FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi: "Chiar si Chelsea il vrea pe Radoi"

Adi02.06.2005 13:42

Ciobanul, a declarat că gruparea Chelsea Londra, este interesată de achizitionarea fundasului stelist Mirel Radoi. "Ar fi venit echipe din Anglia să-l vadă pe Mirel in Olanda, pacat că este accidentat. Chiar si Chelsea vrea să-l ia pe Mirel.

Dacă va exista o ofertă bună pentru el, poate va pleca, dar de unde stiti că nu ii este bine si aici? De la Chelsea nu a venit o ofertă clara au fost niste discutii", a spus Becali.

sursa www.prosport.ro

Sincer, eu nu prea am incredere in cele spuse de Gigi. Sunt sigur ca este doar o strategie de inducere in eroare a opiniei publice si mai ales a firmei "Becali&Popescu" pentru ca un eventual transfer al lui Mirel sa aiba loc fara interventii si piedici nedorite...

ADRIAN PACURAR02.06.2005 16:28

Cam Gigi trebuie sa vanda , mai ales ca statul ii va pune in carca datoriile pe care Gigi sustine ca nu le are , asa ca Mirel cred ca nu e de Chelsea , sunt fundasi mult mai puternici decat Mirel.

Padrese02.06.2005 16:50

Wayne Bridge, Ricardo Carvalho, Paolo Ferreira, Wiliam Galas, John Terry, Glen Johnson, Roberto Huth si posibil Ashley Cole

pe unde sa aiba loc Radoi intre astia?

Jijel nu avea cu ce sa mai faca valuri in presa si a aruncat iar o aberatie de a lui.

Mai bine ii gasesti lu` Dumitru vreo echipa prin Rusia sa scapam de el

BlackWoolfy03.06.2005 06:20

Tampenile lui Gigi :evil: :evil: :evil: