FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziua cand am scos Rapidul din UEFA

Dragoshel06.04.2008 10:26
Ziua cand am scos Rapidul din UEFA

6 Aprilie 2006 este pentru rapidisti una din cele mai triste in viata lor. Intr-un meci pe care l-au asteptat ca pe o razbunare au fost eliminati din Cupa UEFA de eternul lor cosmar, magica Steaua Bucuresti
MoWeed06.04.2008 10:29

Meciul de acum 2 ani este un izvor de frustrare pentru ciori....in cel mai bun sezon european din istoria lor au fost eliminati tot de "bestia nera" pentru ei...

Adi Tanas06.04.2008 10:55

Pentru mine nu e o zi asa de importanta.Cine e rapidul?

Dragoshel06.04.2008 11:01

nu e o zi importanta, doar am adus aminte ca in anul 2006 eram prin Cupa UEFA.. :D

steaua_gloria06.04.2008 11:10

Nu prea curand o sa vedem 2 echipe in sferturile unei cupe europene.

Katau06.04.2008 11:20

mi se pare cea mai proasta idee sapui la aniversari "ziua cand am eliminat rapidul din UEFA" da cine e aceasta echipa numita rapid?e cumva man utd sau Real Madrid?ca sa sarbatorim ziua cand i`am eliminat?cand avem meci cu ei toata lumea zice ca ederby pentru ei,pentru noi e un meci normal,atunci dc tre sa sarbatorim asta?ca sa le dam prilejul sa zica "uite domne aia sarbatoresc ziua cand ne`au scos din UEFA,asta inseamna ca suntem tari".aia a fost o zi normala au venit,au plecat,am mers mai departe...nimic interesant.

anyway sper ca ai inteles ce`am vrut sa zic ;):thumbdown:

axl06.04.2008 11:24

Cred ca mai degraba sarbatorim calificarea intr-o seminfinala UEFA. Daca am eliminat si Rapidul pe parcurs cu atat mai bine.

DelPiero1006.04.2008 12:38

Topicul trebuia numit 'Ziua in care am ajuns in semifinalele Cupei UEFA'!Merita sarbatorit!Am fost pe stadion,iar emotiile si atmosfera de atunci nu stiu daca le voi mai trai vreodata!Cum se apropia momentul calificarii,inima imi batea mai tare!Au fost momente frumoase...sper sa mai avem sansa unei asemenea performante... :happy:

amarel06.04.2008 12:39

Eu cred ca ei, RAPIDISTII, ar trebui sa sarbatoreasca faptul ca au ajuns acolo, probabil a fost prima si ultima oara pentru ei forzateaua ,.........poate peste 10-20 de ani....repeta performanta !

bancila07.04.2008 07:52

i am trimis in depou pe milogi_unde le este locul fularultras:thumbsup:

puiu mordasan07.04.2008 12:15

Fiecare cu aniversarile lor....

Rapid - 6 aprilie... :beer2:

Steaua - 7 mai... :hooray:

Zerg07.04.2008 21:57

Sal baieti... Caut un articol care cred ca l'am citit pe fcsteaua.ro acum ceva vreme. Era cred despre echipele rivale sau despre bucuria lor cand noi pierdem...nu mai tin minte exact, stiu doar ca era o fraza in care ironizam Rapid'ul pentru coregrafia cu "Thank you Boro!" ... daca va aduceti aminte..sau aveti vreo' idee..chiar imi trebuie urgent :) Ms mult

JDERUL08.04.2008 06:57

Mi-aduc aminte cu placere de acele clipe cand,euforici,mii de fani stelisti sarbatoreau la universitate.

Calificarea in semifinalele unei cupe europene este o performanta care nu este las indemana oricui.Purtati de gloria momentului toti ,,scribii"si ,,microfonarii"se intreceau sa faca sluj in fata noastra si a jucatorilor si sa-l pupe prin partile umbrite pe jijot care,catarat pe maybach-ul sau cu mana la ,,sabie"traia cracanat si trufas cel mai important moment al vietii sale! Nu era timp atunci nici pentru croncaniturile lebedelor-afumate si nici de istericalele razvanelului care printre sughituri se plangea telefonic:,,TATI,IAR M-A BATUT Steaua!" Apoi totul a reintrat in normal,toti frustratii si camarilla lor de stiristi raspandaci ,,au uitat" de succesul Stelei si au trecut la consolarea subpodarilor cum au fost ei eliminati ,,pe nedrept",ei jucand mult mai bine,mai frumos,mai....uitand sa specifice ca doar o eroare de arbitraj(golul anulat pe motiv ca mingea centrata de Banel depasise in aer linia portii) si o greseala de incepator a lui Carlos(a scapat minge din maini ca un profan-unul din cele mai stupide goluri incasate de Steaua in toata istoria ei)au dus la un,nesperat pentru ei,1-1,viciind un 2-0 normal mai clar ca niciodata pe care in primul meci Steaua l-ar fii meritat cu prisosinta chiar pe terenul ,,olimpicilor"aruncatori de brichete.

Cand, dupa esecul cu ,,boro",atat subpodarii cat si javrele anuntau cu surle si trambite ca organizeaza vaste manifestatii de strada unde sa-si arate simpatia fata de britanici m-am amuzat copios vazand cum tot efortul lor s-a concretizat in cateva schelalaituri jalnice si dou- trei croncanituri ragusite! A fost un mare fas.Si asa va fii mereu pentru ca este foarte greu:

-sa organizezi receptii cand toata viata nu ai depasit limita bordeiului

-sa stii sa folosesti cutitul si furculita cand toata viata ai intins cu mamaliga in urzici

-sa tii in mana un pahar de sampanie cand toata viata te-ai adapat direct din baltoace

-sa stii sa te comporti in societate cand faci primul pas dincolo de limitele satului natal

Si frustrarile lor continuua!

Noi STELISTII invitati permanenti ai seratelor de gala organizate in ,,marile saloane"europene,ei(frustratii) permanentii tavernelor insalubre bucurandu-se enorm daca,din cand in cand reusesc sa na stropeasca fracurile cu cativa stropi din mocirla in care se zbat!

pax.511.05.2008 03:33

:steagcruce:

Mi-aduc aminte cu placere de acel moment, al calificarii Stelei în semifinalele Cupei UEFA. Am trait cu emotie fiecare faza si in final am explodat de bucurie. Nu pot uita disperarea rapidistilor din finalul meciului când Dani Coman a venit in careul nostru la o faza fixa, nici lacrimile lui Viorel Moldovan, consolat de fostul sau antrenor de la Timisoara, Cosmin Olaroiu.

Steaua revenea in topul fotbalului european dupa aproape doua decenii de la victoriile istorice de la Sevilla 1986 (2-0 cu Barca in finala CL) si de la Monte-Carlo 1987 (1-0 cu Dinamo Kiev in Supercupa Europei).

Iar daca CFR intra anul acesta direct in grupele LC, sa-i multumeasca rivalei din Ghencea, cea mai performanta echipa din istoria fotbalului românesc !

Steaua for ever !

JustBe11.05.2008 05:27

A fost o zi minunata se citea durerea pe fatza lor insa asta e Steaua a fost mai puterinca si cred ca oriunde si oricand putem bate pe Rapid !!!

fularsteaua2fular-campionii Europeii

TheSithLord11.05.2008 06:28

Dupa meciul cu Boro din retur,jumatate de tara plangea.Poate chiar 3 sferturi de tara plangea.A doua zi,un om imi spunea:

- Cum e posibil,tu,ca roman,sa te bucuri de esecul alor tai?Cum e posibil sa strigi "Boro,boro" cand toata tara plange,asta e mai presus de intelegerea mea.

Din nefericire CFR multumeste exact cui nu trebuie - Dinamo,Timisoara si alti alti.Nu stiu daca si-a dat seama Muresan sau e cinism cand zicea ca spera ca si Steaua sa se califice in Grupe.Daca si-a dat seama ca Steaua a facut posibil asta,atunci ar trebui sa-l insoteasca pe Becali la Athos,daca e cinic,atunci nu stie ce face.

Mai grava e aroganta lor.Steaua le-a adus adevarul - in meciul direct in care n-au facut fata - si prin calificarea lor.

colaps12.05.2008 10:23
Din nefericire CFR multumeste exact cui nu trebuie - Dinamo,Timisoara si alti alti.

...

Mai grava e aroganta lor.Steaua le-a adus adevarul - in meciul direct in care n-au facut fata - si prin calificarea lor.

lasa-i sa-si multumeasca intre ei.. era demult o pilda foarte interesanta, iar situatia actuala imi aduce aminte de ea: se zice ca Burebista stand la sfat cu sfetnicii lui, a fost sfatuit sa intervina rapid in lupta dintre Cesar si Pompei.. atunci a luat cativa caini infometati si le-a aruncat un os... cand bataia era in toi, a adus un lup in cusca lor, va dati seama ce s-a intamplat...

The Flyer12.05.2008 15:25
Din nefericire CFR multumeste exact cui nu trebuie - Dinamo,Timisoara si alti alti.

...

lasa-i sa-si multumeasca intre ei.. era demult o pilda foarte interesanta, iar situatia actuala imi aduce aminte de ea: se zice ca Burebista stand la sfat cu sfetnicii lui, a fost sfatuit sa intervina rapid in lupta dintre Cesar si Pompei.. atunci a luat cativa caini infometati si le-a aruncat un os... cand bataia era in toi, a adus un lup in cusca lor, va dati seama ce s-a intamplat...

mda,concluzia era :"lasa-i pe cei de-un neam sa se bata intre ei si la momentul oportun trimite un dusman care-i v-a distruge!" daca nu ma insala memoria era decebal!da' astea sunt zvonuri,oricum,ideea mi-a placut atunci cind am auzit-o!dar erau alte vremuri,alt fel de razboi si alt fel de oameni!

presupun ca in viitorul campionat nu vor mai exista asemenea practici,sa se dea meciurile unora doar pentru a pierde Steaua,pentru ca anul asta avem 6 echipe in Europa si punctele vor fi vai-soarta lor!sa vezi atunci meciuri de meciuri,fiecare pe spuza lui!din pacate,la ce face oierul la noi,nu prea ne vad bine!fie ca eu sa fiu prea pesimist dupa ultimele evenimente si sa ma insel!

inchei cu traditionalul:MORI CIOBANE!SI PINA LA ACEST FERICIT EVENIMENT,PLEACA DIN Ghencea!

Dragoshel16.05.2008 09:19
Sal baieti... Caut un articol care cred ca l'am citit pe fcsteaua.ro acum ceva vreme. Era cred despre echipele rivale sau despre bucuria lor cand noi pierdem...nu mai tin minte exact, stiu doar ca era o fraza in care ironizam Rapid'ul pentru coregrafia cu "Thank you Boro!" ... daca va aduceti aminte..sau aveti vreo' idee..chiar imi trebuie urgent :) Ms mult

asta era cumva?? CLICK AICI