FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sondaj - Suporterul Stelist Despre Steaua

AdrianUltras2502.04.2008 16:23

Un mic sondaj ca sa vedem cum stau lucrurile in aceste vremuri tulburi in care presa-tonomat vorbeste vrute si nevrute.

Acum e o mica problema la ultrima intrebare.

Ca sa nu mai fie probleme interpretati ultima intrebare in felul urmator:

Ce alegeti? Sa mergeti la meci pe stadion sau sa priviti meciul la TV.

andrutziks02.04.2008 16:52
:steagcruce:fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii Cu Steaua pana la moarte!Indiferent de vorbe,toti Suporterii adevarati trebuie sa fie alaturi de echipa!Si asa vom fi.Cu Steaua pana la moarte!!!!!!
IONUTZ-CIPRIAN02.04.2008 17:00

Pai stirile le vad la TV sau pe siturile de sport,mai ales de pe FC Steaua.com,pe situl oficial nu am ce cauta,ma dispera,sunt stelist de mic copil din bunic in tata......fiu :smile: ,un mare of am,ca nu sunt nascut in bucale si ca am un serviciu care nu-mi permite sa merg pe Ghencea,deci ma uit la TV!Dar o sa ajung eu odata si odata in tribuna!

bodanelu02.04.2008 17:20

citesc doar gsp-ul, dar nu iau informatiile de acolo. prefer sa citesc fcsteau.ro sau site-ul oficial. Am sange ros -albastru, merg pe stadion si uneori in deplasare.

steaua_gloria02.04.2008 18:11

Nu pot sa merg la meciuri , ca as merge, nu ca prefer sa stau acasa. Parca e totusi ceva diferit.

MoWeed02.04.2008 18:36

steaua_gloria

Cam la fel e si situatia mea....

vlad7502.04.2008 18:48

Imi pare rau ca nu mai pot merge pe stadion.Mergeam ,cand juca pe Lia pentru ca-i pe langa mine stadionul.De cand s-au nascut copiii mei nu mai pot merge la meciuri.Sunt micuti si cine are copii stie cume e :baie seara,papica ...

Bodanel02.04.2008 20:01

Merg la stadion, nu prea citesc tabloidele de la noi si vreau si eu o bere din alea multe sa nu se plictiseasca carmina singura.

AdrianUltras2502.04.2008 20:23

Bodanel

Eu sper numai sa mi le dea Andyro, ca nu am nici o pb in a le imparti cu voi :beer2:

:punk:

DelPiero1002.04.2008 20:25

Evit pe cat posibil sa ma 'documeneez' despre Steaua de pe site-urile asa-zis de sport(de fapt sunt d ecan-can ieftin)!Ma consider Stelist 100%,chiar daca unii de pe acest site ma acuza ca as fi prea exigent si unii imi zic chiar ca as fi 'visator',doar pentru ca vreau ca Steaua sa redevina ce a fost!Si in fine,cea mai importanta problema...prefer sa fiu pe stadion decat sa stau in fata televizorului...sunt motive variate care ma determina sa iau aceasta decizie...in rest,e un topic foarte bun!Felicitari celui ce l-a deschis!

AdrianUltras2502.04.2008 20:31

Del Piero

Nu cred ca exist vreun stelist adevarat in lumea asta care sa nu vrea ca Steaua sa redevina ceea ce a fost.

DelPiero1002.04.2008 21:30

Poate,dar unii prefera vechii Stele actuala Steaua,o Stea care castiga,nu zic!Desi ar trebui sa fim toti obiectivi si sa nu ne mai imbatam cu apa rece-Steaua de 1 si jumatate joace extrem de prost!Sunt multi care sunt adeptii lui Machiavelli(a castiga prin orice mijloace),dar in Europa(in CL),acest dicton nu mai este valabil...de accea voi prefera intotdeauna un loc de UEFA corect obtinut unui loc de CL castigat si prin alte metode!

john_8603.04.2008 10:09

citesc stiri despre Steaua in special de pe fcsteaua.ro, ma consider stelist 100%, mergeam des la meciuri cand locuiam in Bucuresti, acum nu mai am ocazia, din pacate, dar sper ca voi reveni cat mai repede

Azzido03.04.2008 10:51

folosesc fcs pt a ma informa, merg stadion des.

mai rar citesc siteurile caracatita gen gsp, stelisti ro, psp

andrutziks03.04.2008 15:47

fularsteaua2 Citesc informatii despre Steaua de pe site.Uneori si de pe gsp,sporttv.ro,ori ma uit la stirile din sport pe toate posturile.

Forza Steaua! :steagcruce:

MMLMMN05.04.2008 08:57

Vis-a -vis de ultima intrebare si eu am obiectii.Atata timp cat am stat in Bucuresti nu am lipsit de la nici un meci l Stelei,chiar si gravida in 5 luni am vazut pe Ghencea meciul cu Valencia.Dar cum viata m-a obligat sa ma mut in provincie si cum am 2 copilasi de pana in 3 ani nu prea imi permit din cauza timpului sa vin in Bucuresti pentru meciuri,desi sunt doar din Ploiesti.Poate pe masura ce vor mai creste fetele...le voi molipsi si pe ele.

micutZu' Deni05.04.2008 20:20

Prefer sa merg la stadion !!! Da din pacate nu prea e posibil sa ajung la mecirile Stelei , decat la ale echipei din Valcea :(

ADDA PRINTZESA13.05.2008 21:37

As da orice sa mai pot merge pe stadion cand joaca campioana noastra dar din pacate nu se poate.Oricum sunt de fiecare data cu trup si suflet.Vi s-a intamplat sa nu puteti mege pe stadion macar o data?Cred ca da ,stiti ce aiurea este dar sa fim realisti ,uneori chiar nu se poate dar asta nu inseamna ca nu esti un fan adevarat.