FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Saptamana stelista

fcsteaua.ro05.04.2008 19:18

Un stol de rapizi nevolnici bantuie Tara, forumurile si comisiile. Vor nerespectarea Legii! Invoca spiritele Indiei, inghetata din Loussane, spiritul pub-ului englez sau fair-play-ul de tip Corsican. Si pentru ce? Au dat unui arbitru cu pietre in cap si ala...prostul si nesimtitul de el...a respectat Legea! Bai, ati uitat cind ne reclamati pe la toate forurile, ca se canta: "Am avut/Si vom avea mereu"? Atunci invocati respectarea Legii! Voi cind sinteti mai corsicani? Atunci sau acum? Si ce are de a face Steaua cu milogeala voastra? V-am reclamat noi? Hai zbrrrr la furat ...ca numai de asta sinteti buni!

La Evenimentul, isi incaseaza salariul degeaba un individ imbracat alb-rosu si transpirat in soare pina s-a transformat rosul in visiniu. Il cheama Octavian Cojocaru. Eu credeam ca il cheama cineva de pe lumea ailalta. Are o parere: Liga I la fotbal s-a transformat într-o competiție în care "regulile jocului" sunt impuse de patronul Stelei, iar ierarhia este stabilitã de la "butoane". Ba chiar mai mult! Numeste asta "Becaliada"! Ba chiar si mai mult! Sugereaza cai de abatere de la Lege! Cojocaru asta imi sugereaza piticul bolsevic care alerga prin iarba. Singurul lucru care il facea fericit e ca il gadila iarba pe la oua! Bai canalie, nu te mai bucura...va tundem iarba!

Prosportul ne propune o varianta ardeleneasca: E adevãrat cã am fost invitați de Borcea la o cafea, dar l-am refuzat pentru cã a trebuit sã mergem la un botez. Oricum, nu vãd nimic anormal într-o întâlnire la o cafea între doi președinți. E un gest de Liga Campionilor.(Iuliu Muresan) Eu cred ca acea cafea era foarte scumpa. O ceasca costa cam $300,000. Au fost patru la masa. Paskany si AVO au achitat nota de plata!

Si rasfoind ziarele dau de fata lui Jiji. E peste tot! Si interesant si destept...aproape la fel ca PNG...Numai ca partidul ala e prost. RAU! Imi mai revin cand vad ca Steaua va avea Academie de Fotbal. Bravo Gigi! Nu stiu daca te-a dus pe tine mintea sau ...pe unul pe care vei fi suparat "potential" ...dar sincer...BRAVO!

Am mai citit un articol. Avea si o poza dar s-a intunecat ecranul ! Am aprins luminile. Nema...ntttt... Jovanovici...era ceva negru...de le rapizi: "Vreau dreptate pentru meciul cu Steaua! Nu e normal ce s-a intimplat. Fotbalul se joaca numai pe teren. Altii s-au batut cu jandarmii, cu bite, cu scaune si nu s-a intimplat nimic", a declarat: Mareeeeeeeeeeeeeeean Rada la Sport.ro. Mareane....stai bre in caii tai ca te vede muschetarii de subpod si i-ei tramvaiu ca cafeniu de Lucescu Jr.

Un puradel care l-a avut professor de literatura pe Rica Raducanu scrie si el pe un soi de blog al GSP. Pre numele pe care poate fi rasplatit cu ceva de ale gurii, se numeste "chefere". Eu ii zic "cefraiere"! Si asta cere "dreptate" in nerespectarea Legii! Bai, intelegeti odata! Legea e Lege! Fara rapidisme sau tocmeala!

Alti nebuni: Steaua trebuie sã facã fațã coaliției CFR - Rapid - Poli - Dinamo(Prosport). Aproape sa mor de ras la asemenea aberatie! Pai, astia, Hotii hotilor se tem sa nu se fure intre ei. Ce sa caute Steaua printre ei? E ca si cum ii pandesti portofelul unuia si faci o coalitie sa se imparta continutul portofelului intre hoti..inainte de fapta...dar faci un act scris precedent actiunii, ca sa te alegi si tu cu ceva...ca intre penali!

Mureșan: "Este bine și pe doi!" (prosport) Normal ca e bine! Sa va fereasca Dumnezeu de Langusta sau famanlangusta ...Sa va cada unii din Afganistan care joaca fotbal doar ca se se arunce in aer in spatii cu lume multa! E singura voastra sansa!

Oricum, la astia nu e asa dezastru ca la caini. Deci se poate si mai rau. Il dai afara pe Rednic de PROST peste cateva luni il aduci inapoi de DESTEPT! Au o.... lecitina rapizii!

Hai ca mai vorbim!

Dumnezeu va fi Stelist!

Dankressman

LARI05.04.2008 20:01

Bine-ai revenit, Dankressman! Excelent, ca de obicei!

O mica observatie, totusi: iti/va spun din surse foarte, foarte sigure: nenea ala de la Evz, Cojocaru, e stelist, chiar destul de inrait. Problema nu e el, ci redactia de acolo, pusa pe scandal din orice. pentru cine are rabdare, sa citeasca niste "cronici de meci" scrise de aia, sa vada cat de mult ii duce nesimtirea.

Dar sa lasam prostiile! "Am avut si vom avea meeerrrrreeeeeu,/Boala pe "presaaaaari!!!!!!"

Joga Bonito05.04.2008 20:26

Bine ai revenit!

Savuros ca intotdeauna! :yeahh:

karas_ultras05.04.2008 20:43

Asa, nene, ca ma saturasem de epigramistu' ala!... :yes:

Catalyn0705.04.2008 21:13
". Eu ii zic "cefraiere"!

genial =))

ssinpadureacualune05.04.2008 21:22

Excelent...Mereu cele mai tari articole.Si ca sa vezi...iar s-au sesizat pe gsp ca au cantat baietii de la Farul "Am avut si vom avea mereu boala pe milogi".Cat rasism...nu mai am cuvinte...

MoWeed05.04.2008 22:22

=)))super tari unele din ironii

ktalyn06.04.2008 06:50

F. tare articolu'.. tine-o tot asa !!!

Joint06.04.2008 07:55

welcome back !

La mai multe articole si nu iti mai lua pauze asa de lungi...

Tudor_BOSS06.04.2008 08:44

Bravo f. bun articolul,dar sa vedem nebunia nebuniilor ca "cefraieri" vor sa joace in CL pe arena noastra.Eu am innebunit cand am vazut ca Jiji e deacord. :steagcruce::beer2:

MoRRiS06.04.2008 08:56

Prea tare articolul tau =)) Felicitarile mele

Offtopic : La Multzi Ani, Laca! Multa sanatate si tot ce iti doreshti sa se indeplinesca. FORZA Steaua !!!

stelutawillis06.04.2008 09:11

:)

forzza Steaua

La multi ani Lacatus fularsteaua2

Mult succes in continuare...

forzza Steaua. forzza Neaga, forzza Dica

IlDottore06.04.2008 14:33
Fara rapidisme sau tocmeala!No comment
puyol06.04.2008 15:11

de cand asteptam reluare rubricii

wellcome back :)

dankressman106.04.2008 15:14
de cand asteptam reluare rubricii

wellcome back :)

Daca nu dau in primire:):):) va fi in fiecare Sambata de acum....

mdionis07.04.2008 06:43

Articolul e bunicel. Aș avea doar douã observații "tehnice":

1. "Sugereaza cai de abatere de la Lege!": trebuie sã fie o cratimã acolo între "cã" și "i" fiindcã sunt douã cuvinte distincte ce se rostesc împreunã, nu un cuvânt unic;

2. "i-ei tramvaiu ca cafeniu de Lucescu Jr.": în "iei" nu existã cratimã întrucât cuvântul este o simplã formã de indicativ prezent a verbului "a lua" care nu s-a scris niciodatã separat (în ce sã o separi?! cuvântul este monosilabic); pentru perfecțiune, cuvântul "cafeniu'" trebuie scris cu apostrof (pentru marcarea cãderii articolului final "-l", altfel pare cã acest articol nu existã și nu e bine).

Fiind vorba de un articol, cred cã ar fi ceva mai indicat sã fie scris gramatical corect.

L.E. Presupun ca "Loussane" ar trebui sã fie numele orașului elvețian scris de obicei "Lausanne", loc în care se gãsește sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Fan_Piturca07.04.2008 07:40

Foarte tare! Scrie si tu mai des articole din astea ca sunt bine-venite, mai ales ca presa romaneasca e o rusine si-ti baga "material" zilnic.

Forza Steaua!

dankressman107.04.2008 07:44
Articolul e bunicel. Aș avea doar douã observații "tehnice":

1. "Sugereaza cai de abatere de la Lege!": trebuie sã fie o cratimã acolo între "cã" și "i" fiindcã sunt douã cuvinte distincte ce se rostesc împreunã, nu un cuvânt unic;

2. "i-ei tramvaiu ca cafeniu de Lucescu Jr.": în "iei" nu existã cratimã întrucât cuvântul este o simplã formã de indicativ prezent a verbului "a lua" care nu s-a scris niciodatã separat (în ce sã o separi?! cuvântul este monosilabic); pentru perfecțiune, cuvântul "cafeniu'" trebuie scris cu apostrof (pentru marcarea cãderii articolului final "-l", altfel pare cã acest articol nu existã și nu e bine).

Fiind vorba de un articol, cred cã ar fi ceva mai indicat sã fie scris gramatical corect.

L.E. Presupun ca "Loussane" ar trebui sã fie numele orașului elvețian scris de obicei "Lausanne", loc în care se gãsește sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Frate stelist:

1) Cai=pluralul de la cale(drum nu flori)

2) Intreaga propozitie s-a vrut a fi o parodiere a limbajului ghiulestean vechi

L.E.- Asa scriu reclamanatii Lausanne:):):):)

Multumesc pentru sugestii!

ralukasteaua07.04.2008 07:45

Chiar ma gandeam zilele trecute ce s-a intamplat cu rubrica asta. Bine ai revenit si la cat mai multe articole reusite!

mdionis07.04.2008 08:04
1) Cai=pluralul de la cale(drum nu flori) [...]

Rezon, a fost o neatentie de-a mea.

MMLMMN07.04.2008 08:14

Super articol!Cu ironii fine si cu adevaruri spuse raspicat!

bancila07.04.2008 08:27
=)))super tari unele din ironii

mai lasati ma marfaru din croncanesti in pace ,nu merita sa fie bagati in seama-o echipa de cartier fularultrasfular-campioniifular-campioniifular-campionii

MoRRano07.04.2008 14:14

Frumos articol, daca imi dai voie sa te aseman cu "Parazitii" doar ca tu le spui in proza. :))

Ps: Am avut si vom avea mereu boala pe milogi

Korado07.04.2008 15:32

Nu am auzit de aces club Caile Ferate Romane!!! unde joaca? stai ca sunt o companie de stat...:) mercenari care nu au dat randament ..uite ce au facut... au pierdut..:) NATARAIIII :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:fular-campionii

MavericKk07.04.2008 16:21

asteptam cu nerabdare revenirea ta pe site... welcome back dragul meu Dankressman... pe unde ai umblat pana acum?