FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica....

I.N.Money02.06.2005 10:24

In randurile urmatoare,in primul rand imi voi cere scuze k l`am criticat atat d rau in urma cu cateva luni..apoi dak tinetzi minte...Dica a rupt contractul cu impresarii "minune" pt a ajunge in Ghencea..dupa c a refuzat p Dinamo si p Frankfurt.E adevarat k a gresit mult la meciu cu Brasov insa trebuie sa n amintim k el ne`a adus d unu singur 12 pct in acest retur...eu unu personal mi`ar placea sa vina la galerie si sa dea Domnu sa sarbatorim impreuna titlu 22...deci ceea c va rog eu p voi stelistii..fratii mey e sa fim corectzi cu Dica si sa il aclamam chiar dak greseste...

ADRIAN PACURAR02.06.2005 10:37
:D:D:D . de acor da nu-l huiduim dat pe mister flegma nu il voi mai respecta niciodata .
Virgil02.06.2005 11:40

Mr.Flegma ! Ha haaa . Interesant.

Toate vin si trec.Eu nu-i port pica lui Dica.Pot sa-l aplaud la un gol,pot sa il injur in gand de ma-sa mare cand greseste la infinit,dar in fata niciodata.

Pentru ca ma respect pe mine.

Dica,din ce am scris mai sus,singura situatie favorabila pentru tine e de a da golul victoriei in meciul cu parvenitii din vestul tarii.

Da-le-o si vei fi aplaudat !

Virgil05.06.2005 12:35

Imi vine in minte din nou,acel penalty ratat de Dica in ultimul minut al meciului tur cu FC Arges.Cu acele doua puncte pierdute atunci,acum nu am mai fi avut emotii.Matematic am fi campioni.

Am uitat de suita de 4 goluri inscrise consecutiv in retur,lui Dinamo,Argesului si,si...?Dar imi amintesc perfect de lucrurile mai putin placute.

ionut(SUD)05.06.2005 18:59

Ati fost in tur la meciul Steaua-FC Brasov pe Lia M anoliu la tribuna a II'a??...Daca nu...puneti'va in locul celor care au fost...sunt unul dintre cei care au trebuit sa priveasca stupefiati la gestul incalificabil al acestui mercenar...Tocmai dupa aia a urmat contestarea lui....

Zero respect pentru un caracter infect...

Sacrificiu

Unitate

Demnitate

SteauaToronto05.06.2005 19:44

Cand un jucator joaca prost trebuie sa-l incurajati nu sa-l huiduiti!

Gura mica fratilor ca Dica ne-a adus 12 puncte si suntem la un punct distanta de caini datorita lui!

sorinb06.06.2005 06:26

Dica e cel mai prost!

elvis06.06.2005 15:24
In randurile urmatoare,in primul rand imi voi cere scuze ca l`am criticat atat d rau in urma cu cateva luni..apoi dak tinetzi minte...Dica a rupt contractul cu impresarii "minune" pt a ajunge in Ghencea..dupa c a refuzat p Dinamo si p Frankfurt.E adevarat ca a gresit mult la meciu cu Brasov insa trebuie sa n amintim ca el ne`a adus d unu singur 12 pct in acest retur...eu unu personal mi`ar placea sa vina la galerie si sa dea Domnu sa sarbatorim impreuna titlu 22...deci ceea c va rog eu p voi stelistii..fratii mey e sa fim corectzi cu Dica si sa il aclamam chiar dak greseste...

1) Si nesimtitul de Aliuta a plecat din Ukraina sa vina la Steaua.

2) Dica si-a facut meseria. Nu tb laudat cand, in sfarsit, a facut ce tb.

3) Toata echipa tb sustinuta si aclamata la final. Dar sa nu-l vad iar pe rahatul ala de MM ca face turul cu echipa.

Hai Steaua!

I.N.Money06.06.2005 17:37

baieti eu am scris topicul asta pt k ati vazut k in ultimu timp Dica e huiduit d la prima greseala...lucru care nu mi s pare normal...

vampyrr07.06.2005 14:22

sa dea draq ce va ti gasit de discutat. nu am nimic cu Dica nici nu imi place dar nici nu il hulesc, ce sa zic spunea o victima de la tribuna a 2 a ceva de un gest incalificabil, eu il rog frumos sa taca draq din gura pentru ca stim foarte bine cum e pe stadion si cate a auzit Dica la.... v-as ruga fratilor sa postati si voi ceva care sa merite vorbit, pentru ca o serie de topicuri mi se par labareala :roll:

ionut(SUD)08.06.2005 13:01

pentru VAMPYRR....

Am impresia ca postezi total aiurea ....eu vorbeam de cei din Peluza Sud care au fost jigniti de cacatul ala....inca ceva...atata timp cat am de spus ceva care este real nu o sa tac din gura(si cu ocazia asta iti spun sa vorbesti si tu frumos)si daca nu stii o sa iti reamintesc eu ca pe Dica nu l'a injurat nici un membru al Peluzei Sud inainte sa vina sa ne scuipe si sa ne injure...decat sa postezi din auzite sau din ce citesti prin presa mai bine n'o faci...risti sa te umpli de penibil...

P.S. N'o lua in nume de rau,dar Dica chiar nu mai merita respect....

Sacrificiu

Unitate

Demnitate

I.N.Money12.06.2005 07:37

"Munteanu CENTREAZA ....Dica PRELUNGESTE...GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL......INSCRIEE..NICOOOOOLAAAAAEEE

E

EEEEEEE DICCCCCCCCAAAAAAA,NICCCCCOOOOOOOOOOOOLAAAAAAEEEE DICCCCCCAAAAAAAAA....Steaua E CAMPIOANA Romaniei

ADRIAN PACURAR12.06.2005 08:12

Bravo mai , ne-a facut campioni!

Virgil13.06.2005 02:17
...

Dica,din ce am scris mai sus,singura situatie favorabila pentru tine e de a da golul victoriei in meciul cu parvenitii din vestul tarii.

Sa fi citit Dica aceste randuri.Cert e ca el a marcat golul castigarii campionatului.

Ma Dica ma,tu esti un jucator al naibii de bun.De ce-oi fi vazut eu altfel.Primeste aplauzele mele Dica,le meriti.Nu numai pentru acest gol,ci pentru tot ce ai facut bun in acest sezon.

Dica,mi-ai intrat la inima.Fara tine cine stie ce surpriza am fi avut.

Virgil13.06.2005 02:30
...

Sa fi citit Dica postul meu?Cert e ca a marcat golul castigarii campionatului.

Ma Dica ma,tu esti un jucator al naibii de necesar Stelei.Mi-ai intrat definitiv la inima.Nu numai pentru golul marcat timisorenilor,ci pentru tot ce ai facut bun pentru Steaua in acest sezon.

Virgil13.06.2005 02:30
...

Ma Dica ma,tu esti un jucator al naibii de necesar Stelei.Mi-ai intrat definitiv la inima.Nu numai pentru golul marcat timisorenilor,ci pentru tot ce ai facut bun pentru Steaua in acest sezon.

Virgil13.06.2005 02:31
...

Virgil13.06.2005 02:32
...

...

...

...