FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Conjuratia lichelelor

fcsteaua.ro30.03.2008 11:32

Ceea ce s-a petrecut in presa noastra in zilele trecute de la meciul cu Rapid reprezinta expresia cea mai elocventa a urii care ne inconjoara. Personaje ca Radu Banciu, Decebal Radulescu, Vali Moraru, Cosmin Baleanu, Liviu Samoila, atatia si atatia altii au dovedit ca nu le pasa de nimic atunci cand trebuie sa atace Steaua si stelisti. In jurul clubului nostru a crescut o adevarata conjuratie, acesti indivizi se completeaza, se ajuta, comploteaza impotriva noastra. Unii dintre noi se minteau, se amageau, deunazi, ca de fapt este o reactie la tampeniile debitate de fatarnicul nostru creditor. Nu, el era doar acoperirea, acum, am vazut cu totii, si-au dat mastile jos.

Din pacate nu exista nimeni care sa ne apere. Nimeni. Exista si persoane obiective in presa, exista si stelisti, dar fie ca nu sunt capabili sa tina piept noroiului din jurul lor fie au o atitudine impaciuitoare. Atitudine care nu este sanatoasa pentru ca, ceilalti, o considera slabiciune si-si fac bezele unul altuia pe la colturi. Am asteptat o reactie oficiala a clubului care sa-l apere pe Lovin, ce nimicuri ... Argaseala, Ilie, cine-o mai fi pe-acolo ... ce nimicuri. Un oarecare ar fi putut astepta o reactie de la blasfemiatorul Becali, care-l amesteca pe Dumnezeu pana si-n fotbal, ce reactie sa aiba acest mizerabil care rade-n pat fericit ca a mai luat trei puncte ... un nimic.

Ramane sa ne aparam singuri. Aici, pe stadion, in strada. Cum putem, cum stim, cum vom avea ocazia.

Nu reusesc sa inteleg cum de au reusit acesti nemernici sa faca din Rapid si suporterii rapidisti niste victime ... cum a fost posibil ca presa, asa ordinara cum e, sa induca opiniei publice asa ceva ? Cum a fost posibil ca Steaua, club neimplicat in evenimentele petrecute in Giulesti sa fie discutat si pedepsit, asta inseamna ceea ce i-au facut lui Lovin, pentru ceea ce s-a intamplat in Giulesti ?!? Santajul, amenintarea, milogeala, au dat roade. Oamenii fara coloana vertebrala au cedat. Trepadusii fotbalului au castigat din nou.

Parca aud un hahait, e Gigi, creditorul, mizeria care le da apa la moara acestor indivizi, omul fara scrupule care calca pe sentimentele noastre, individul nerusinat care nu se da inlaturi de la blasfemii si apoi isi face cruci si pupa icoane ... ma intreb ce spume ar fi facut daca am fi fost noi in locul rapidistilor, spume impotriva noastra, cate injuraturi si blesteme am fi auzit din partea lui, cate controale si camere ar mai fi pus pe noi, si alte asemenea lucruri, nu ca as fi impotriva acestor masuri dar nu uitati, nimeni de la Rapid nu a spus nimic impotriva vinovatilor, nici Copos, nici Zota, nimeni nu i-a aratat cu degetul pe trogloditii tribunelor din Giulesti.

Trei puncte otravite ! Clubul Rapid a fost din nou iertat, clubul Rapid trebuia depunctat, stadionul suspendat, amenzile trebuia sa fie usturatoare, jucatorii si oficialii care au atacat arbitrul trebuia sa fie suspendati. Clubul Steaua nu a facut plangere nici macar pentru ceea ce s-a intamplat la vestiare ! Sa-ti fie rusine, jigodie ! Tie si angajatilor tai. Cum iti aperi jucatorii, ma ? Cum aperi clubul, ma ?

Gica Chioru

ultrash30.03.2008 12:30

exact,nu e nimeni sa ne apere,nimanui nu -i pasa! nu e MM,nu e nimeni,nici macar Lacatus nu ia atitudine...slugile umile Argaseala(care a luat 10.000 de euro de la cioban) si Ilie nu fac altceva decat sa cante in struna ctitorului cu maybach...iar toti acesti infecti(de la stucan incoace) nu ezita sa-si prelinga balele pe blazonul celui mai important si galonat club al tarii,bale care dau apa la moara tuturor incompetentilor si altor asemenea lichele(suporteri adversi) care,cum bine citeam un alt articol dp site,nu sunt suporterii echipelor lor ci antistelisti...totusi imi place! in prostia lor,oameni ca cei mentionati mai sus nu ne fac decat bine,ne amuza...

axl30.03.2008 12:33
exact,nu e nimeni sa ne apere,nimanui nu -i pasa! nu e MM,nu e nimeni,nici macar Lacatus nu ia atitudine...

Dar suntem chiar atat de neajutorati incat sa avem nevoie de aparatori? Chiar nu ne putem apara singuri?

Eu unul sunt multumit ca n-au existat, in perioada asta, balacareli in public in care sa fie implicat si clubul. Parca e o schimbare binevenita.

ultrash30.03.2008 12:40

Ca stelisti nu ne face deloc bine imaginea asta pe care ne`o creeaza toate lichelele presei,nu ne sta bine sa primim flegme...desi,cum bine ai spus axl,e ok ca n`au existat balacareli in public si chestii de genu` asta,totusi...ar trebui luata atitudine,un silenzio stampa ceva....si 1000 de twety :D in rest numai bine,spemper svperiores si forza Steaua ca se-apropie meciu`

fsorini30.03.2008 12:50

Fratilor lasati lichelele sa spuna ce vor ele. Oricum nu le puteti opri decat jucand fotbal. Haide sa jucam fotbal.

Sa fim Steaua echipa de care se temeau toti si atunci lichelele isi vor lua plata pe care o merita.

Virgil30.03.2008 13:02

Felicitari pentru articol Gica. Intr-adevar, nu ne apara nimeni. Si cand spun nu ne apara ma gandesc la Steaua, la jucatori, la Lovin. Decizia comisiei in privinta lui Lovin e o mare rusine. Asa cum au spus si fostii mari arbitri Porumboiu si Craciunescu, dar nu numai ei. Riposta creditorului la auzul stirii privind sanctionarea mijlocasului nostru a fost seaca: nu facem apel!

Decizia comisiei a fost o marsavie de la cap la coada. Cum sa dai numai doua etape fara suporteri, cand trebuiau date intre 4 si 10 etape? Cum sa nu-i sanctionezi pe Sapunaru, Pancu, Maftei, Constantin, Nae Manea, Zotta? E de neconceput ce a putut sa se intample!

Adevarul e ca si presa a pus multa presiune pe comisie. Ca a influentat-o. La fel si Copos si slugile lui. Sunt intrigat si mi-e aproape imposibil sa cred ca Rapidul face apel dupa ce a primit un verdict atat de usor. Dar lasa ca poate rascolesc problema si poate va ajunge si comisia la concluzia ca au primit prea putin. Sper sa fie asa.

MoWeed30.03.2008 14:05

Din pacate pe cioban il intereseaza numai punctele si banii care ii va aduce calificarea in CL.

El razboinicul luminii.....

Sper doar sa nu mai vad alt spectacol grotesc la dinam0 cu CFR azi...

vlad7530.03.2008 15:42

@Gica Chioru cred ca ai vrut sa zici Stucan,nu Vali Moraru.Moraru a fost mai aproape de normalitate.

steaua_gloria30.03.2008 15:57

Gica bravo, frumos articol si ai dreptate. M-am saturat de ratatii astia care de ceva timp se iau de viata noastra. Eu unul nu am mai intrat de ieri pe sport.ro sau alte asemenea situri care induc lumea in eroare. Si am de gand sa continui cu asta. Cand il vad pe zdreanta aia de stiucan, imi vine sa sparg televizorul , ca el e acolo si il vede atata lume, ne vorbeste de rau si noi nu putem face nimic :|. Ii urasc pe nemernicii astia!

Plus de asta , Stiucan ala si fetitza aia care mai prezinta pe acolo mi se par de-a dreptul retardati. Intrebarile lor sunt atat de simple si cu un raspuns atat de evident de imi vine sa mor. Spor. ro a devenit OTV-ul sportiv. Numa prosti si mincini.

FortuneTeller30.03.2008 16:22

Mizerie tipic romaneasca. Excelent articol, excelent punct de vedere. Cand spuneam mai demult ca exista o conspiratie media impotriva Stelei am primit inapoi mistouri. Ura impotriva Stelei a fost cultivata intr-un timp indelungat si nu are nimic de a face cu personajul comic care detine actualmente firma Steaua. Este o ura impotriva spiritului Stelei, a istoriei Stelei, a suporterilor Stelei, iar Becali e folosit doar ca motivatie de ochii lumii. Traim un rahat de societate in care cacatii f_t in loc sa puta, in care jeguri analfabete ajung din bisnitari patroni si milionari de carton, in care ratati ai scolii publice devin absolventi de universitati fantoma pe bani si apoi cica se numesc intelectuali, ziaristi si se doresc formatori de opinie publica. Sansa aia mica-mitica (atata cata mai era!) ca in Romania sa primeze bunul simt, valorile adevarate si mai ales verticalitatea morala a murit sub pixul mincinos al lautarilor presei, a murit in comisiile fugii de responsabilitate de la FRF, FRF, CCA, a murit pentru un rahat de 12 mil euro (= participarea, nu performanta, in LC), a murit in soaptele sirete ale zvonerilor si in prostia raspandacilor din toata tara. Astia suntem, nu e sansa de altceva. Eu, un simplu cetatean turmentat de atata jeg, incotro sa-mi indrept mintea? Spre jegul lui Copos-Muresan-Andone-Badea-presa? Sau spre jegul lui Becali? Steaua e transformata imoral de catre acesti anonimi ai istoriei intr-un obiect al urii si dezaprobarii pe baza unei campanii tipic comuniste, gen anii '50. Steaua, un simbol al Romaniei sportive in intreaga lume alaturi de Nadia, Ilie, Ivan, este de multa vreme infierata cu manie proletara precum in anii 50. Iar patronul e preocupat de 3 puncte care asigura prezenta efemera, si probabil neretinuta de istorie ca o performanta, in LC. Oare nu exista nici macar un singur ziarist care sa zica lucrurilor pe nume: problema acelui meci a fost a Rapidului, ei au pierdut DOAR 3 puncte din cauza organizarii VOIT defectuoase si a suporterilor pentru care violenta e modul zilnic de viata? Ca au fost incidente provocate de jucatorii rapidisti, ca acestia au vrut sa intre vestiarul Stelei? Ca nu a fost vina Stelei, nici a lui Lovin, nici a arbitrului? Ca s-a intamplat in multe alte ocazii si nu s-au luat masuri, desi ar fi trebuit? Singurul care a avut tupeul necesar sa faca ceva a fost Basescu, care inexplicabil pentru mine avand in vedere trecutul si caracterul sau, a actionat a doua zi si a trimis un mesaj clar despre care e problema reala. Rusine!

PS Sunt curios care va fi efectul dominoului vis-a-vis de Steaua, cum va profita camarila dinamovista din federatie. Va fi "rasismul" prima oportunitate de a penaliza Steaua? Sau declaratiile savante marca Becali? Apropos, cate etape a fost suspendat in trecut MM pentru afirmatii similare celor facute de Muresan sau Manea?

colaps30.03.2008 19:38

din pacate asa e... singurul scop a fost asigurarea celor trei puncte... cu pretul suspendarii incerdibile a lui Lovin... nu mi-a placut deloc atitudinea lui atunci, dar asta e alta poveste, ce tine mai degraba de un articol mai nou de pe site, care mi-a mers la suflet, de le-ar merge si celor ce joaca in teren... dar.. ce mai e de spus?..

amarel30.03.2008 20:43

S-a facut dreptate, ..l-au suspendat pe Lovin !!!!!! El era propietarul brichetei , sau....pentru ce l-au suspendat ?????? :blink: Totusi ,acum ma intreb , cum de a fost suspendat numai Lovin ? de ce nu si altii ?????? :blink:

MoWeed30.03.2008 20:57

amarel

Lovin a fost suspendat ca sa nu supere pe rapidisti. Din acelasi motiv nu au fost suspendarti coloratii aia de Maftei Pancu si Sapunaru si au luat numai 2 etape de suspendare.

Se pare ca totusi campania de denigrare a Stelei dupa meciul cu sub-podarii a avut un oarecare efect...

amarel30.03.2008 22:06

@MoWeed

:blink: Da????? Scria asta prin regulament ????? Cred ca trebuia amendat si clubul Steaua, si Lacatus, pentru ca nu se putea abtine sa nu zambeasca , si eventual rezervele Stelei ,daca nu cumva maseorul si doctorul echipei Steaua !!!

CHIAR MA ENERVEAZA LA CULME DECIZIILE ASTEA IDIOATE , FARA NICI O LOGICA , NUMAI IN TARA ASTA DE TAMPITI SE POT LUA ASEMENEA DECIZII !!!!

Sa presupunem ca nu era bricheta ci....glont !!!!! Iar Deaconu dadea coltu !!!! Tot asa incercau s-o dea cotita ????? Tot pe GB aruncau vina ?????? Stadionul nostru a fost suspendat pentru scandari rasiste , cate etape ???? a fost lovit vreunm oficial ????? Nuuu!!!!!

Care-i abaterea mai grava ??????

Acuma urla toti c-a fost blat cu VASLUIUL !!!! Da a privit careva meciul lor cu Craiova ????? Ala tot blat a fost ???? La Iasi, tot blat a fost ???? Maa da ce usor ajung unii la concluzii care-i convin taman la momentul potrivit lui Copos !!!

GATA am terminat definitiv cu PRO-TV si pupincuristii de la ANTENA 1 !!!!Numai comentarii cu adressa si de parca pe GIULESTI s-au aruncat cu confettii, iar DEACONU ala a fost decorat de vreun gunoier pentru ziua curateniei ......, astia chiar au pretentia ca-s spirituali ..... :huh: Eu ma intreb ...redactorul ala si prezentatorii chiar nu-si dau seama ca uneori sunt penibili ????? :chair:

mountytoma31.03.2008 07:40

din pacate, meciul de ieri dintre Dinamo si CFR Cluj mai dovedeste si faptul ca decizia in cazul meciului rapid-Steaua a avut darul de a intoarce toate echipele din Liga I impotriva Stelei. Dinamo s-a lasat batuta de Cluj, si pot sa pariez (o voi si face) ca rapidul va pierde lejer meciul cu CFR-ul! faptul ca inainte de Dinamo-CFR porumboiu, don shtiulete al fotbalului romanesc, si-a acuzat fotbalistii proprii de blat cu Steaua, ma face sa ma intreb daca el nu era cumva la curent cu ceea ce urma sa se intample in groapa si trebuia creeata o mica diversiune care sa distraga atentia de la comedia regizata de Andone din mijlocul galeriei dinamoviste!

in conditiile astea, sper sa prindem UEFA macar, si mai sper ca pana la sfaristul campionatului asta, echipa noastra sa inceapa sa joace fotbal!

victor31.03.2008 07:44

personal nu sunt de acord cu articolul, dar sigur e optiunea personala a fiecaruia. nu prea inteleg ce se doreste: din nou scandaluri? pana acum erati oripilati ca Steaua este permanent tarata in "discutii neprincipiale" si ca nu putem sa ne rupem de mocirla acuzelor reciproce si a scandalurilor infinite?! iar tinta era Becali, care vorbea prea mult si raspundea inmiit la toate acuzele si insultele adversarilor?!

acum, cand de trei saptamani Becali se abtine si nu riposteaza, iar nu e bine?! azi il acuzati de ce tace?! de ce e atata liniste?! de ce nu raspundem provocarilor ordinare, caci e clar ca majoritatea atacurilor sunt provocari, si nu intram in mega-scandaluri?! asta va doriti deci? sa ne dezbracam de caracter si sa ne insultam in piata publica cu toti ratatii?

ce nu e clar, ca Steaua nu se apara precum rapid, Dinamo sau CFR prin acuze si insulte prin media, ci numai si numai prin jocul din teren si pozitia din clasament?! asta este singurul raspuns care conteaza cu adevarat! restul e numai gunoi si mizerie umana! ai rezultate, esti invingator, EXISTI! nu ai, dai din gura precum rapizii si te vaicaresti ca nu chilot!

vad ca sunt luati drept modele alte Copos si zotta. va plac respectivii?! sunt ei modele de la care trebuie sa invatam? si-au aparat suporterii?! deci sunt oameni dintr-o bucata nu-i asa? ca sa fie totusi clar: pe oamenii astia dintr-o bucata i-a tras Gigi de urechi cand a vrut muschii lui, si i-a umilit de nenumarate ori, IN TEREN!

sigur insa, daca exista atractia catre cei slabi si catre zonele marginale ale lumii, nimeni nu poate fi impiedicat sa frecventeze giulestiul, locul unde Steaua zdrobeste visele de marire ale tuturor neputinciosilor!

iar noi, Steaua, ramanem ca intotdeauna: NEMURITORI SI RECI! ne pregatim pentru locul I, desi unii dintre noi par deranjati si de lucrul acesta?!! ati uitat sa va bucurati copii!

yo_marius31.03.2008 08:01
acum, cand de trei saptamani Becali se abtine si nu riposteaza, iar nu e bine?! azi il acuzati de ce tace?!

nene, sa nu te faci ca nu intelegi. Doamne-fereste, sa-l acuze cineva pe jijica pentru tacerea asta, una impusa de apropierea campaniei pentru "locale".

ideea este ca exista si alte metode de a-i face pe "baietii cu ziaru'" sa se abtina. ai auzit matale de procese? cum poti tu sa-l lasi pe animalul de Buzarin sa urle cat il tin plamanii ca a fost blat, fara nici o proba? il dai frumusel in judecata, ceri daune pentru prejudiciu de imagine, si cand se solutioneaza cazul, in 2-3 ani, ii iei si hainele de pe el.

asta ar fi un exemplu.

nu ii cere nimeni lui Jiji sa se apuce sa vorbeasca, dimpotriva, este foarte bine asa. dar sunt si alte cai de a apara Steaua.

JDERUL31.03.2008 08:50

Intr-adevar daca ar fii fost deschise niste procese impotriva tuturor celor,,merituoasi" indicati in articol,nu numai ca incetau cu atacurile acestea mizerabile dar,asa cum spunea si Marius,la sfarsitul proceselor puteam deveni primul club de fotbal din lume care se autofinanteaza numai din propria imagine!

Mihai Gruia31.03.2008 08:53
@Gica Chioru cred ca ai vrut sa zici Stucan,nu Vali Moraru.Moraru a fost mai aproape de normalitate.

Si eu zic la fel ... Stucan mai avea putin si darama camerele de spume ce avea ...corect era depunctare + suspendare pentru rapid si rejucare din orice minut.e

Cum sa recunosti suspendarea lui Lovin ???? Cu ce a grestit - ca nu a vrut sa continue un meci in care mai lipsea doar putin pentru a se trage cu pistolul???

LA lista de lingai, pupincursti, saltimbanci din presa adaugati-l va rog pe MAESTRUL OVI IOANITOAIA care a incercat sa imbrace parvenirea intr-o lumina semiculta + Alin Buzuka Buzarin care pentru mine a fost de departe mare dezamagire ... daca veti cauta pe wikipedia o definitie pentru jegos ar trebui sa i se ataseze poza ... nota bene omul este ultimul laureat al premiilor Ioan chirila.

zzip31.03.2008 16:42

jegul din giulesti a primit 2 etape suspendare pentru ca i`a pus mana in gat arbitrului iar Lovin 4 pentru ca gesticula?!! Incredibl.. FB articol`ul;) FORZA Steaua!!

victor01.04.2008 15:55
nene, sa nu te faci ca nu intelegi. Doamne-fereste, sa-l acuze cineva pe jijica pentru tacerea asta, una impusa de apropierea campaniei pentru "locale".

ideea este ca exista si alte metode de a-i face pe "baietii cu ziaru'" sa se abtina. ai auzit matale de procese? cum poti tu sa-l lasi pe animalul de Buzarin sa urle cat il tin plamanii ca a fost blat, fara nici o proba? il dai frumusel in judecata, ceri daune pentru prejudiciu de imagine, si cand se solutioneaza cazul, in 2-3 ani, ii iei si hainele de pe el.

asta ar fi un exemplu.

nu ii cere nimeni lui Jiji sa se apuce sa vorbeasca, dimpotriva, este foarte bine asa. dar sunt si alte cai de a apara Steaua.

Gigi face mari eforturi sa se abtina. chiar va inchipuiti ca "tacerea" aceasta i-a fost transmisa de divinitate? NU, a fost avertizat sa nu raspunda, pentru ca provocarile sunt deliberate si se doreste suspendarea Stelei! la prima explozie verbala, urmeaza suspendare si depunctare. eu credem ca totusi il considerati mai viclean pe oaie, care nu pare un pustan parasutat intre escrocii fotbalului romanesc!

presiunea CFR-ului este formidabila (vezi si meciul lor cu Dinamo) si trebuie sa fim extrem de atenti! cea mai buna razbunare este sa luam titlul! asa cred ca multi o sa moara de necaz!

dan_valentyna05.04.2008 14:09

O INTREBARE DAR DC NU SE IAU MASURI IMPOTRIVA CELOR CARE ARUNC CU NOROI IN CLUBUL STEAUASPRE EXEMPLU:IN SPORT.RO(DC NAU FACUT SCHIMB DE TRICOURI JUCATORI DE LA Real Madrid CU JUKATORI STELISTI )INTRATI SI VEDETI CE FAC ASTIA SI CUM ARUNCA CU MIZERIE IN IMAGINEA DE ZECI DE ANI A Stelei SI SA NU MAI ZICA NIMENI CA NU E CEVA IMPOTRIVA Stelei CA TOTI MOR DE INVIDIE

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului (Verdana), de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare (maxim marimea 6), CAPS LOCK etc. cu conditia ca aceste accentuari sa nu depaseasca 30% din totalul mesajului.

Editat de moderatori