FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in 7…

fcsteaua.ro03.04.2008 23:42

Da, este vorba despre handbal. Nu, nu are nici o legatura cu fotbalul si scandalurile. Acest inceput poate parea prea dur si chiar nepotrivit, dar tu, cititorule, trebuie sa intelegi ca acum iti vorbesc de invingatori. Asadar, sa incepem.

Desi in ultima perioada a fost neglijata de marea majoritate a suporterilor stelisti, iata ca echipa de handbal masculin isi continua traseul imperturbabil spre titlul de campioana a Romaniei.

Dupa eliminarea din Cupa Cupelor, in fata unui Veszprem "prea bun", dupa cum am vazut cu totii, baietii s-au concentrat pe competitia interna, unde domina autoritar. In acest moment, ei sunt pe primul loc in Liga Nationala, avand 5 puncte in avans fata de ocupantele locurilor 2 si 3, UCM Resita, respectiv Stiinta Dedeman Bacau.

Saptamana aceasta, urmaritoarele noastre au avut de disputat meciul direct, victoria resitenilor la Bacau fiind clar in avantajul nostru. Astfel, Steaua MFA mai are nevoie de doar doua victorii pentru a-si asigura titlul, urmatoarele meciuri fiind in deplasare cu C.S.M. Medgidia, ocupanta locului 7, iar apoi, acasa cu Uztel Ploiesti, locul 13 (din 14 echipe) in Liga nationala.

Desi este evident ca (si) echipa de handbal masculin acuza din plin lipsa interesului si a investitiilor in acesta ramura sportiva, iata ca baietii reusesc sa tina capul sus, ducand din nou Steaua in fruntea clasamentului Ligii Nationale.

Unul din lucrurile cele mai dureroase pentru noi toti, este faptul ca aceasta echipa frumoasa isi joaca meciurile de "acasa" la Chiajna! Poate parea incredibil dar, asemenea tuturor sporturilor "extra-fotbal", daca imi permiteti o asemenea catalogare, echipa de handbal nu are o sala in Bucuresti unde sa joace. In aceasta situatie, echipa isi sustine meciurile considerate a fi pe teren propriu, in sala din comuna Chiajna. Nu pot sa nu ma gandesc ca si locatia acesta poate fi una din explicatiile pentru lipsa spectatorilor din tribune.

Iata deci, ca in "era" magariilor fotbalistice, sportul stelist supravietuieste, ba chiar invinge. Sper doar ca aceste articole "extra-fotbal" sa-i ajute pe baieti sa invinga cel mai dificil adversar al lor - indiferenta propriilor suporteri.

FORZA Steaua! SEMPER SUPERIORES!

Marius

Joint04.04.2008 06:42

Sambata, 29 martie ieseam de la meciul de handbal Romania - Ungaria, de la polivalenta. Vorbeam cu un prieten la telefon si ii spuneam printre altele ca imi place foarte mult la meciurile de handbal faptul ca nu vin milogi. In momentul ala, un tip care mergea in fata mea s-a intors catre mine si mi-a spus "daca iti place asa mult la handbal, vino maine la Chiajna, avem meci de la 11 cu Tg Jiu si vrem sa fiti mai multi langa noi". Era Laufceag, portarul nostru. Recunosc ca m-a impresionat gestul lui, de a cere oamenilor sa vina la meciuri. Va imaginati la un fotbalist gestul asta? Eu, nu. La fel de mult m-a impresionat "autocarul" cu care fusesera adusi baietii de la handbal la meciul fetelor cu unguroaicele. Ceva gen "Familia Flinstone", o hodoroaga vai mama ei, lasata pe o parte si cu semne vizibile de trecere a unor decenii peste caroseria ei. deci, vorbim despre o fosta campioana a Europei.

yozisss04.04.2008 08:07

Salut pe aceasta cale performanta handbalului, dupa o perioada destul de slaba, de vreo 5-6 ani, daca nu ma insel.

O scurta corectura, daca imi este permis. La Chiajna, echipa de handbal joaca marea majoritate a meciurilor cu sala plina, avand chiar o galerie destul de mare si devotata, care o insoteste si in deplasari. Din ce am vazut la TV, sala din Chiajna este una destul de mare, curata, deci nu cred ca este ceva rau in a juca acolo.

Trebuie sa atrag atentia si asupra deselor schimbari de antrenori de la echipa de handbal, pe care nu le vad cu ochi buni, desi deocamdata efectele nu sunt vizibile.

dragos_drlsteaua04.04.2008 08:49

Salut cu cea mai mare placere si respect ideea lui Marius de a scrie acest articol.

Intr-adevar este dureros ca nu avem o sala proprie in care sa ne disputam meciurile de acasa. Sincer, nu inteleg de ce nu jucam la Polivalenta, dar poate ma lamureste cineva. Lasand asta la o parte, ii felicit pe baieti pentru parcursul de anul acesta si le urez multa bafta in meciurile care au mai ramas de jucat, desi stiu ca nu au nevoie. Sunt convins ca vom deveni campioni!

In alta ordine de idei, ii fac o propunere creditorului. Poate cei 300.000 de euro promisi echipei nationale de handbal feminin in cazul castigarii medaliilor de aur la Olimpiada, bani care nu vor fi acceptati de FRH, ii poate redirectiona catre baietii nostri, pentru ca au demonstrat ca merita. Poate nu toti sa intre in buzunarele lor, o parte din ei si in infrastructura, pentru ca, asa cum spunea cineva mai sus, avem mare nevoie.

In alta ordine de idei, vreau sa felicit nationala feminina pentru minunata victorie de sambata impotriva Ungariei si mai ales pentru calificarea la Olimpiada. Bravo fetelor! Si nu in ultimul rand, urez succes Oltchimului in campionat, pentru ca, in caz ca nu stiati, cei de la Oltchim sunt prietenii nostri.

Va salut si astept mai multe articole in legatura cu acest minunat sport si nu in ultimul rand, mai multe comentarii.

ariven2104.04.2008 10:07

Handbalul merita mai mult decat uitare...Si eu unul ma bucur ca acesta echpa a trecut destul de repede peste socul certurilor conducere/antrenori.

Forza H.C. Steaua.

Cum se poate oare cumpara un tricou al baietilor? Sau unul de la rugby? Sau unul de la hokey?

Pai nu se poate ca nu sunt fani care sa dea bani pe asa ceva nu?

Marketing, varianta romaneasca...

Iar faza cu "autocarul" ii dureroasa.

ssilviu_1905.04.2008 16:57
Salut cu cea mai mare placere si respect ideea lui Marius de a scrie acest articol.

Intr-adevar este dureros ca nu avem o sala proprie in care sa ne disputam meciurile de acasa. Sincer, nu inteleg de ce nu jucam la Polivalenta, dar poate ma lamureste cineva. Lasand asta la o parte, ii felicit pe baieti pentru parcursul de anul acesta si le urez multa bafta in meciurile care au mai ramas de jucat, desi stiu ca nu au nevoie. Sunt convins ca vom deveni campioni!

In alta ordine de idei, ii fac o propunere creditorului. Poate cei 300.000 de euro promisi echipei nationale de handbal feminin in cazul castigarii medaliilor de aur la Olimpiada, bani care nu vor fi acceptati de FRH, ii poate redirectiona catre baietii nostri, pentru ca au demonstrat ca merita. Poate nu toti sa intre in buzunarele lor, o parte din ei si in infrastructura, pentru ca, asa cum spunea cineva mai sus, avem mare nevoie.

In alta ordine de idei, vreau sa felicit nationala feminina pentru minunata victorie de sambata impotriva Ungariei si mai ales pentru calificarea la Olimpiada. Bravo fetelor! Si nu in ultimul rand, urez succes Oltchimului in campionat, pentru ca, in caz ca nu stiati, cei de la Oltchim sunt prietenii nostri.

Va salut si astept mai multe articole in legatura cu acest minunat sport si nu in ultimul rand, mai multe comentarii.

Steaua nu joaca la polivalenta pentru ca inchirierea salii polivalente costa prea mult