FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mesaj pentru adevaratii Stelisti!

ADRIAN PACURAR02.06.2005 10:27

A fost un campionat greu , am fost la meciuri bune si la meciuri slabe , am cantat si s-a huiduit , mai avem un singur meci , unul singur si putem sa ne bucuram de titlul mult asteptat , in aceste 90 de minute trebuie sa fim cele 90+ de minute sa fim alaturi de jucatori , pana in ultima clipa , sa uitam toate orgoliile .Chiar daca un jucator greseste , nu-i nimic , cantati si aplaudati-l , cantati pentru echipa si pentru jucatori ca sa putem aduce titlul , orice ar fi nu va enervati asteptati si incurajati ca in meciurile din cupele europene , sa fim alaturi de ei , sa uitam pentru un meci de toate mizeriile facute de conducatori , jucatori ... Sper ca infernul sa se dezlantuie si echipa sa o purtam spre victorie .

Numai la victorie sa va ganditi si sa cantati pentru asta , hai sa luam cu asalt TEATRUL !

LUPTA Steaua !

PS:Dar sa nu uitam partile negative , sa nu uitati comportamentul conducatorilor , nu ii huiduiti , dar nici macar sa nu-i bagam in seama , sa fie de acum si pentru noi nuli din toate punctele de vedere.

Virgil02.06.2005 11:55

Bravo fratioare ! Frumos indemn la ratiune .Sunt sigur ca nu era nevoie de el pentru ca fiecare dintre noi ne dam seama ca asa trebuie procedat.Dar poate ca e mai bine ca ai amintit lucruri esentiale.

Banditii de ziaristi bat moneda pe un eventual blat,sau mai bine zis fac multa galagie pentru ca acesta sa nu se produca.

Ce dracu mai vor ei sa influenteze acum pe ultima lungime de campionat ? La Steaua,cinstea a fost permanent cuvantul de ordine.La Poli,din cate stiu la fel.Ale cui jocuri le mai fac acum?Mai bine si-ar vedea de castravetii uscati din gradina lor si ne-ar lasa pe noi sa ne pregatim in liniste victoria si fiesta de dupa victorie.Pentru ca zarurile au fost aruncate.Campioana actualului sezon este

SUPERSTEAUA

Sa curga rauri de sampanie,vin si bere ! Noua campioana este Steaua !Traiasca noua campioana !

SSK02.06.2005 15:37

Din pacate, desi imi doresc din tot sufletul sa castigam acest titlu, sa sustinem ca echipa campioana ar fi SUPER_Steaua mi se pare...mult de tot. Super ala nu are ce cauta la Steaua noastra, macar pentru ultimele 7-8 meciuri in care nu a jucat aproape nimic.

Adi, ai dreptate, va trebui sa fim alaturi de baieti pana in minutul 95, pana in minutul 105 daca e nevoie ! Este singura noastra optiune. Insa...daca in minutul 80 va fi 2-0 pentru Poli, poate ca nu ar fi rau ca "infernul sa se dezlantuie"...in sens opus !

Adi02.06.2005 15:48
Din pacate, desi imi doresc din tot sufletul sa castigam acest titlu, sa sustinem ca echipa campioana ar fi SUPER_Steaua mi se pare...mult de tot. Super ala nu are ce cauta la Steaua noastra, macar pentru ultimele 7-8 meciuri in care nu a jucat aproape nimic.

Adi, ai dreptate, va trebui sa fim alaturi de baieti pana in minutul 95, pana in minutul 105 daca e nevoie ! Este singura noastra optiune. Insa...daca in minutul 80 va fi 2-0 pentru Poli, poate ca nu ar fi rau ca "infernul sa se dezlantuie"...in sens opus !

Daca ai vazut meciul Inter Sampdoria nu ar trebui sa gindesti asa. In min.88 era 2 0 pentru Sampdoria, la final a fost 3 2 pentru Inter! Superb!

Oricum eu sunt sigur ca Steaua va cistiga 3 2....

SSK02.06.2005 15:55

Pai Adi, parca tineai cu Juve... Ce faci, pactizezi cu dusmanul ? :P

Anyway, ma indoiesc foarte tare ca Steaua ar avea forta sa intoarca din minutul 80 un scor de 2-0... Daca nu ma insel, Steaua nu a intors nici un scor defavorabil ei in TOT acest retur ! :(

Ideea pe care incercam eu s-o promovez era ca daca Doamne-fereste nu luam titlul, un asemenea esec nu ar trebui sa treaca netaxat ! Si-asa acest titlu va fi din punctul meu de vedere cel mai trist la care am asistat vreodata :oops: Cand ma gandesc la episodul demiterii lui Zenga, la episodul "Mihai Stoica", la serialul Ciobanul si mai nou la episodul "Mirel Radoi", ma apuca o tristete...

Adi02.06.2005 16:11

Daca tin cu Juve, asta nu inseamna ca nu pot spune ca Inter Sampdoria a fost un meci de 5 stele. Pentru mine Inter Sampdoria este un meci care mi-a intrat pentru totdeauna in cap. O demonstratie de vointa si forta. Oricum imi permit sa spun aceste lucruri fiindca Interul nu mi-a dat de-a lungul sezonului nici o emotie in lupta pentru titlu, asa ca pot aprecia obiectiv jocul si meciurile Interului, nu acelasi lucru l-as putea face daca ar fi vorba de Milan.

Sunt sigur ca daca Steaua pierde titlul va urma un razboi in Ghencea. Vor zbura jucatori, poate si conducatori; suporterii isi vor arata forta si importanta pentru echipa, chiar e posibil sa se ajunga la violente dupa meci, pentru ca dupa atitia ani de seceta, ratarea titlului in ultimul meci ar face sa explodam cu totii si nu stiu cine s-ar putea stapini...

Padrese02.06.2005 16:57

Nu cred ca ar fi existat vreun stelist adevarat care sa huiduie pe cineva acum cand mai e un pas pana la titlu dupa 4 ani.

Vorba lui 2PAC " Forgive but don`t forget"

FANATIK RED-BLUE02.06.2005 17:55

Sunt sigur ca stadionul va fii arhiplin, iar afara inca vreo cateva mii.Pentru cei care vor veni la stadion, vreau sa ii vad ca vor canta si incuraja echipa neancetat, indiferent daca stau la tribune sau peluze pana la fluierul final.

Allen03.06.2005 05:58

Mah, eu unu ma consider foarte nationalist in general, dar zilele astea nu pot sa ma gandesc decat la Steaua-Poli. Parca n-ar juca Romania maine, asta apropo de sondajul de pe site. Nici meciurile din UEFA nu le-am asteptat cu atata infrigurare. E de la sine inteles ca o sa plec iar de la stadion ragusit (si nu de la injuraturi).

Presimt pt 11 iunie o betie cumplita, o amenda si de ce nu o confruntare cu catelusii care vor incerca sa ne strice sarbatoarea. Abia astept!

elvis03.06.2005 16:44

In mod normal, mesaje ca asta mi s-ar fi parut patetice, "nelalocul lor"(pentru asta venim pe stadion), dar asta este logic si vine intr-un moment oportun. Tb sa-i incurajam si sa le multumim pentru ceea ce au facut; am avut o primavara frumoasa.

Hai Steaua!

horse3703.06.2005 17:18

poate voi fi singurul Gica contra din stadion! dar nu-mi pasa. va voi aminti de rica neaga de Walter si nu in ultimul rand de comportamentul lui boier cacareaza de pipera.

o bucurie cu gust amar.

Virgil04.06.2005 08:10
... boier cacareaza de pipera.

:lol: :lol: :lol: KK Reaza .

elvis06.06.2005 15:06
poate voi fi singurul Gica contra din stadion! dar nu-mi pasa. va voi aminti de rica Neaga de Walter si nu in ultimul rand de comportamentul lui boier cacareaza de pipera.

o bucurie cu gust amar.

Fi fara grija, nu uit. Am acelasi gust amar ca inaintea returului cu Valencia, dar tb incurajati. Iar Munti nu tb lasat sa paraseasca "nationala"!