FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãdoi nu e accidentat grav (ProSport)!

fcsteaua.ro11.04.2008 15:52

Mirel Rãdoi, cãpitanul Stelei, nu este accidentat atât de grav pe cât se credea.

Jucãtorul a suferit o contracturã muscularã la încãlzirea dinaintea partidei cu Gloria Bistrița și a efectuat o rezonantã magneticã la Spitalul Militar Central, azi-dimineațã, în urma cãruia s-a constatat cã diagnosticul de leziune muscularã este fals.

Cãpitanul stelist va începe de astãzi un program de recuperare, pentru a se alãtura cât mai repede echipei.

laur_2311.04.2008 19:22

Asta-i o veste extraordinara!

Este nevoie mare de Mirel!!!

MALDINI_STEAUA11.04.2008 19:39

Ma bucura aceasta veste , dar as prefera sa nu riste cu el Luni pentru ca este nevoie de el la Euro tinand cont ca Tamas s-ar putea sa rateze turneul final.

nightfeever11.04.2008 20:35

Excelenta veste!

Hai Mirele in iarba, pentru ca vreau nu vreau sa recunosc...leg revenirea ta de revirimentul echipei!!!

Kustic12.04.2008 09:20

pacat ce se intampla cu Radoi!!! are genunchiul foarte sensibil!!!

MoWeed12.04.2008 13:48

Excelent!!

Ma speriasem ca poate recidiveaza accidentarea lui. Avem nevoie de determinarea lui in acest final de campionat

predatorpulse712.04.2008 14:26

E foarte bine ca Mirel se simte OK si ca a evitat o noua accidentare grava,eu zik sa incepem fara el meciul cu Cluj ca sa-si revina la forma maxima. In alta ordine de idei,ce e prostia asta cu habibou,ca aud ca va pleca din vara? Ar fi pacat, de fiecare cand a intrat a facut diferenta si ceea ce mi-a placut la el a fost viteza si mai ales pofta de joc. Ar trebui tinut ca si asa am mai facut greseli cu alti tineri promitatori,cum ar fi bicfalvi si Ochirosii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

w3bmaster14.04.2008 20:02

Sper sa nu fie grav

Forza Steaua

CatalinBerceni17.04.2008 16:58

Eu sper ca de data asta Laca sa aibe grija si sa nu-l forteze...trebuie lasat pe bara pana nu mai are nici o problema.....nu vreau sa castigam iar titlul cu el in teren si apoi sa jucam in Liga fara el...si sa ratam un campionat intreg la anul ....ca nu ne este liderul in teren....

MIRELE CAPUL SUS........FORZZA Steaua.......SA CURGA BEREA!!!!!!