FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi zice "am sa fac o echipa mai buna ca Milan si Live

vampyrr27.05.2005 03:26

:lol: :lol: ma omoara rasu fratilor!!!!ce poate sa mai dea asta din el e culmea prostiei sa inebunesti nu alta. Si asta numai cu romani in echipa ha ha ha ha ha ha ha ha ha asta ar insemn sa vina la Steaua inclusiv Chivu si Mutu. Voi ce ziceti?

Andros27.05.2005 03:51

nici cu Chivu,Mutu,,nici cu toata echipa nationala nu reusim sa fim peste Liverpool sau Milan...nu cred ca ne-ar impiedica talentul sau valoarea cat conceptia despre fotbal...la 0-3 la noi jucatorii nu mai joaca nimic,isi lovesc adversarii,injura arbitrul si sunt huiduiti de suporteri...asta e diferenta!!!

Motanu D27.05.2005 04:05

Mai tineti mine Dinamo - Foresta ? :?: :?: :?: :?: Deci si fotbalistii romani poti. Trebuie insa invatati sa vrea...

dawid27.05.2005 05:22

si pe mine ma omora rasul cand am luat bataie in tur de la VALENCIA si Gigi inca mai spera....

Am ras atat de tare incat chiar am murit, iar daca sunt mort nu mai am cum sa comentez astfel de afirmatii...asa ca ai grija, mai incet cu rasul, sa nu patesti ce am patit si eu !!!

Gaby27.05.2005 05:46

De ras, zic eu, este faptul ca Ciobanul spune asta, judecand dupa ce inseamna la el ECHIPA DE FOTBAL. Totusi, sa nu credem ca o echipa formata din 11 jucatori romani nu poate face performanta. Ar insemna sa calcam in picioare memoria unor fotbalisti precum Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Stoica, Duckadam, Boloni, Balint si ceilalti "vitezisti". Ca sa nu mai spun ca, pana la urma, Liverpool este aproximativ acceasi din momentul jocurilor cu Steaua.

Deci, eu sunt de acord ca teoretic se poate, dar sunt convins 200% ca Ciobanul nu va face in vecii vietii lui si a nepotilor si stranepotilor lui asa ceva.

LACATUS727.05.2005 06:16
:lol:  :lol: ma omoara rasu fratilor!!!!ce poate sa mai dea asta din el e culmea prostiei sa inebunesti nu alta. Si asta numai cu romani in echipa ha ha ha ha ha ha ha ha ha asta ar insemn sa vina la Steaua inclusiv Chivu si Mutu. Voi ce ziceti?

Ce Chivu,ce Mutu?Mai luam vreo 2-3 de la Bacau si la anul SIGUR castigam Liga! :lol:

Dansan27.05.2005 06:23

Alt subiect de forum nu puteati sa mai gasiti?

Virgil27.05.2005 08:07

Ca la orice om care nu se pricepe intr-un domeniu,tot asa si la fotbal,dorinta lui Gigi de a atinge cele mai inalte culmi,predestinate lui de catre insusi Dumnezeu,dupa parerea lui,produce miraje.

Care inevitabil,duc in cele din urma la cosmaruri.

Lasati-l sa viseze frumos.

Ce e mai rau e ca ne duce continu cu presul.

Nu tu jucatorii de care era sigur 100% ca vin la noi,vanzarea celui mai bun jucator al momentului la Steaua,in contradictie cu afirmatia ca nu va vinde jucatori,etc.

Ciobanul este o pedeapsa data Stelei,dar nu prea vad motivele.

Doamne,intoarce-ti privirile catre noi,si scapa-ne de Satana !

George Stan27.05.2005 08:39

Nu inteleg de ce mai bagati in seama afirmatiile si aberatiile unui om despre care orice medic poate spune ca are creierul in degradare rapida si ireversibila.

vampyrr27.05.2005 08:48

carer creier ma? e vorba de un neuron care se zbate in capa tana aia idioata. eu nu contest valoarea unor jucatori ca Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau mai stiu eu care eu zic de valorile momentului din fotbalul romanesc. Ma indoiesc foarte sincer ca Gigi va baga vreodata cu adevarat mana in buyunar pentru a scoate un buget de vreo 20 milioane euro pentru transferuri. Becali e un bou care nu face diferenta intre doua lucruri voarte simple valoare si nonvaloare, initiativa si gargara

dbd27.05.2005 12:43

eu zic 50% 50% ...caci va dati seama ca nici lui nu-i place starea in care se afla echipa si clubul...poate sa faca Becali asa ceva ! poate nu cu minte dar cu banii!? :twisted:

fanatica27.05.2005 14:08

eu zic ca desi Steaua a demonstrat in aceasta primavara ca e o echipa puternica(doar am eliminat detinatoarea trofeului,valencia),miercuri ni s0a dat o lectie de fotbali incredibila!un asemenea meci nu s-a mai vazut de mult in lume!acest meci ne-a aratat, noua romanilor, ca fotbalul romanesc e departe de aceste performante!

eu zic ca e frumos sa speri,chiar daca crezi in imposibil! de e nu poate peste multi ani Steaua va deveni o echipa constanta in europa!

spernata moare ultima!

dogy27.05.2005 14:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

auzi la Jiji, o sa faca din Steaua o echipa mai buna ca Milan si ca Liverpool

ciobanasul asta chiar ca e bun la o emisiune de divertisment

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Motanu D27.05.2005 14:50
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Pai locul lui e la circ. Dresor de oi.

Jackass27.05.2005 19:48
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Pai locul lui e la circ. Dresor de oi.

:lol: no comment! cum incape atata prstie intr-un singur om?? nu-mi pot explica!! :?:

danielblaze28.05.2005 06:07

poate avem noroc si il aresteaza pna

Alecu28.05.2005 06:17

nu e ma cu mentalitaea asta a romanilor nu o sa avem nici o sansa fratilor pt ca la noi toti sunt invatati sa castige cu arbitri cu blaturi intr-un cuvant sa fure unde afara nu echiar asa se mai fac si acolo magarii da aia joaca fotbal nu se chinuie sa faca un stop!asta e!!!

The Flyer29.05.2005 13:37

inca o dovada ca gg e dus cu pluta!da-l in ma-sa!