FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vali Badea, suspendat doua etape (OnlineSport)!

fcsteaua.ro08.04.2008 22:56

Comisia de Disciplina a hotarat, marti, suspendarea atacantului Stelei, Valentin Badea, pentru doua etape, dupa cotul aplicat in gura lui Andrei Neagoe de la Dacia Mioveni.

Fara ca arbitrul Berbecaru sa observe, Vali Badea l-a lovit pe Andrei Neagoe cu cotul in gura chiar sub ochii lui Sorin Cartu, care apoi a luat foc si a parasit terenul injurand. Pe langa suspendarea de doua etape, Badea va plati si o amenda de 2.500 de lei.

Pe langa Badea, Costin Lazar si Claudiu Raducanu au fost suspendati o etapa si amendati cu 3.000 de lei, iar Sergiu Costin, Alin Savu si Milan Jovanovici au primit tot o suspendare de o etapa, dar o amenda mai mica, de 600 de lei.

morosanu'09.04.2008 04:30

era antrenor Olaroiu si Steaua lua cartonase rosii etapa de etapa iar ala de pe banca statea molcom... sa fie clar: la Steaua sportivitatea trebuie sa fie la ea acasa,nu avem treaba cu arbitrul,cu adversarii,cu galeria adversa,noi avem treaba DOAR cu mingea! trebuie sa fim exemple in toate lucrurile (bune)!!! gesturi golanesti ca si cotul in figura nu au ce cauta la o echipa profesionista! pentru Badea: esti un tembel,gest absolut prostesc...

chirichiri09.04.2008 05:43

Mie mi se pare ca l-au suspendat gratuit. Eu pe reluari am vazut miscari normale ale bratelor in timpul unei alergari, ca s-a nimerit ca omul ala sa fie chiar "la locul potrivit" mi se pare ca a fost o intamplare. Cotul in gura pe care l-a luat Goian cu CFR Cluj nu a avut nici o urmare si ala a fost cu intentie.

Kustic09.04.2008 11:11

federatia dupa cum au si spus, prefera sa ia provincia campionatul asta!! adica CFR-ul.. sa ne ducem noi de pe locul doi in Liga pentru ca suntem cap de serie !!! si am avea cele mai multe sanse sa ne calificam in grupe de pe locul doi !!!

FRF-ul ne lucreaza si ei cum pot si subtil!! ma mir cum de am castigat cu rapidul la masa verde!!!!! eram mai mult ca sigur ca vor trece peste regulament si se va rejuca meciul din min 1!! dar m-am inselat:)

probabil nu vor sa ne bage bete in roate, numa la noi respecta regulamentul cu strictete spre deosebire de restul echipelor!!

Alex88pl09.04.2008 21:39

hai bai frate ca asta e prea de tot..adica atunci cand lui plesan i-au rupt piciorul nu s-a intamplat nimic,la Radoi cand a sarit ala de la Cluj..cadu sau cineva nu s-a intamplat nimic..de cate ori s-au intamplat lucruri de genul asta si nu s-a facut nimic..se trezesc astia acum sa-l suspende pe Badea..aberant rau..dar ma rog..daca asa a vrut comisia ce putem face?

w3bmaster11.04.2008 15:28

Cum sa suspenzi 2 etape aiurea asa doamne ce tara idioata ....