Steaua a atins borna de 1000 de victorii prin succesul de asearã în fața Daciei Mioveni.
Gazeta Sporturilor a creat o paginã specialã pentru a ilustra acest record.
Steaua a atins borna de 1000 de victorii prin succesul de asearã în fața Daciei Mioveni.
Gazeta Sporturilor a creat o paginã specialã pentru a ilustra acest record.
Este foarte frumos ca acest eveniment sa corespunda cu aniversarea lui Lacatus ... parca-i o raplata din partea Stelei pentru munca si devotamentul acestuia pentru culorile ros-albastre. La mai multe si La Multi Ani Marius!
>>>>>> Spre 24 >>>>>> ![]()
Si mai frumos e ca prin aceasta victorie cu numarul 1000, am ajuns lideri si acum depinde numai de noi daca luam sau nu campionatul...
1000 de victorii!!!Si cata munca si cata sudoare!!!Imi doresc sa TRAIM bucuria FIECAREI victorii!
Ce pot spune mai mult de atat?!: MANDRA CA SUNT STELISTA!!! ![]()
![]()
Mandria de a fi STELIST este incomensurabila...si nu este data(in cazul meu cel putin) doar de victorii si izbanzi!...au fost si nerealizari si esecuri, unele dureroase( cazul de acum exact un an, meciul cu mizerabilii de la d !), care m-au intarit si m-au facut sa pretuiesc si mai mult aceasta RELIGIE numita Steaua !!!
Urmatorul nostru mare obiectiv pe plan intern, pe langa titlul de campioana, este ca, in cativa ani, sa-i depasim pe mizerabili la victorii in meciurile directe, iar atunci vom fi cu adevarat fericiti!
vreau sa fiu in viata la sarbatoarea celei de-a 2000-a victorie! sa dublam aceasta bucurie ( de a fi din nou PRIMA ECHIPA ROMANEASCA CU 1000 DE VICTORII IN LIGA1) cu titlul! in ciuda tuturor ordinarilor care vad blaturi peste tot!!! adica nu mai putem bate noi pe dacia mioveni( chiar mah astia cine sant?) pe bune? am ajuns sa cumparam meciuri pe propriul teren??? si apropos: i-a murit cineva lui stucan si lui decebal radulescu??? ca prea erau catraniti... io cred ca nu, dar stiu ce bai au: Steaua E PE PRIMUL LOC!!!
vreau sa fiu in viata la sarbatoarea celei de-a 2000-a victorie! sa dublam aceasta bucurie ( de a fi din nou PRIMA ECHIPA ROMANEASCA CU 1000 DE VICTORII IN LIGA1) cu titlul! in ciuda tuturor ordinarilor care vad blaturi peste tot!!! adica nu mai putem bate noi pe dacia mioveni( chiar mah astia cine sant?) pe bune? am ajuns sa cumparam meciuri pe propriul teren??? si apropos: i-a murit cineva lui stucan si lui decebal radulescu??? ca prea erau catraniti... io cred ca nu, dar stiu ce bai au: Steaua E PE PRIMUL LOC!!!
Nu stiu daca o sa mai traiesti pana la victoria 2000
Am glumit ![]()
Nu stiu daca o sa mai traiesti pana la victoria 2000Am glumit
![]()
nu stim ce aduce ziua de maine... asa ca...
daca traiesc vro 85 de ani poate prind si a 2000 - a victorie!!
Daca am reusi o medie de 20 de victorii pe sezon, am atinge borna 2000 in urmatorii 50 de ani; deci teoretic am avea sanse sa prindem evenimentul in viata. Nu intru in detalii statistice legate de sansele practice sa mai fim in viata la acel moment.
nu stim ce aduce ziua de maine... asa ca...
A fost in spirit de gluma.Daca nu ai luat-o ca atare imi pare rau.Toata lumea spera sa fie martora la victoria numarul 2000 , inclusiv eu ![]()
Mandru ca sunt STELIST
.
Asteptam victoria 2000.Dar mai important SPRE 24!
Forta Steaua!
Am toate motivele sa ma bucur si asta datorita Stelei. Multumesc Steaua! Felicitari!