FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cobra la transferuri (ProSport)!

fcsteaua.ro04.04.2008 01:13

Colonia latino venitã în Ghencea în aceastã iarnã și-a demonstrat din plin utilitatea, lucru care nu se poate spune despre strãinii transferați de CFR Cluj, Rapid și Dinamo.

Privind pe statisticile celor șapte etape scurse din sezonul de primãvarã, Mendoza, Habibou și cei doi Moreno s-au integrat imediat în jocul Stelei, fiecare dintre ei marcând cel puțin o datã.

Pepe a fost artizanul victoriilor la limitã cu UTA și FC Vaslui, în timp ce peruanul este un maestru al paselor decisive, din piciorul sãu plecând majoritatea golurilor marcate de Steaua.

Apoi, chiar dacã nu și-au câștigat încã un loc în prima echipã, Dayro Moreno și Habibou au avut și ei momente de inspirație maximã, dovedind cã reprezintã pânã acum investiții profitabile.

Dubarbier, singurul adversar

Argentinianul lui CFR Cluj și-a demonstrat valoarea, reușind în multe rânduri sã tragã dupã el echipa lui Ioan Andone. Pe lângã faptul cã s-a impus ca titular pe banda stângã, Dubarbier a izbutit un gol, dar și alte multe acțiuni periculoase, încheiate cu pase decisive.

În schimb, transferați pe bani grei, jucãtori precum Dorsin, Miranda sau Despotovic nu au confirmat deocamdatã așteptãrile oficialilor de la CFR, Dinamo și Rapid.

3 milioane de euro a plãtit Gigi Becali în iarnã pentru transferurile lui Dayro, Pepe, Mendoza și Habibou

Tupac Amaru04.04.2008 05:56

Multe prostii debitate de autorul articolului in acest ziar de monden, femei goale si, uneori, sport!

In primul rand nu stiu in ce masura a avut mana libera Adi Ilie la aceste transferuri. Si, chiar daca a avut, prefer sa nu ma mai gandesc la modul in care au fost facute - fara o analiza prealabila a posturilor pe care vor sa le acopere, pe ultima suta de metri - in graba, dand impresia de neserioziotate si amatorism.

In al doilea rand, nu cred ca aceste transferuri (la cele de la Steaua ma refer) au fost niste confirmari 100%. Chiar daca jucatorii transferati au stralucit pe alocuri in meciul cu CFR Cluj, un singur meci nu poate constitui baza unei analize serioase. As zice ca mai degraba sunt usor dezamagit de modul in care au evoluat aceste lucruri ulterior acelui meci. Mai degraba cred ca si jocul sud-americanilor si al lui Habibou se incadreaza in nota de mediocru din ultimele partide disputate.

Legat de celelalte trei nume pomenite, m-as opri asupra lui Dorsin, care cica n-a confirmat. Tinand cont ca e fundas, cam cum ar vrea ziaristul respectiv sa confirme? Ceva in genul autogoluri a la Nanel Bicolita (si el a confirmat, dar altceva, si anume prostia care il caracterizeaza)?.

cicerone04.04.2008 06:29

Mutarile sunt reusite,Cobra confirma ca are un cuvant de spus la echipa si ca are cunostinte solide in fotbalul mare.

yo_marius04.04.2008 07:52
3 milioane de euro a plãtit Gigi Becali în iarnã pentru transferurile lui Dayro, Pepe, Mendoza și Habibou

De fapt, e vorba de transferul lui Dayro, angajament pe 6 luni cu Mendoza si imprumuturile lui Habibou si Pepe. Pentru a-i transfera pe toti, trebuie sa negocieze alt contract cu Mendoza, trebuie sa plateasca vre 2 milioane pe cei 2 imprumutati + contractele aferente. Mai e mult pana departe...

P.S. Sud-americanii n-au confirmat (exceptia ar putea fi Mendoza), ci doar au jucat mai bine ca cei de la Rapid, Dinamo, Cluj.

Tav04.04.2008 08:18

P.S. Tocmai ca sud americanii au confirmat...jucand mai bine ca cei de la Rapid, CFR, Dinamo...

Astristul04.04.2008 08:22

Cobra la transferuri? Pana acum doar Mendoza mi s-a parut foarte util echipei. Restul mai trebuie sa munceasca. Sa astepte sa se termine campionatul, Steaua sa-l castige, si dupa aceea am putea trage niste concluzii referitoare la transferurile facute in iarna. Se grabesc si astia (ProSport) ca sa mai scrie un articol la fel cum se grabeste Jiji sa ii cumpere pe Habibou si Pepe desi campionatul nu s-a terminat!

forzateaua

yo_marius04.04.2008 08:30
P.S. Tocmai ca sud americanii au confirmat...jucand mai bine ca cei de la Rapid, CFR, Dinamo...

Daca ai nostri sunt putin mai buni ca Miranda sau Bozovici nu inseamna ca au confirmat.

Btw, nu e vorba de competitia "cine aduce cei mai buni dintre jucatorii slabi".

novac04.04.2008 08:40

Surdu a costat tot cam cat Habibou, nu? tot pe la un milion a fost suma de transfer ... si sa nu vorbim de ala micu (Torje) de la caini a costat vreo 2 mil ... este ca la piata, cumperi pepenele si abia acasa vezi daca-i dulce!

dr.adrian904.04.2008 09:22

parerea mea e ca nau confirmat nici unul. un jucator excelent isi arata valoare prin Constanta.

CaTaLiNsm StElIsTu04.04.2008 09:25

Eu raman la ideea ca la echipa asta trebuie schimbate 2lucruri:1-antrenorul,care nu are valoarea la care "pretam"noi;2.toti jucatorii astia care "mimeaza" fotbalul si cam...ba joaca,ba nu joaca;gen Goian,Dica,Plesan sa faca tusa mai des...prea stau ei pe teren pana in minutul90 chiar daca gresesc,ii vedem si in urmatorul meci chiar daca meciul anterior au fost 0 barat si asa mai departe.

Avem un lot numeros si valoros,asa ca scuze nu sunt.Iar astfel acest gen de jucatori altfel ar judeca lucrurile si altfel ar juca,stiind ca de evolutiile lor depinde cariera.Dar asa "dam apa la moara"..cum spune romanul...si nu facem altceva decat sa-i"ucidem"si pe cei care inca mai misca ceva.

steaua_gloria04.04.2008 10:47

Asa si ce vrea sa demonstreze articolul asta? mi se pare fara nici un sens. :mellow:

dr.adrian904.04.2008 12:47
Asa si ce vrea sa demonstreze articolul asta? mi se pare fara nici un sens. :mellow:

marca presa romana!!! nici un sens. prostimea cumpara

MoWeed04.04.2008 14:48

Intr-adevar au jucat mai bine decat ciurucurile luate de CFR,dinam0 si Rapid, dar trebuie sa dovedeasca Constanta in evolutii mai intai.

Sunt sigur ca sud-americanii si Habibou pot mai mult decat ce arata in acest moment...

Lacatush04.04.2008 21:14
Eu raman la ideea ca la echipa asta trebuie schimbate 2lucruri:1-antrenorul,care nu are valoarea la care "pretam"noi;2.toti jucatorii astia care "mimeaza" fotbalul si cam...ba joaca,ba nu joaca;gen Goian,Dica,Plesan sa faca tusa mai des...prea stau ei pe teren pana in minutul90 chiar daca gresesc,ii vedem si in urmatorul meci chiar daca meciul anterior au fost 0 barat si asa mai departe. Avem un lot numeros si valoros,asa ca scuze nu sunt.Iar astfel acest gen de jucatori altfel ar judeca lucrurile si altfel ar juca,stiind ca de evolutiile lor depinde cariera.Dar asa "dam apa la moara"..cum spune romanul...si nu facem altceva decat sa-i"ucidem"si pe cei care inca mai misca ceva.
Bah nea Catalin,sincer...nu-s de acord cu tine.Cum poti+ sa afirmi ca "...antrenorul nu e de noi etc. "? Am avut macar rabdare,sa vedem ce poate? timpul e relativ!
Eu raman la id
w3bmaster05.04.2008 16:31

E o porcherie articolu asta

Ziaristi astia cand te scuipa si te fac cu ou si otet cand pupa in fund aiurea