FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat de presa (steauafc.com)

fcsteaua.ro03.04.2008 00:11

FC Steaua isi exprima public dezamagirea si dezaprobarea fata de finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care a facut numeroase remarci jignitoare la adresa echipei noastre in ultimele zile. Acuzatiile domniei sale, conform carora jocul FC Vaslui-Steaua poate fi acuzat de blat, sunt complet lipsite de adevar si de suport si respinse cu fermitate de noi. Regretam faptul ca, in aceasta perioada, un astfel de comportament mai poate fi intalnit la nivelul Ligii 1 de fotbal si ne delimitam de tot ceea ce spune finantatorul celor de la Vaslui. Steaua nu trebuie sa se justifice cu nimic in fata opiniei publice, deoarece, asa cum s-a vazut pe teren, echipa noastra a castigat pe merit disputa din etapa a 26-a a acestui sezon. De asemenea, cuvintele jignitoare ale domnului Porumboiu la adresa jucatorului Valentin Badea din ultimele zile, care l-a numit, in repetate randuri "aurolac" si "blatist" si despre care a spus ca a facut intindere musculara in urma unei partide sexuale, nu au acoperire si sunt deosebit de grave. Jucatorul nostru nu a vorbit niciodata urat despre domnul Porumboiu si tinem sa-i amintim acestuia faptul ca, in partidele in care il incrimineaza pe jucator de "blat", acesta a inscris numeroase goluri si a contribuit la victoriile echipei la care activa pe atunci, FC Vaslui. In ceea ce priveste acuzele conform carora fotbalistul s-ar fi accidentat, in trecut, in urma unei partide sexuale in spatele blocului, domnul Porumboiu poate primi confirmarea ca jucatorul a devenit indisponibil in timpul unui cantonament cu echipa chiar de la antrenorul de atunci al celor de la FC Vaslui, domnul Gabriel Stan.

In concluzie, in incercarea de a aduce un ton de normalitate si bun simt in fotbalul romanesc, FC Steaua a depus un memoriu impotriva domnului Porumboiu la Comisia de Disciplina a LPF, prin care solicita analizarea comportamentului acestuia si sanctionarea disciplinara in conformitate cu prevederile regulamentare.

FC Steaua Bucuresti

twetwet03.04.2008 00:22

eee...porumboiu e un sarman...nu-l baga si pe el nimeni in seama si a zis sa latre putin...las ca-l scoate in oras la o cafea comisia de disciplina...doar ca o sa plateasca el..

Badea e unul din preferatii mei...si concitadin pe deasupra...e un baiat de nota 10 cu o familie cu picioarele pe pamant...si de Paraschiv (tot din alexandria) as putea sa va pov niste chestii...una pe care o stiu multi probabil...a plecat la rimini pentru ca pur si simplu nu-l mai suporta pe cioban...

Stelist pana la moarte!

udaradu03.04.2008 06:13

dar gunoiul asta de unde a facut bani?????nu cumva din blaturile facute in fotbal cind el era arbitru? sau el se considera USA DE BISERICA. cred ca DNA ul ar putea sa se exprime.

steaua-no103.04.2008 06:42

asta e pe bune?

septi_eu03.04.2008 07:13

"Regretam faptul ca, in aceasta perioada, un astfel de comportament mai poate fi intalnit la nivelul Ligii 1 de fotbal"

:)))

De parca Gigi ar fi fost un mielusel pana acum :)))

Oricum e de apreciat ca nu mai apare la TV sa borasca pe unu si pe altu, si ca da astfel de comunicate. Sper sa se tina de cuvant... macar acum, in ultimul ceas.

cicerone03.04.2008 11:01

Astapt depunctarea clubului vasluian,ori Sandu degeaba face legi si pacturi. Astazi e posibil sa/l judece pe acest porumbac aurolac.

MoWeed03.04.2008 11:53

S-a gasit etalonul corectitudinii in fotbalul romanesc sa comenteze.....

Mai lipseste sa il vedem pe Jean Padureanu sa se planga de blaturi...

greco03.04.2008 12:12

Acest comunicat se înscrie într-o politicã de comunicare normalã pentru un club ca Steaua, nu vãd de ce ne-ar mira cã se fac în sfârșit și la noi pași spre normalitate. Tot ce mai lipsește e sã ne susținem pretențiile de civilizație printr-un comportament adecvat la nivelul conducerii! Adicã sã nu vindem gogoși...

AlexV03.04.2008 13:48

Stilul acesta de comunicare este perfect pentru Steaua. Nu e nevoie de scandal la televizor. Cred ca acesta este principalul merit al lui Adrian Ilie. O revizuire a politicii de imagine a clubului. Centru copii si juniori/Site oficial/magazin oficial/bilete achizitionate pe internet. Incet incet se schimba cate ceva.

Problema ramane Becali.

Gabyc03.04.2008 14:53
Stilul acesta de comunicare este perfect pentru Steaua. Nu e nevoie de scandal la televizor. Cred ca acesta este principalul merit al lui Adrian Ilie. O revizuire a politicii de imagine a clubului. Centru copii si juniori/Site oficial/magazin oficial/bilete achizitionate pe internet. Incet incet se schimba cate ceva.

Problema ramane Becali.

incet incet se da si el in rand cu lumea mai are cate o igbucnire dar sa speram sa ramaie asa cum a inceput aceasta perioada si sa se dea doar comunicate din partea clubului, sa nu raspundem la provocari si sa ne vedem de treaba noastra.

AdrianUltras2503.04.2008 15:29

Foarte bine!

Un raspuns foarte bun.

Nu are rost sa ne prindem in hora lor.

Sper ca Vasluiul sa fie depunctat.

Nu am nimic cu aceasta echipa de fotbal dar, avand in vedere ca pe porumb-boy-ul nu il prea afecteaza suspendarile, sper sa primeasca o astfel de pedeapsa.

Macar ca sa se invete si ceilalti presedinti de club sa isi tina gura.

LARI03.04.2008 15:58

Dupa ce s-a racit friptura, s-au asezat si astia la masa...

Gestul mi se ok, insa reactiile ar trebui sa fie mult mai prompte. Se duce un teribil razboi imagologic in acest final de campionat, iar Steaua nu este chiar intamplator o victima a atacurilor marshave ale "ziaristilor".

Oricum, sa retinem doar partea plina a paharului, in speranta ca acesta se va umple, incet-incet, complet.

Astristul03.04.2008 17:51
Astapt depunctarea clubului vasluian,ori Sandu degeaba face legi si pacturi. Astazi e posibil sa/l judece pe acest porumbac aurolac.

Eu mai degraba astept depunctarea clubului rocar aek bragadiru. Ala merita o depunctare de toate zilele din cauza balenei "colorate" care tot timpul jigneste Steaua! :dry:

forzateaua

kosm1n03.04.2008 18:11

De aici incolo asa trebuie facut! Puse plangeri la comisie de cate ori cineva face declaratii nefondate si ofensive catre Steaua! Porumboiule esti un ratat si tine minte : Vasluiu tau nu o sa bata Steaua nici daca joaca 10 meciuri la rand bai carnatule!

endorama04.04.2008 04:20

eu cred ca decizia regulamentara ar fi acordarea a 3 puncte Stelei ca pedeapsa pentru declaratiile lui Porumboiu

makaan04.04.2008 12:35

Ce frumos ar fi sa continue clubul cu aceasta atitudine civilizata si profesionista in toate planurile,si mai ales la nivelul conducatorului "suprem"; poate asa am trage Liga I dupa noi cum am facut-o de atatea ori, numai noi,in plan fotbalistic; e frumos sa visezi...

steaua_gloria04.04.2008 15:40

Porumboiu a vazut ce poate echipa lui si acum se hazardeaza, ca sa vezi si sa nu crezi...N-a fost nici un blat, atata pot jucatorii vasluiului. Poate o sa inteleaga odata.