Nu am mai scris pe acest site de ceva timp dezamagit atat de atitudinile violente de aici cat si de mizeria din fotbalul nostru. Acum simt nevoia sa o fac insa pentru urmatorul motiv. Conducatorii din fotbalul nostru au luat-o razna complet mai mult decat oricand. Declaratiile lui Porumboiu impotriva echipei noastre, scenariile SF construite din giulesti, sagetile lamentabile trimise de la Cluj. Nu stiu daca este insa presa vinovata. Este vinovata ca exista poate. Asta face de la infiintare asta ii este menirea. preia ce spun toti idiotii, comenteaza. De ce? Pentru ca asta cauta telespectatorul sau cititorul. Mi se pare absolut aiurea sa facem protest impotriva presei( de zici ca TV urile scriu textele lui Becali, Copos, muresan etc) iar acesti cnducatori de 2 bani sa scape fara nici un fel de manifestare a suporterilor. Ce sa inteleg de aici... ca atitudinile acestor bisnitari sunt mai putin blamambile decat ale presei. Adica noi cum facem ordinea ca si vina: o facem 1. presa 2. conducatori sau 1. conducatori 2. presa ? Nu pare oarecum logic ca daca porumboiu nu ar mai face astfel de declaratii fituicile nu ar mai avea ce sa scrie? Poate, incercam sa aparam fotbalul de aceste mostre de bisnitari autentici, oameni de o valoare discutabila care au stricat tot farmecul fotbalului in acest campionat. Eu vreau fotbalul inapoi.
![]()