FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sondaj / Mendoza in top

fcsteaua.ro06.04.2008 15:36

La intrebarea: "Pe cine considerati a fi transferul cel mai reusit" ? in topul suporterilor este Mendoza (2128 voturi).

Acesta este urmat de Dayro Moreno (1122 voturi), Pepe Moreno (839 voturi) si Habibou (784 voturi).

zzip06.04.2008 15:45

Mendoza merita intradevar locul 1 al sondajului, dar in opinia mea Habibou ar fi trebuit sa`i ia locul lui P. Moreno care e un fel de Cl. Raducanu..:) Forza Steaua! Mereu Campioni! fular-campionii:steagcruce:

MoWeed06.04.2008 16:05

Mi-se pare normal tinand cont ca el a jucat cel mai bine dintre noile achizitii....dar sa asteptam ceva timp pana sa catalogam cat de reusite sunt sau nu transferurile...

Kustic06.04.2008 16:06

Mendoza, the best!!! pe Dayro sper sa il vad in seara asta pe teren!!si sper ca Dica sa nu joace!!

1uLy4Nn06.04.2008 19:59

Mendoza a fost mai mult folosit insa cred ca si Habibu este un jucator si un transfer excelent. Nici Pepe Moreno nu trebuie uitat..dupa ce am vazut pana aqm cred ca Pepe Moreno reprezinta transferul cel mai reusit

clausblaus06.04.2008 21:15

Daca ar fi sa judecam ultimele partide ale luiSteaua,se pare ca,PEPE ar fi cel mai reusit transfer,asta daca il lasam deoparte pe cel mai bun pasator,MENDOZA,insa trebuie sa o spunem pe cea dreapta ca noile achizitii ale lui Steaua nu au rupt gura targului,asa cum ne asteptam si cum ne doream cu totii.DE CE??Motivele sunt,mai mult ca sigur,greu de inteles pentru noi!

AdrianUltras2506.04.2008 21:17

1 gol si 6 pase de gol in 8 meciuri

un jucator decisiv!

w3bmaster06.04.2008 21:25

Mendoza clar

Vad ca si Pepe da goluri

Habibou insa e cel mai promitator

Dar eu inca astept ca Dayro sa se acomodeze si cred ca o savedeti un super jucator dar cred ca deabia din toamna

Forza Steaua

DelPiero1006.04.2008 21:41

Mendoza e cel mai bun,se vede ca are clasa...ar fi si Dayro,dar daca nu e jucat...;)

amarel06.04.2008 22:39
Mi-se pare normal tinand cont ca el a jucat cel mai bine dintre noile achizitii....dar sa asteptam ceva timp pana sa catalogam cat de reusite sunt sau nu transferurile...

Putem face evaluarea noilor achizitii abia dupa 2-3 meciuri in Liga sau UEFA,insa , chiar daca ma hazardez, spun ca MENDOZA e cel mai constant din tot lotul actual si cred ca v-a fi titular mult timp de-acum incolo !!

SSK06.04.2008 22:59

Mendoza, Pepe Moreno si Habibou sunt clar transferuri reusite. Nu stiu in ce ordine. Dayro mai are multe de demonstrat.

ANTIgigi07.04.2008 18:39
Mendoza merita intradevar locul 1 al sondajului, dar in opinia mea Habibou ar fi trebuit sa`i ia locul lui P. Moreno care e un fel de Cl. Raducanu..:) Forza Steaua! Mereu Campioni! fular-campionii:steagcruce:

Mie unul (stiu ca imi voi atrage destule critici) Habibou, Habibu, Habibbu, cum s'o fii scriind, nu mi se pare un transfer de valoare. Mi se pare un fel de Vali Badea in vremurile lui bune, poate chiaqr mai slab. Golul pe care l-a inscris atunci in careu cu poarta goala si pasa aceea de gol (respingere gresita a portarului) nu inseamna nimic. Nu contest faptul ca nu are valoare, doar vine de la Charleroi, echipa de la care am mai adus un alt francez care a dat satisfactie. Da tin minte un meci recent in care a intrat prin min. 80. Proaspat, ambitios, dornic de a inscrie, a avut un contraatac in care a scapat singur cu portarul, dupa ce un fundas a iesit gresit, dar......surpriza! Desi avea vreo 3-4 m in fata fundasului, si.,...mult mai proaspat....a fost ajuns de acesta si dupa un dribling cat de cat reusit a sutat la poarta si a ratat, desi mai avea in lateral alti doi coechipieri. Sincer sa-ti spun, mi-as dori ca Pepe sa fie un fel de Raducanu....in teren ma refer, ca in afara nu-l bate nimeni.

ebonyc08.04.2008 10:43

toti strainii sunt buni. nu extraordinari dar mai buni decat romanii. numai pe romani ii vad gresind pase simple. si strainii sunt toti atacanti totusi chiar daca sunt folositi ca mijlocasi. deci e clar ca 2 mijlocasi de pasa ne trebuie ca in atac ne descurcam cu mendoza, Dayro si poate habibou. pe flancul drept ar fi totusi mult mai bun alexis sanchez de la river plate(un chilian de 21 de ani parca). o remarca f importanta e ca Radoi n-are treaba la mijloc,ci doar in aparare.

laur_2308.04.2008 11:30

L-am ales pe Dayro dintr-un simplu considerent: este singurul din cei 4 care este cumparat, chiar pe o perioada destul de lunga(4 ani)...

N-a rupt ''gura targului'', insa are timp destul, pana se va acomoda si el, pentru ca potential are-asta este evident!

Intr-adevar...Mendoza este, pana acum, jucatorul cel mai bun dintre ei, pentru ca a fost decisiv(prin pasele sale) la mai toate golurile din acest retur...pacat ca reusita de la Iasi n-a contat decat la capitolul statistica.

Sa avem rabdare cu ei, mai ales cu Dayro !

Dica si Radoi08.04.2008 12:31
l-am votat pe mendoza . Imi place de el cum joaca , se descurca fff bn in teren . Este o achizitie fff buna . Bravo Steaua . :steagcruce:fular-campionii
bro08.04.2008 21:03

in primul rand mendoza este unul dintre cei mai constanti si vede atat varsta lui cat si experienta acumulata, apoi pepe moreno a inceput sa se acomodeze si sa marcheze constant de 3 etape, nu putem decat sa ne bucuram, habibou pare promitator, are viteza si ambitie! Cat despre Dayro, parerea mea este ca ar trebui lasat sa se acomodeze apoi sunt sigur ca va exploda are reale calitati, dar in conditiile in care avem 7 finale de disputat si presiunea este enorma, Lacatus a ales sa il protejeze, acum nu e momentul de experimente din vara sunt sigur ca il vom vedea integrat perfect in echipa si in sistem! sa auzim de bine!!!

FORZZA Steaua!!!

dany.r13.04.2008 10:16

mendoza are o centrare de exceptie si un sut bun de la distanta....cu adevarat un transfer reusit!!!