FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LACATUS IN GHENCEA

BlackWoolfy31.05.2005 17:08

"Vin de astazi la Steaua sa antrenez pe gratis", a declarat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la emisiunea Fanatik. Cariera "Fiarei" din ultima vreme de la Intergaz, o echipa pe care a adus-o aproape de retrogradare in Divizia B, nu il recomanda totusi ca solutia ideala.

In acest moment al discutiei, latifundiarul din Pipera a inghitit in sec, in timp ce [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a plusat: "Eu vin gratis. Ma tin de cuvant. Tu te tii de cuvant si ma iei la Steaua? Hai sa vedem cine este parolist!".

In conditiile in care Hagi ar trebui platit serios, mai ales ca imaginea sa valoreaza peste un milion de dolari pe an pentru campioana Greciei, Olympiakos Pireu, varianta [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] i-ar cadea bine lui Becali, care cu aceasta ocazie s-ar impaca si cu propriii suporteri, dar si cu propriul buzunar. Finalul discutiei a ramas "in coada de peste", Becali, simtindu-se dezarmat, afirmand: "Bine, Marius! Mai vorbim!".

Ce frumos ar fi! :lol: :lol: :lol:

SteauaToronto31.05.2005 17:31

Sa nu sariti acum la ce o sa spun! Eu nu l-am prins pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] prea mult in cariera lui de jucator dar l-am prins ca antrenor la Intergaz unde i-a bagat aproape in Divizia C! Sa va spun ceva nu confundati cariera de jucator cu o cariera de antrenor! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] daca o sa vina la Steaua e ca si cum am lasa pe cineva sa faca experimente la inceput de cariera!

Dan Petrescu e un om capabil! Acum o sa incepeti sa spuneti ca a pupat fularul Rapidului!Eu cred ca daca nu o facea iesea razboi cu suporterii Rapidului!

Virgil01.06.2005 02:32

Daca nu vine Hagi,cred ca s-ar putea conta pe serviciile lui Dan Petrescu.Imi place la el spiritul ofensiv pe care il insufla echipelor cu care lucreaza.

Daca vine [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e posibil sa faca treaba.Sa nu luam de capital faptul ca a dus o echipa in "C".

Eu personal nu stiu ce s-a intamplat acolo.Nu cunosc cauzele retrogradarii.Nu cred ca vina ii apartine integral.

Important e ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] doreste din tot sufletul sa antreneze Steaua,si sa fiti siguri ca daca nu s-ar simti in stare,nu ar veni sa se compromita.

Amin.

Adi01.06.2005 02:34

Nu stiu de ce toti yi leaga de git lui Marius retrogradarea cu Ceahlaul si cele 6 meciuri la Inter Gaz. Principalaul vinovat in retrogradarea Ceahlaului a fost Gh.Stefan (cu siguranta stiti si de ce), iar la Inter Gaz, asta e, mu a reusit. Eu prefer sa-mi aduc aminte de Marius ca antrenor, cind antrena Otelul, brasovul si obtinea titlul de "campion al provinciei"....

BlackWoolfy01.06.2005 06:09

""Nu stiu de ce toti yi leaga de git lui Marius retrogradarea cu Ceahlaul si cele 6 meciuri la Inter Gaz. Principalaul vinovat in retrogradarea Ceahlaului a fost Gh.Stefan (cu siguranta stiti si de ce), iar la Inter Gaz, asta e, mu a reusit. Eu prefer sa-mi aduc aminte de Marius ca antrenor, cind antrena Otelul, brasovul si obtinea titlul de "campion al provinciei"....""

Asa este aducetiva aminte ce a facut [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cu Otelul cand ia luat de pe ultimul loc si ia dus pe 4 si cu Brasov la fel

Si pana la urma merita o sansa cu Piturca in patru ani am luat un campionat si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu merita o sansa????????????

Padrese01.06.2005 08:04

Cred ca Marius a demostrat mai multe cat a antrenat echipe bune decat Hagi.

Allen01.06.2005 13:13

Laca a mai declarat ceva: "Unora dintre jucatori nu le-ar conveni daca as antrena Steaua pentru ca stiu ca li s-ar mai taia macaroana".

Oare la cine se referea. Eu banuiesc ca la Radoi si Fl.Dumitru. Parerea mea...

SSK01.06.2005 15:22

Haideti nici sa nu-l scoatem pe Laca un mare antrenor pana acum, pentru ca nu a fost :oops: Imi aduc aminte cu foarte mare placere de vremea cand era jucatorul nostru si merita respectul si dragostea noastra pentru cat suflet a pus pentru Steaua, dar de aici si pana la a spune ca de fapt [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e cine stie ce antrenor, mai e de mers...

Ca antrenor Hagi pare macar cu o idee mai titrat (nu puteti compara totusi Otelul cu Galatasaray). In plus, ar fi total nedrept sa cadem in capcana de a=i purta sambetele lui Gica doar pentru ca ciobanu' l-ar aduce pe el antrenor si nu pe Laca. Hagi este stelist pana la moarte si merita respectul nostru ! Iar ca antrenor cred ca este o varianta mai buna in acest moment...asa cred eu.

Allen, nu cred ca la Radoi se referea in primul rand. E drept ca asupra lui se strang din ce in ce mai multe suspiciuni in ultima vreme, dar hai sa fim sinceri : Radoi si-ar castiga locul de titular la Steaua cu ochii inchisi ! Dumitru (care nu mai e ce-a fost) poate fi insa unul din cei vizati.

BlackWoolfy01.06.2005 18:08

Si pana la urma merita o sansa cu Piturca in patru ani am luat un campionat si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu merita o sansa????????????

SteauaToronto01.06.2005 18:22

Daca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu i-a putut rezista ,,domnului" Stefan la Ceahlaul cu blaturile cum credeti ca o sa-i faca fata lui Jiji cu alcatuirea echipei?

BlackWoolfy14.06.2005 17:58

Dupa refuzul lui Hagi si Zenga cred ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar merita si el nu refuza Steaua

BlackWoolfy15.06.2005 04:35

LĂ'CĂ'TUȘ: Probabil nici n-are numarul meu!

Fosta glorie a roș-albastrilor crede că ziua in care va deveni antrenorul echipei sale de suflet este departe. Contactat telefonic, Marius Lacatuș (foto) este de parere că patronul Ciobanul nu va apela la serviciile sale deoarece il consideră un antrenor cu o carte de vizită mult prea mică pentru a pregati Steaua.

Domnule Lacatus Gheorghe Hagi a refuzat oferta de a veni in Ghencea...

Marius Lacatuș: Am aflat si eu acest lucru din presa Ceea ce vă pot spune este că Hagi stie cel mai bine motivele pentru care nu a semnat cu Steaua.

Credeti că este posibil ca Zenga să revină la echipa

După cit il cunosc eu pe Walter, care este un antrenor foarte bun, nu cred că va fi convins să se intoarca Este un caracter puternic si nu iși va calca pe orgoliu.

V-a sunat Ciobanul pentru a vă propune postul de antrenor principal al echipei?

Asa cum a spus si domnul Becali, sunt un antrenor care nu ar putea să facă performanță in campionat si in cupele europene. Probabil nici macar nu are numarul meu de telefon.

"Asa cum a declarat patronul Stelei, sunt un tehnician neexperimentat pentru a veni pe banca tehnică a echipei."

Marius Lacatus antrenor

BlackWoolfy15.06.2005 17:07
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este sansa noastra doar el il poate opri pe Gigi
BlackWoolfy16.06.2005 06:16

"Dacă aș veni eu antrenor in Ghencea, le-aș mai taia din macaroană unora dintre jucatori, care se cred mari si tari la Steaua"

Marius Lacatus

GREUceanu16.06.2005 06:21

Nici Zenga nu a venit in Ghencea cu o carte de vizita impresionanta, ba as putea spune, una second-hand. Si uitati unde a adus Steaua. Nu vad de ce [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu si-ar putea juca sansa lui, mai ales in aceste momente cand si stelistii fug de Steaua...

Bisquit16.06.2005 06:46

Laca cred ca e cel mai infocat stelist aflat in viata.........Ca antrenor insa, singurele lui rezultate cat de cat satisfacatoare au fost cu Otelul. Insa de ce sa-i punem pe toti parvenitii si macar daca riscam, sa riscam cu unul de-al nostru!!