FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ogãraru: "Poate mã întorc" (Prosport)!

fcsteaua.ro04.04.2008 14:53

La Steaua, Ogãraru a fãcut primii pași în fotbal. În 2006 a luat drumul Amsterdamului pentru a evolua la Ajax. Într-o bunã zi însã, fundașul în vârstã de 28 de ani sigur va reveni în Ghencea.

George, cum mai stau lucrurile la Ajax?

(râde) Lucrurile sunt pe cale sã se termine. Mai sunt trei etape de jucat din campionat. Deși Ajax are cinci puncte în spatele lui PSV, tragem încã speranțe cã putem câștiga acest campionat.

Nu prea ai mai jucat în ultima vreme.

Așa este. Duminicã cred însã cã voi fi pe teren în meciul cu De Graafschap. Într-adevãr, lucrurile nu stau așa cum mi-aș dori, mai ales cã bate la ușã Campionatul European. În acest retur nu prea am avut șanse sã demonstrez cã merit sã joc.

S-a vorbit de o revenire la Steaua.

În iarnã am simțit cã e o situație nefavorabilã și am cerut sã fiu lãsat sã plec. Dar Ajax nu a fost de acord nici sub formã de împrumut, nici transferat definitiv. A fost o discuție cu Lãcãtuș.

Poate la varã...

Primul meu gând este sã rãmân aici. Va veni un antrenor nou, Marco van Basten, și sper sã mi se dea o șansã. Dacã nu, atunci vom vedea ce va fi de fãcut și poate am sã revin.

Cu Lãcãtuș ai mai vorbit?

Bineînțeles, doar e nașul meu. Vorbim înainte și dupã meciuri, dar subiectul revenirii mele la Steaua l-am închis în iarnã.

Poate Steaua sã ia titlul?

A fost la foarte multe puncte distanțã, iar acum a ajuns la numai trei de CFR. Numai o echipã puternicã este capabilã sã recupereze un astfel de handicap. Cred cã dupã acest retur Steaua meritã sã ia titlul, nu echipa din Cluj.

Ce pãrere ai despre sud-americanii Stelei?

Din câte am vãzut, au confirmat cã au valoare. Au avut evoluții foarte bune și au contribuit din plin la anumite victorii. Au adus un plus Stelei și meritã sã rãmânã în continuare.

4 ani a jucat Ogãraru pentru Steaua, între 2002 și 2006, timp în care a cucerit douã titluri

MoWeed04.04.2008 14:59

Ce frumos ar arata echipa Stelei cu Ogararu fundas dreapta si Golanski mijlocas dreapta.... :rolleyes:

steaua_gloria04.04.2008 15:34
si Golanski mijlocas dreapta.... :rolleyes:

Esti sigur? :unsure:

MoWeed04.04.2008 15:36

Pai raportul lui ofensiv este mai bun decat al lui Banel.....eu zic ca ar putea fi incercat si ca mijlocas...

Tupac Amaru04.04.2008 16:21

Cu totul de acord cu Ogararu, care stie meserie, nu ca altii...intr-o singura privinta nu sunt de acord: dupa cum joaca echipele romanesti, titlul n-ar trebui sa se acorde....si nici locul 2....poate de la 3 incolo....

kozmyn_ksa04.04.2008 22:02

Cel mai bine este cu Dayro in locul lui Banel....Ogararu are forta in mana... cand e aut.. e ca si corner..... de golanski.... el face greseli in aparare... dar centreaza bine.... :steagcruce:

jurca john daniel05.04.2008 00:46

te asteptam acasa :steagcruce:fular-campionii

novac05.04.2008 01:11
Cel mai bine este cu Dayro in locul lui Banel....Ogararu are forta in mana... cand e aut.. e ca si corner..... de golanski.... el face greseli in aparare... dar centreaza bine.... :steagcruce:

DA! Aproape ca ai dreptate ... Ogararu are forta in mana!

kosm1n05.04.2008 10:17

Nu stiu cum se face ca romanii nostri sunt tot rezerve peste tot! La Ogararu nu ma asteptam sa fie rezerva la Ajax da asta e trebuie sa ne conformam ca asta ne e valoarea! In momentul de fata daca vrei Champions trebuie sa aduci juma' de Brazilie!

costy_k1_G.05.04.2008 10:27

Revenirea lui Ogararu ar fi ceva soper. II curge in vene sange ros albastru si merita sa joace din nou pentru Steaua. Golanski e bun ca mijlocas...am observat asta din primele meciuri jucate de el, are tehnica si centrari bune dar in aparare mai slab...cat despre Ogararu e bun si in aparare vine si cu centrari, tehnica buna, viteza buna...Respect pe viatza...Forza Steaua !

w3bmaster05.04.2008 16:29

Ar fi frumos plus am avea inca un stelist trup si suflet in echipa si un international (chiar daca bou de Piti vede altfel lucrurile ..)

Forza Steaua

laur_2305.04.2008 20:01

de ce mi-a fost sters mesajul referitor la ziua lui Lacatus?

jaegarn06.04.2008 12:35
fularultras:steagcruce: parerea mea este ca ar fii fain sa revina Ogararu la echipa pentru ca la Ajax e mai mult rezerva si dak o tine tot asa mai rau se strica dekt sa evolueze km atat ar fii de sous la multi ani Lacatus forza Steaua
Ionutjoss06.04.2008 20:52
fular-campionii hai ogararule inapoi
forever_STEAUA07.04.2008 07:46
de ce mi-a fost sters mesajul referitor la ziua lui Lacatus?

Pentru cã existau deja câteva thread-uri în care se scriau mesaje pentru Lãcã.

laur_2307.04.2008 08:20

La ora la care scriam acel mesaj, nu am observat sa se fi facut un topic special pentru aniversarea lui Laca...insa, eu sunt multumit ca i-am transmis La Multi Ani Legendei Steliste, chiar daca acea postare a disparut!

bancila07.04.2008 08:50

te asteptam George fularultras

laur_2307.04.2008 09:46

Ogararu este de departe cel mai bun fundas dreapta al Stelei de la Dan Petrescu pana astazi!

A mai fost si Reghecampf(1997-20000, de asemenea un jucator de mare valoare...astazi il avem pe Golanski, care isi demonstreaza valoarea la fiecare meci si faptul ca este un jucator pe care ne putem baza in viitor, insa George este un Stelist Adevarat si il asteptam cu bratele deschise sa se reantoarca in Ghencea!!!