a semnat un nou contract cu spurcatii.

Cat despre "marele" Il muce simpla lui declaratie ca performantele Stelei din 86 nu sunt extraordinare spune tot...

AdrianUltras2513.04.2008 10:12

MoWeed

Ai dreptate.

In Romania Andone era obijnuit sa beneficieze de un anumit tip de arbitraj.Cand a ajuns in Cipru a inceput sa se planga ca arbitrii il fura.

Tin minte ca au aratat o faza la TV din campionatul Ciprului de la un meci in care juca echipa lui Andone.Iar Andone se plangea ca echipa lui nu a primit un penalty.Acum, nu stiu care era echipa lui Andone,dar treaba e ca era aratata o faza in care un jucator simula.Deci nu se dadea penalty!

Si normal sa ti se Para diferit cand tu vii dintr-un campionat unde erai arbitrat de corpodeni.

bodanelu13.04.2008 10:48

@Adrian, chiar trebuie sa ne intereseze de ei? Trebuie sa ne intereseze doar Steaua. Restul sunt mici copii, frustrati, care lovesc in noi.

AdrianUltras2513.04.2008 10:51

Bodanelu

Ai perfecta dreptate.Acesti oameni ar trebui ignorati total.

Totusi, sunt anumite comentarii ale frustratilor care sunt amuzante rau! :rolleyes::))

MoWeed13.04.2008 10:55

Cum ar fi comentariile ca ar fi fost blat cu Dacia Mioveni sau FC Vaslui.

Ar fi comic daca toata lumea si-ar da seama de minciunile lor dar este tragic ca multi pun botu

bodanelu13.04.2008 10:56

asa eram si eu, ma certam pe toate forumurile cu frustrati rapidisti si dinamovisti... si nu am rezolvat nimic. M-am calmat si am zis ca ignorarea e cea mai buna arma. Ei vorbesc, noi ne vedem de treburile noastre si de incurajarea echipei.

Problema este noua generatie care se lasa influentata de tot ce scrie in presa.

Stateam ieri de vorba cu un coleg de facultate si de camin, care tine cu Farul. Si mi-a zis: l-ati furat si pe asta. si i-am dat argumente... si a tacut malc, n-a mai scos decat: lasa ma ca stiu eu ca l-ati furat...

AdrianUltras2513.04.2008 10:59

MoWeed

Cel mai tare a fost meciul cu gloria.

Dupa meci apare muresan in mare forma si:"nu am vazut meciul dar mi-a dat cineva telefon si mi-a zis ca e suspect"

Funny as ****! :))

Aproape la fel de tare ca declaratia data de clona lui muresan, Iancu the hutt, dupa meciul cu rapidul:"mi-a dat cineva din galeria rapidului telefon si mi-a zis ca cel care a aruncat era Stelist"

:))

Bodanelu

Am observat ca in frustrarea lor, majoritatea aduc argumentul "ca asa vreau eu" cand vine vorba de un meci castigat de Steaua despre care ei zic ca a fost blat.Sunt super amuzanti! :))

Ca niste copii de 3 ani.

Mai trebuie doar sa se tavaleasca pe jos, sa planga si sa dea din maini si picioare :))

MoWeed13.04.2008 11:02

Mai ales ca scroafa aia de Iancu a zis asta cam la 5 minute dupa ce s-a terminat meciul:)))

vlad7513.04.2008 11:09
M-am calmat si am zis ca ignoranta e cea mai buna arma.

@Bodanelu,sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar ignorarea este cea mai buna,in niciun caz ignoranta.Esti unul dintre preferatii,datorita acestui lucru mi-am permis sa-ti atrag atentia.

@Adrian trebuia sa punctezi si dialogul dintre Borcea si Andone,care a avut loc in cantomentul lui Dinamo din Cipru,cand Falcosul il persifla pe Puriu iar Borcea l-a dojenit pe Falcos:" Ti-am castigat campionatul Andone".Andone a tacut malc!!!

Puriul a dat vina ,nu doar pe Steaua ,pentru esecul neparticiparii in CL,ci si pe Mourinhio:"Ia mai lasati-ma cu Mourinhio asta,asta-i antrenor??""

Mircea cel Batran a vorbit intotdeauna despre Steaua,nu trebuie sa ne deranjeze un antrenor care fabrica "Ghete de Aur" prin Europa! El trebuie pus pe aceasi treapta cu Pancu!Amandoi au fost refuzati de Steaua,de aceea se explica comportamentul lor golanesc.

AdrianUltras2513.04.2008 11:20

Vlad75

Ai dreptate.Aceasta rasa de frustrati refuzati de Steaua ne va ataca intotdeauna.

Chiar m-a surprins declaratia lui punku de acum cateva zile.Nu ne ataca.OAU!

Valoarea adevarata a unor antrenori ca Andone sau Rednic s-a vazut in meciurile din cupele europene.De la Levski la Anorthorsis si de la Anderlecht la Tottenham sau Lazio.

MoWeed13.04.2008 11:31

@Adrian

Ai uitat de Elfii aia din Suedia:))

AdrianUltras2513.04.2008 11:35

MoWeed

Cu Elfsborg a fost Zenga.Dar tot cu echipa lui Rednic.Merge :)

MoWeed13.04.2008 11:41

My bad.Dar dupa cum ai zis si tu pregatirea de vara era facuta de "marele" Rednic.

Cat despre declaratia de acum cateva zile al talentului tiganiei tomberon pancu nu stiu ce l-a apucat poate spera ca il ia dobitocul ala de Jiji sa vada si el cum e in CL....

Dupa meciul cu noi trica era 99% sigur ca vor fi campioni...Oare acum mai e asa sigur??

yo_marius13.04.2008 11:43

De acord cu bodanelu. Trebuie lasati sa-si verse veninul pana cand si proprii lor suporteri se vor plictisi de ei. Noi ne vedem de treaba noastra iar ei o sa inceteze cu prostiile cand vor realiza ca nu mai au nici o urma de credibilitate.

bodanelu14.04.2008 08:50

@Vlad, Multumesc