FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

La Multi Ani Lacatus !

Fishu05.04.2008 07:24
Virgil05.04.2008 07:48

Astazi 5 aprilie 2008, antrenorul Stelei, Marius Lacatus implineste 44 de ani. Ii uram sa termine macar suta asta de ani pe care a inceput-o si sa conduca Steaua de pe banca tehnica pana la pensie si dincolo de ea. Sa reuseasca performante importante, printre care castigarea repetata a Cupei si a campionatului, eventual a eventului, castigarea Cupei UEFA (de doua ori), castigarea Champions League (tot de doua ori) si castigarea Cupei Intercontinentale, in care sa o invinga pe River Plate (eventual tot cu 1-0) pentru a ne lua revansa. In rest jocuri spectaculoase, goluri spectaculoase, semnate bineinteles de elevii sai.

FORZA Marius! FORZA Steaua!

MMLMMN05.04.2008 07:51
Siempre rosso azzurri ! http://sportpedia.mysport.ro/images/2/2e/Lacatus.JPG

fularultras

Scuze,nu am vazut topicul inainte de a deschide si eu unul pe aceeasi tema.Se pare ca in timp ce eu ma dumiream cum trebuie sa procedez( tocmai pentru a-i ura toate cele mi-am facut cont,sa nu dat cu pietre,sunt stelista de mica,dar timpul nu prea imi perimte sa scriu despre Steaua cat mi-ar vrea sufletul) tu ai postat.Oricum din punctul meu de vedere,cel putin pentru ceea ce a facut ca jucator pentru Steaua,Marius merita "n" topicuri cu LMA.

Deci inca o data, LA MULTI ANI Marius!

MoWeed05.04.2008 08:01

La multi ani Marius Lacatus!!!

andrutziks05.04.2008 08:20

Laca iti doresc sa fii sanatos,pentru ca de asta ai nevoie ca sa poti antrena in continuare Steaua si sa Castigati campionatul,sa va atingeti obiectivele,sa fii fericit,iubit,sa ti se indeplineasca toata dorintele si multi ani la Steaua.Te iubesc!La multi ani,Lacatus! fular-campioniifularsteaua2

steaua_gloria05.04.2008 08:57

La multi ani Laca!

JonDaryo05.04.2008 09:07

La multi ani Lacatus si cat mai multe campionate cu Steaua sanatate si succes iti dores si sa aduci jucatori :steagcruce:

raul stelistu05.04.2008 11:07

La multi ani,multa sanatate ,sa castigi tot atatea campionate ca antrenor cate ai castigat si ca jucator.Respect Laca si TE IUBESC fular-campionii

fAbrEgas0405.04.2008 14:14

La Multi Ani Lacatus fular-campionii

radoi8605.04.2008 14:53

La multi ani Laca! Sa castigi la fel de multe titluri din postura de antrenor al Stelei, cate ai si ca jucator!!!

dangeor05.04.2008 16:14

La Multi Ani Laca!

puyol05.04.2008 17:16

O adevarata legenda... La multi ani Maestre

Fane_casieru'05.04.2008 17:34

Indiferent unde vei fi,o sa ramai mareu sufletul nostru.

Respect pe viata Marius Lacatus.

LA MULTI ANI !!!

ovidiu_hanzeli05.04.2008 19:11

multa sanatate si fericire si te rog sa iei campionatu fular-campionii LA MULTI ANI LACAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! :steagcruce:

micutZu' Deni05.04.2008 19:59

Lacatus !!! Lacatus !!! Lacatus !!! Marius Lacatus !!! La Multi Ani , sanatate multa si multa , multa fericire !!!!

LA MULTI ANI !!!

¬Ultras¬Cata¬08.04.2008 06:07

La Multi Ani Lacatus !!! Sa ai cat mai multe aniversari alaturi de Steaua !

Baros'08.04.2008 07:52

Marius Lacatus...a fost,este,sh va ramane simbolul Stelei...cu totii ne dorim sa reuseasca de pe bank tehnik la fel de multe performante qm a reusit ca jucator....La multi ani Laca...esti idolul meu...inca odata:La multi ani..sh performante cu Steaua... fular-campioniifular-campionii

L.A17.04.2008 19:34

:steagcruce:

Astazi 5 aprilie 2008, antrenorul Stelei, Marius Lacatus implineste 44 de ani. Ii uram sa termine macar suta asta de ani pe care a inceput-o si sa conduca Steaua de pe banca tehnica pana la pensie si dincolo de ea. Sa reuseasca performante importante, printre care castigarea repetata a Cupei si a campionatului, eventual a eventului, castigarea Cupei UEFA (de doua ori), castigarea Champions League (tot de doua ori) si castigarea Cupei Intercontinentale, in care sa o invinga pe River Plate (eventual tot cu 1-0) pentru a ne lua revansa. In rest jocuri spectaculoase, goluri spectaculoase, semnate bineinteles de elevii sai.

FORZA Marius! FORZA Steaua!

fular-campionii

La multi ani Lacatus!

danimarcu17.04.2008 21:09

Se pot posta aici urari pana la sfarsitul anului!