FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lupta pt. blatitlu

sorinb27.05.2005 14:28

astia de la gsp vor sa distruga pe Steaua cu acuzatiile astea de blat si cu criticile aspre asupra unor lucruri minore (de ex. ce a scris Cristian Geambasu ca jucatorii de la Steaua au facut un gest de slugarnicie fata de oier deoarece nu s-au dus la nunta lui Zenga).Steaua n-a facut blat nici cu bacaul.cum sa nu bata pe moldoveni daca aia nu castigasera nici un meci in deplasare?

Motanu D27.05.2005 14:44

A fost blat. Sau daca nu a fost e si mai grav pentru ca am ratat enorm.

Iar gestul jucatorilor in raport cu Zenga a fost unul de marlani sau de lasi, dupa caz.

dogy27.05.2005 14:55

Iar gestul jucatorilor in raport cu Zenga a fost unul de marlani sau de lasi, dupa caz.

d.Munteanu a spus ca venea daca primea invitatie

ps:motanud tu te-ai duce la o nunta NEINVITAT?

dogy27.05.2005 15:04

mie nu mi s-a parut sa fie blat

bacau joaca asa de vreo 2 ani, sau voi vroiati sa devina peste noapte o echipa buna

Motanu D27.05.2005 15:12

Si suporterii Stelei care au fost au primit invitatie ?!. Hai las-o. Cu scuze de astea nu0l pacalesti nici pe Borcea...

Si chiar daca nu s-au dus, telefoane nu exista ?

dogy27.05.2005 15:19

Si suporterii Stelei care au fost au primit invitatie ?!. Hai las-o. Cu scuze de astea nu0l pacalesti nici pe Borcea...

Si chiar daca nu s-au dus, telefoane nu exista ?

de unde stii tu ca nu l-au sunat, ce esti mama omida

tu crezi ca stii tot, te iei dupa niste articole din ziare scrise de catre oameni care nu au altceva de facut decat sa provoace scandaluri

n-as putea sa fiu atat de naiv, sau mai zicea intr-un articol ca Radoi si Dumitru au vorbit cu Jiji ca sa-l dea afara pe Zenga, s-a scris asta pentru a provoca scandaluri la echipa, ei prin articolul acesta vor ca Radoi si Dumitru sa plece de la Steaua

Motanu D27.05.2005 15:36

Dogy, daca tu crezi ca presa are ceva cu Steaua sau cu Radoi, te inseli. Sau ca scriu numai minciuni.

Cat despre faptul ca Dumitru si Radoi ar fi pus umarul la debrcarea lui Zenga, nu uita ce s-a intamplat la Villarea.

Nu le stiu pe toate, dar teoria conspiratiei nu-si are rolul aici.

SSK27.05.2005 15:54

tu crezi ca stii tot, te iei dupa niste articole din ziare scrise de catre oameni care nu au altceva de facut decat sa provoace scandaluri

n-as putea sa fiu atat de naiv, sau mai zicea intr-un articol ca Radoi si Dumitru au vorbit cu Jiji ca sa-l dea afara pe Zenga, s-a scris asta pentru a provoca scandaluri la echipa, ei prin articolul acesta vor ca Radoi si Dumitru sa plece de la Steaua

aaa...dogy, tu de fapt cu cine tii in bancul asta ? :roll: :roll: :roll:

Motanu D27.05.2005 16:21

aaa...dogy, tu de fapt cu cine tii in bancul asta ? :roll: :roll: :roll:

Pai... de cand cu Reddog, tot mai multi dinamovisti devin "Stelisti pana la moarte"... Oare si meciuri de tipul Apulum - Dinamo sa fi fost de vina ???

Oricum, dogy nu poate fi asimilat ca dinamovist decat dupa nick...

dogy28.05.2005 02:51

nici daca as muri si m-as reincarna nu as tine cu Steaua :twisted: :twisted:

sunt DINAMOVIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA