FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrița - Steaua București

«12»
fcsteaua.ro09.04.2008 23:10

În cadrul etapei a XXVII-a, Steaua se deplaseazã la Reghin în una din cele mai grele deplasãri ale acestui retur, pentru a da piept cu Gloria Bistrița. Meciul începe la ora 17:00 și va fi transmis în direct de NaționalTV.

Steaua vine dupã 7 victorii consecutive (incluzând-o pe cea la masa verde contra Rapidului - definitivã din câte se pare) și are un moral excelent, dupã ce a reușit sã șteargã cele 11 puncte diferențã fațã de liderul CFR Cluj, existente dupã deplasarea pierdutã la Iași. Roș-albaștrii au nevoie de un parcurs fãrã greșealã pânã la sfârșitul campionatului pentru a fi 100% siguri de câștigarea campionatului. Pentru cã, în ciuda meciurilor grele rãmase de jucat (deplasãri la Reghin, Craiova și în Groapã, meci acasã cu Poli Timișoara), asta a adus nou ultima rundã: în acest moment depinde doar de noi sã fim campioni!

Cu toate aceste, drumul este încã lung și foarte greu. Ioan Ovidiu Sabãu a reușit sã facã din Gloria o echipã redutabilã și - nota bene - mai ales una cinstitã! Astfel, cea care pãrea simbolul indestructibil al Cooperativei post-comuniste s-a transformat încet-încet, pe nevãzute, într-o echipã corectã, chiar dacã a rãmas aceeași formație liniștitã fãrã obiective mai mari de Cupa Intertoto.

Cred cã transformarea Bistriței este în primul rând meritul lui Ioan Ovidiu Sabãu, care face cinste fotbalului nostru și ilustreazã poate cel mai bine influența beneficã a "generației de aur" în fotbalul românesc. Puse cap la cap, seriozitatea lui Sabãu la Bistrița, priceperea lui Dan Petrescu la Urziceni sau decența și munca lui Marius Lãcãtuș în Ghencea, dar și încercãrile lui Lupescu în fruntea arbitrajului (pãrerea mea, controversatã probabil) - toate apar ca un fenomen de care nu putem face abstracție. Dacã fotbalul românesc se profesionalizeazã cât de cât, cred eu cã este în primul rând datoritã lor!

Revenind la meciul de astãzi, Steaua întâlnește formația de pe locul 8, o echipã perfect egalã cu ea însãși, dupã cum o aratã și linia de clasament: 9 victorii, 9 egaluri, 9 înfrângeri. Bãieții noștri au șansa, în cazul unei victorii, sã profite de un pas greșit al CFR-ului la Urziceni, pas ce pare chiar probabil ținând cont de forma celor douã echipe (dar și de steliștii care se îngrijesc de echipa de Urziceni..). Cu toate acestea, partida se anunțã foarte grea, așa cum au fost meciurile de la Bistrița din ultimii ani. Probabil jucãtorii bistrițeni vor fi motivați financiar de confrații lor ardeleni.

Marius Lãcãtuș nu poate conta pe Neșu și Emeghara (accidentați) și nici pe Vali Badea și Lovin (suspendați). Revine Ovidiu Petre dupã o suspendare de 1 etapã; în același timp, accidentarea lui Pawel Golanski din meciul cu Dacia Mioveni s-a dovedit una ușoarã, astfel cã polonezul va fi mai mult ca sigur titular. În aceste condiții, cel mai probabil Steaua va alinia urmãtorul 11:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Ovidiu Petre, Rãdoi - Mendoza, Dicã, Neaga (Dayro Moreno) - Pepe Moreno.

Mai trebuie adãugat cã meciul se disputã la Reghin din cauza lucrãrilor de reamenajare a stadionului din Bistrița. O bunã ocazie pentru numeroșii suporterii steliști din zonã - pe care îi salutãm pe aceastã cale - de a vedea Steaua pe viu!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

Virgil10.04.2008 05:06

Ar mai fi de adaugat ca meciul va fi condus de un arbitru care mie imi provoaca indoieli, Tiberiu Lajos. La una din linii se va afla un asistent din Pascani, Popa Ionel. Unul dintre atat de dubiosii asistenti fin cadrul CCA (Comisia Centrala a Arbitrilor si nu Casa Centrala a Armatei, asa cum afirmase in gluma Nicolae Badea - actualul presedinte al lui Dinamo -ginere al fostului temut demnitar comunist Ion Dinca - Te leaga.)

Dar iata intreaga brigada:

Lajos Tiberiu (Timisoara)

A1: Nica Cristian (Ploiesti)

A2: Popa Ionel (Pascani)

R: Dumitru Robert (Brasov)

Obs: Calin Mircea (Bucuresti)

Camataru Rodion (Craiova)

Ar mai fi de spus ca pretul unui bilet de intrare este de 50 lei, desi la meciurile cu celelalte echipe s-au perceput doar 20 de lei. Dar vine Steaua - Barcelona estului, si lumea se inghesuie ca la urs.

Mãsurile de securitate la meci vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din Târgu Mureș, de Polițiști și de o firmã de pazã.

Sansele noastre de a mai obtine 3 puncte sunt mari si cred ca si astazi vom invinge. De abia am inceput sa ne obisnuim cu victoriile in serie.

FORZA Steaua E VINCI PER NOI!

vlad7510.04.2008 05:23
....asistenti fin cadrul CCA (Comisia Centrala a Arbitrilor si nu Casa Centrala a Armatei, asa cum afirmase in gluma Nicolae Badea - actualul presedinte al lui Dinamo -ginere al fostului temut demnitar comunist Ion Dinca - Te leaga.)

Salut Virgil, Badea pare omul Epocii Moderne cu touchscreen-ul,dar realitatea este alta.Este genul de om care a "reusit" in afaceri doar in urma acelei casatorii cu fata unui lider marcant al Epocii Comuniste..De fapt ambii gineri ai lui Dinca,celalat este Puiu Popoviciu,au reusit sa se impuna in lumea afacerilor datorita stransei legaturi cu vechiul regim.Sa nu-l uitam si pe milogul de Copos,fostul conducator al UTC.

Despre meci,cred ca este foarte greu,cu o echipa disciplinata,dar nadajduiesc ca vom invinge pe Gloria.Se pare ca suntem putin mai disciplinati decat bistritenii. Lacatus ne poate arata astazi ca este un bun strateg iar baietii ca merita locul 1.

Hai Steaua!

alexmk1710.04.2008 06:13

Meci greu spre foarte greu!

Sper intr-un 0-0! Dar e greu! Arbitrul este un roman cu numele: Lajos! Nu judecam oamenii dupa nume dar aici intervine calitatea omului care poarta acest nume si noi stim mai bine ce furaciuni a practicat acest om impotriva Stelei!

Terenul de la Reghin e o mizerie, dar nu e vina celor de acolo! Meciul va arata ca un meci de Cupa Ligii Angliei intre Scounthorpe si Manchester, in care gazdele au sanse mari sa castige!

Unii ziaristi au batatorit drumul si anume: Bistrita poate castiga cu Steaua, dar invers este la fel de posibil ca gheata si frig pe SOARE! Deci, daca din greseala castigam, va fi blat! Problema e ca noi stelistii nu prea simtim aceste blaturi in timpul meciurilor si chiar suferim ca prostii!

Na ca si Ceahlaul a batut la Vaslui, dar acum nu cred ca a fost blat! Adevarul e ca Ceahlaul, cea mai slaba echipa din acest moment din Liga 1, este cu 4-5 clase peste Steaua, care e o echipa mica cu jucatori sub-mediocri! Asa zice presa! Si presa are dreptate mereu, nu????

La Urziceni nu asteptam surpriza ci victoria inevitabila a cefereului! Serea arbitreaza! Si noi stim ce parere buna are Serea de Steaua, nu??? Bistrita stie si ea!

forzateaua , macar egal! :steagcruce:

PS: Cefere si-a luat autocar! IUPIIII! Problema e ca la interior e copiat fix dupa Steaua, cu masa in spate! Originali! :thumbdown:

Spectatorii cefereului (cei 20) scandeaza la meciurile de acasa: Peluza: CFR, Tribuna: Victorie!(ca ei au doar o tribuna si o peluza la stadion)! Vi se pare cunoscuta aceasta scandare??? Parca seamana cu: Tribunele: Steaua, Peluzele: Victorie sau viceversa! Deci, din nou originali cefereii! :thumbdown:

Facem pariu care e urmatoarea mutare??? Eu zic ca isi vor schimba culorile in ros-albastru! Dupa care va urma schimbarea numelui in Steaua!

Dupa care spectatorii vor scanda: Trup si suflet pentru culori......

Ca sa nu mai spun ca parodia aia de imn a lor e copiata dupa: Oh my darlin' Clementine! :thumbdown:

Oamenii astia sunt obsedati de Steaua si par a tine cu Steaua! Copiaza tot de la Steaua!

geoct10.04.2008 06:38

Stiu ca va fi greu, dar sper sa castigam. Vreau cele 3 puncte ca sa ne apropiem titlul si mai mult. Vreau acest titlu pentru toate minciunile si comentariile pe langa subiect facute despre Steaua. Si da, vreau acest titlu pentru locul din Liga Campionilor. Nu vreau prin asta sa spun ca obiectivul Stelei trebuie sa fie Liga Campionilor. Nu, obiectivul trebuie sa ramana cel dintotdeauna: Cupa si Campionatul. Dar il vreau pentru ca acel loc ni se datoreaza in cea mai mare masura noua. Sigura ca dupa ce am vazut dubla Liverpool Arsenal ne intrebam ce sanse avem acolo. Dar, din campionatul nostru, cine are sanse? Parerea mea e ca echipa joaca acum mai bine (comparat cu turul campionatului). Sigur ca Steaua nu practica jocul pe care l-am dori, dar se vad imbunatatiri. Daca se continua asa, zic ca in Liga Campionilor am putea spera la un loc 3, care sa ne permita sa continuam in UEFA. Oricum, mai e mult pana acolo. Mai sunt 7 meciuri pe care trebuie sa le castigam.

HAI Steaua! ABIA ASTEPT SA AUD PE Ghencea CAMPIOOONIIII, CAMPIOOONIIIII...

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

andyro10.04.2008 08:01
offtopic.....scuze! cum pot sa imi fac rost de abonament la meciurile Stelei?Nu sunt din Bucuresti....Va rog un mesaj daca se poate.

Abonamentele se vor pune in vanzare la inceputul sezonului viitor - va fi anuntat pe site momentul exact si pretul. Pentru campionatul curent nu se mai vand abonamente.

stelutawillis10.04.2008 08:21

forzza Steaua

Bundy10.04.2008 08:26

Nu inteleg cum poate sa apara lupescu in aceeasi fraza cu Lacatus, Sabau sau Petrescu. Cu ce a contribuit el dupa retragere la insanatosirea fotbalului romanesc? Prin colaborarea cu casele de pariuri?

Tavone10.04.2008 08:32
Meci greu spre foarte greu!

Sper intr-un 0-0! Dar e greu! Arbitrul este un roman cu numele: Lajos! Nu judecam oamenii dupa nume dar aici intervine calitatea omului care poarta acest nume si noi stim mai bine ce furaciuni a practicat acest om impotriva Stelei!

Terenul de la Reghin e o mizerie, dar nu e vina celor de acolo! Meciul va arata ca un meci de Cupa Ligii Angliei intre Scounthorpe si Manchester, in care gazdele au sanse mari sa castige!

Unii ziaristi au batatorit drumul si anume: Bistrita poate castiga cu Steaua, dar invers este la fel de posibil ca gheata si frig pe SOARE! Deci, daca din greseala castigam, va fi blat! Problema e ca noi stelistii nu prea simtim aceste blaturi in timpul meciurilor si chiar suferim ca prostii!

Na ca si Ceahlaul a batut la Vaslui, dar acum nu cred ca a fost blat! Adevarul e ca Ceahlaul, cea mai slaba echipa din acest moment din Liga 1, este cu 4-5 clase peste Steaua, care e o echipa mica cu jucatori sub-mediocri! Asa zice presa! Si presa are dreptate mereu, nu????

La Urziceni nu asteptam surpriza ci victoria inevitabila a cefereului! Serea arbitreaza! Si noi stim ce parere buna are Serea de Steaua, nu??? Bistrita stie si ea!

forzateaua , macar egal! :steagcruce:

PS: Cefere si-a luat autocar! IUPIIII! Problema e ca la interior e copiat fix dupa Steaua, cu masa in spate! Originali! :thumbdown:

Spectatorii cefereului (cei 20) scandeaza la meciurile de acasa: Peluza: CFR, Tribuna: Victorie!(ca ei au doar o tribuna si o peluza la stadion)! Vi se pare cunoscuta aceasta scandare??? Parca seamana cu: Tribunele: Steaua, Peluzele: Victorie sau viceversa! Deci, din nou originali cefereii! :thumbdown:

Facem pariu care e urmatoarea mutare??? Eu zic ca isi vor schimba culorile in ros-albastru! Dupa care va urma schimbarea numelui in Steaua!

Dupa care spectatorii vor scanda: Trup si suflet pentru culori......

Ca sa nu mai spun ca parodia aia de imn a lor e copiata dupa: Oh my darlin' Clementine! :thumbdown:

Oamenii astia sunt obsedati de Steaua si par a tine cu Steaua! Copiaza tot de la Steaua!

Ca sa nu mai zic ca au copiat si "ce drog ciudat"

Le-au schimbat versurile dar in rest e la fel! Doamne ce penibili pot fi taranii astia! Ma cuprinde o jena cand ii vad ca ne copiaza cel mai frumos cantec! Imi doresc sa fim campioni la meciul de acasa cu buzaul in ultima etapa si sa cantam 25.000 de spectarori "ce drog ciudat". Sincer cred ca o sa plang de fericire! Asa cum am plans si la calificarea in Liga pe national cu Standard Liege....da nu mai spuneti la nimeni :))

George Stan10.04.2008 09:50

Inteleg ca e o tara libera dar nu mai scrieti tampenii. "Ce drog ciudat" este preluat de noi din Grecia, doar n-om vrea acum sa fim considerati autorii lui :) Iar majoritatea autocarelor moderne au masa in spate, asa e modelul, nu mai aberati.

BOGDANPARLEA10.04.2008 09:51

Salut, stie cineva unde poat efi vazut meciul live pe internet? Multumesc mult pentru un raspuns. Zi buna.

Raul198810.04.2008 10:09

meciul il poti vedea pe gsp.ro dar si pe www.myp2p.eu

Tudor_BOSS10.04.2008 10:23

Fiti optimisti azi ne detasam in clasament.Steaua YOU"LL NEVER WALK ALLONE :steagcruce: :steagcruce:

frunji10.04.2008 10:25

Azi va inscrie Pepe Moreno sau Dayro.Unul dintre cei 2 sigur va inscrie :steag_sah_mic:

SzabiStelistu10.04.2008 10:45

si da...in sfarsit!!au fost stelistii in tg - mures!!!am fost de ei la o jumatate de metru!!!a fost ceva incredibil!!!si am facut poza cu toata echipa!!!ma bucur enorm de mult,ca in sfarsit m-am intalnit cu echipa noastra de suflet!!!multumesc lui Dumnezeu,ca a dat surpriza asta placuta!!!FORZZA Steaua!!!!VOM INVINGE AZI!!!! fularsteaua2fular-campionii

laur_2310.04.2008 11:07

Un meci greu, cu o echipa mult schimbata in bine-dupa chipul si asemanarea antrenorului ei, Ioan Ovidiu Sabau(pe care l-am admirat foarte mult ca fotbalist).

Cert este faptul ca, ne sunt necesare ca aerul cele 3 puncte, idiferent de rezultatul meciului de la Urziceni!

Sper ca Laca sa aleaga cel mai bun ''11'', astfel incat sa castigam!!!

vlad7510.04.2008 11:38
Inteleg ca e o tara libera dar nu mai scrieti tampenii. "Ce drog ciudat" este preluat de noi din Grecia, doar n-om vrea acum sa fim considerati autorii lui :) Iar majoritatea autocarelor moderne au masa in spate, asa e modelul, nu mai aberati.

Ati vazut ca joaca si-n 11 jucatori!!! Incredibil! Iar portarul lor are manusi in mana ,exact ca Zapata!!...Senzational!

CaTaLiNsm StElIsTu10.04.2008 11:42

Eu unul mizez pe un 3la1 pentru Steaua.

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!!!

zloty10.04.2008 12:00
Ati vazut ca joaca si-n 11 jucatori!!! Incredibil! Iar portarul lor are manusi in mana ,exact ca Zapata!!...Senzational!

acum ce vrei sa zici ca "ce drog ciudat" nu e copiat dupa horto magiko?? nu suntem singurii care am copiat acel cantec mai sunt si prin brazilia versiuni ale lui ,personal mai mult imi place "avem un singur scop":D e mai original

axl10.04.2008 12:41
si da...in sfarsit!!au fost stelistii in tg - mures!!!am fost de ei la o jumatate de metru!!!a fost ceva incredibil!!!si am facut poza cu toata echipa!!!ma bucur enorm de mult,ca in sfarsit m-am intalnit cu echipa noastra de suflet!!!multumesc lui Dumnezeu,ca a dat surpriza asta placuta!!!FORZZA Steaua!!!!VOM INVINGE AZI!!!! fularsteaua2fular-campionii

Felicitari, Szabi, eu unul inteleg ce simti.

MALDINI_STEAUA10.04.2008 13:01

Gloria - Steaua 0-1 si ar fi deajuns :P

suedezu_25_hunedoara10.04.2008 13:09

salutare si bafta Steaua

SuperSteaua10.04.2008 13:12

Scuze pentru off-topic.

Ofer GRATUIT domeniul MagicaSteaua.com unui stelist înfocat care vrea sã dezvolte un sait al fanilor.

Eventual pot oferi gratuit și gãzduire.

Piece of Mind10.04.2008 13:19

Lecturand alcatuirea echipei, m-am lamurit inca o data ca Lacatus este pur si simplu paralel cu realitatea. Ghionea a fost trecut pe banca si Radoi stoper, iar Nicolita este titular.

PENIBIL!

Miaus10.04.2008 13:51

Rãdoi s-a accidentat la încãlzire!

A cobit Piece:)

«12»