Sper ca si Piturca sa isi de-a seama ca Tudor i un mare portar si sa fi-e in primul 11 in meciul cu olanda , nu muratura aia de Lobont.Cat despre meciul de la Brasov fara cuvinte la paradele lui Tudor.
MULTUMIM Martin Tudor!!! :?
Sper ca si Piturca sa isi de-a seama ca Tudor i un mare portar si sa fi-e in primul 11 in meciul cu olanda , nu muratura aia de Lobont.Cat despre meciul de la Brasov fara cuvinte la paradele lui Tudor.
MULTUMIM Martin Tudor!!! :?
Daca nici acum nu s-a vazut care este singurul portar de nationala atunci ori nu avem oameni care se pricep la fotbal la federatie, ori sunt interese meschine mult prea mari.
Hamutovski era mult mai bun ca Tudor! :x
Te referi desigur la sufletul lui H. :wink:
la ce? :lol:
asa cred si eu,da' oricum,la Brasov,Martin a facut un meci mare!
Si eu zic ca Hamu e mai bun ca Tudor.
Martin e un portar de reflex, poate prinde o zi fenomenala cum a prins la Brasov. E insa gafeur la centrari, e mic de inaltime, are multe defecte.
Oricum, sa-i traiasca familia pentru ce a facut la Brasov. (mesaj pe care am avut ocazia sa i-l transmit personal :lol: )
Sincer Tudor e un portar bun , daca are multe meciuri in picioare nu greseste copilareste , ultimul campionat lui ni se datoreaza . Teoretic Tudor ar trebui sa fie titular , Lobont nu are meciuri si mie mi se pare un portar slab , dati-mi in cap dar mie Lobont mi se pare unul dintre cei mai slabi pe care i-a avut Romania din 90 in coace.
Evolutiile bune ale lui Martin se datoreaza faptului ca el rezlizeaza ca nu prea are sanse sa ajunga la o echipa mai mare ca Steaua, asa ca da tot ce are mai bun in el, se concentreaza deoarece stie ca Steaua este apogeul carierei sale si mai bine de atit nu se poate. Convocarea la nationala este o mare realizare pentru el, iar un eventual post de titular in Olanda ar fi ceva fantastic pentru el. Important sa nu greseasca simbata si sa nu cada psihic inaintea meciului cu Poli
Si eu zic ca Hamu e mai bun ca Tudor.Martin e un portar de reflex, poate prinde o zi fenomenala cum a prins la Brasov. E insa gafeur la centrari, e mic de inaltime, are multe defecte.
Oricum, sa-i traiasca familia pentru ce a facut la Brasov. (mesaj pe care am avut ocazia sa i-l transmit personal :lol: )
Din pacate Hamu nu e roman. ![]()
eu cred ca evolutiile foarte bune ale lui Tudor din ultimele meciuri,mai ales cel cu brasouvul(a fost fantastic)l-au convins pe piti sa-l ia la nationala si sa-l si foloseasca!
se zvoneste ca din cauza faptului ca Lobont nu prea a jucat la Ajax,cel folosit va fi Tudor!sper ca asa va fi!sper sa nu dezamageasca si sa apere la fel de bine si poarta nationalei!cu siguranta ca daca va juca ca in meciul cu brasovul in poarta nationalei nu se va marca!!!
cat despre Tudor ca ar fi mai buna ca Hamu,nu pot fi de acord!ambii sunt portarii de valoare,dar fiecare si-a avut perioada lui!din pacate Hamu nu e roman,pentru ca altfel il vedeam des la nationala!!!(
)