FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa inceapa fotbalul

fcsteaua.ro29.03.2008 22:33

Astazi o sa fac ceva in premiera. O sa o iau de la zero. Trec peste decizia comisiei, trec peste incompetenta sau rea-vointa arbitrilor, trec peste apatia si neseriozitatea unor jucatori. Nu ma intereseaza nimic din toate aceste lucruri. Chiar si in presa (ce gluma, nu?) pot sa apara milioane de articole defaimatoare si rau-intentionate la adresa Stelei.

Azi vreau fotbal domnilor fotbalisti ai Stelei. Indiferent de starea dumneavostra psihica, indiferent de asezarea din teren, indiferent de conditiile meteo sau de starea gazonului, vreau sa jucati fotbal. Nu sa-l mimati, nu sa jubilati la o decizie favorabila a arbitrului, nu sa ne pacaliti! Dovediti-ne noua, suporterilor care va incurajam la fiecare meci, ca meritati toate eforturile noastre, dovediti ca meritati sa purtati culorile magice si pline de glorie ale fotbalului romanesc - rosu si albastru.

Sa fim sinceri, jocul nu merge, iar principalii vinovati pentru acest lucru sunteti voi domnilor. Inainte de antrenori, de masori, de medici, de manageri si presedinti, voi sunteti vinovatii. Nu Lacatus va invata sa va retrageti cu totii la 1-0, nu Lacatus v-a invatat ca singura pasa este bubuirea mingii cat mai departe de poarta noastra, nu Pedrazzini sau Hagi sunt vinovati ca dumneavostra nu reusiti un un-doi sau o combinatie mai acatarii. Nu! Voi, domnilor jucatori, sunteti.

Dar sa trecem peste critici. E momentul in care voi trebuie sa jucati fotbal cel putin la fel de bine ca atunci cand dati un interviu ziaristilor, sau ca atunci cand incasati mii de euro rate contractuale. De ce astazi? Pentru ca toata acesta campanie impotriva clubului nostru trebuie sa inceteze. Iar voi sunteti singurii care puteti opri acesta dezlantuire. Jucati fotbal si toti detractorii Stelei vor parea mici, insignifianti, neimportanti.

Ce e cel mai important, e jucati si sa castigati! Nu jucati pentru un 1-0 intamplator, nu jucati pentru blestematul de loc 2, nu jucati decat pentru Steaua, pentru spiritul de invingator pe care il emana acest club si nu in ultimul rand, jucati pentru noi!

Asadar domnilor fotbalisti, SA INCEAPA FOTBALUL! Nu ala sud-american, nu ala brazilian, nu ala romanesc. Sa jucati fotbalul Stelei, acel fotbal care ne bucura si atunci cand nu castigam si impunea respect in media din Romania! Voi puteti face Steaua respectata de presa, temuta de adversari si iubita de suporteri.

JUCATI FOTBAL DOMNILOR!

Marius

DelPiero1029.03.2008 22:53

Articol extraordinar!Pacat ca nici unul din 'domnii fotbalitsi' nu se uita sa vada ce-ai scris aici...

Tudor_BOSS29.03.2008 23:05

Da Marius ai dreptate acum mai mult ca niciodata trebuie sa joace fotbal. :steagcruce: :steagcruce:

joitaru29.03.2008 23:22

Eheeee, poate ar juca ei fotbal, dar nu toti stiu sa o faca, doar sunt fotbalisti, NU?

alexzeu29.03.2008 23:34

super articol ...frate incearca sa il trimiti la un site de sport cunoscut si la siteul oficial al Stelei....deci super articol ! incearca din rasputeri sa il faci public !

yo_marius29.03.2008 23:38

@ alexzeu

Articolul este pe prima pagina pe FCSTEAUA.RO! Asta e ceea ce conteaza pentru mine.

Iti multumesc pentru aprecieri.

LARI30.03.2008 00:14

Esti romantic, Marius.

Nu stiu daca altcineva in afara de Lacatus si Radoi stie ce inseamna "spiritul Stelei". Nu stiu daca altcineva in afara de cei doi simt cu adevarat ce inseamna Steaua.

Steaua inseamna pentru ei doar locul de unde te poti transfera "afara" pe "multe lovele" (pentru a-l cita EXACT pe Goian), locul unde te simti fotbalist datorita suporterilor (asta fara sa insemne ca le datorezi ceva! Haaaiiiidiii, baaaah, ce sa le datorez io alora? Io-mi rup picioarele pentru mine, nu pentru ei!), locul unde, candva, a existat o echipa care a castigat CCE (asta fara sa insemne, evident, ca acea performanta ma obliga pe mine, fotbalistu' lu' Becali, la ceva!).

Este un articol care pe mine, si, cu siguranta, pe alti suporteri, m-a (ne-a) emotionat. Tare ma tem insa ca, in cazul in care toti jucatorii de acum l-ar citi, ar avea acelasi ecou in sufletul lor pe cat ecou are un macait de ratza intr-o pestera.

Dar de-asta e frumos sa fii suporter, nu? Sa te bucuri la bine (O, Tempora!) si sa suferi la rau (sa ma cac pe dintzii tai, jegali!).

Steaua SUNTEM NOI, SUPORTERII!

MoWeed30.03.2008 07:08

Frumos articol!!

Pacat ca unii jucatori din lotul Stelei daca l-ar citi n-ar avea nici un efect asupra lor....

bad_joke30.03.2008 07:59

Ma bucur ca ai adus aminte de JOCUL Stelei,care e cel mai important.Ati vazut cand am castigat cu UTA,mie mi-a placut mult meciu respectiv,castigat pe merit,a fost o frustrare generala intre rivali,Muresan numai isi permite glumele ironice impotriva Stelei,pentru ca ne-am apropiat mai mult decat amenintator,si e bine sa nu ne fie frica sa le luam locu,stiti vorba aia,nu pot sa concureze cu noi,SA-SI IA JUCARIILE SI SA PLECE ACASA,FOTBALU E pentru INVINGATORI,daca ei erau asa mare echipa,mai stateau la mana rezultatului la masa verde,dar au vazut ca scartaie jocu,numai pot sa fie mandri de baieti lor,adusi de la echipe care se bateau pentru retrogradare in Portugalia si alte tari de provenienta,noi asa cu conducatori nostri "sageti" a lui Becali,cum or fi ei,buni,rai...,io nu cred ca aveam noi vehementa asta in declarati,implicarea asta,ca trebuia sa se dea rejucare,ca trebuia sa se reia meciu....DA CE TREABA AVETI VOI!!!!????,nu inteleg,vedetiva de rezultatele voastre si gata.

HAIDETI BAIETI SA FACEM O AROGANTA CU EI,SI SA CASTIGAM, LA "MARELE Vaslui".

FORZAAA Steaua!!!! fular-campionii:steagcruce:fularsteaua2fular-campionii

bella30.03.2008 08:07
fularsteaua2 fularsteaua2 :steagcruce: aratati-ne ca shtitzi fotbal baietzi !!!
AdrianUltras2530.03.2008 09:31

Batem vasluiul!

e o echipa in scadere de forma.

A batut pe Poli dar sa nu uitam ca in ultimul timp Poli e ciuca batailor.

Si sapt trecuta a luat-o de la Craiova desi a condus cu un gol norocos.

Trebuie sa fortam pe benzi !

Pe stanga pentru ca balace e atras de ofensiva si urca de multe ori. Si pe dreapta apostol e mai nesigur.

Sper numai ca ATACANTUL CENTRAL (Oricare ar fi el:Pepe,Habibou,Badea) sa fie pe faza si mai ales foarte foarte concentrat.

Fundasii centrali vasluieni sunt destul de buni dar sunt si foarte tineri(Andronic si Mardare nu stiu daca au impreuna cat Dorinel Munteanu) si au momente in care sunt cu capul prin nori.

Costea a profitat saptamana trecuta.

Trebuie sa profitam si noi acum!

Forza Steaua!

Alex88pl30.03.2008 09:34

foarte frumos articolul...daca l-ar citi si jucatorii ar fi chiar foarte bine..pentru ca reprezzinta un impuls extraordinar..altul decat banii sau mai stiu eu ce contracte pe afara...jucatorii trebuie sa inteleaga faptul ca joaca pentru o echipa mare..o echipa iubita in TOATA lumea.. echipa adevarata.le-as recomandat jucatorilor sa citeasca acest articol si apoi sa urmaresca cateva din meciurile pe care Steaua le juca cu Lacatus in teren..cand Steaua juca fotbal..

calinel30.03.2008 09:34

eu zic ca in afara de Lacatus si Radoi mai este un mare stelist Neaga, asta joaca si la Steaua II si in amicale si se antreneaza cind altii se odihnesc eu simt ca Neaga va exploda atunci cind i se va da sansa

sammy_boy30.03.2008 10:15

Steaua - Vaslui 3-0; Lovin Hat-trick

Virgil30.03.2008 11:09

Intr-adevar, foarte frumos articol.

Cu un mesaj venit din inima autorului, propriu zis din inimile noastre, ale stelistilor, catre inima jucatorilor.

Sigur ca inaintea meciurilor importante, asa cum e si acest meci, intreaga echipa are nevoie de incurajari, de indemnuri, de mesaje de incredere in posibilitatile lor.

E o motivatie in plus, o asigurare ca gandurile noastre se indreapta necontenit spre ei in timpul meciurilor, ca ii sustinem cu puterea mintii, cu puterea sufletului, cu intreaga noastra fiinta.

Trebuie sa demonstram tuturor ca nu am luat niciodata in calcul o victorie la masa verde, dar daca asa a fost sa fie, suntem decisi sa respectam decizia FRF.

Suntem disciplinati, nu speculam, nu santajam, nu amenintam cu procese civile si cereri de daune inexistente.

Asadar echipa trebuie sa demonstreze ca poate obtine victorii, implicit puncte, prin propriile forte. Sunt sigur ca o va face.

FORZA Steaua! FORZA Marius Lacatus!

enjoy30.03.2008 11:12

@Marius: articol bun dar cu lipsuri. esti un idealist(in articol) si, in general, idealistii mor saraci. decizia comisiei, incompetenta sau reavointa arbitrilor, presa, etc. fac parte din arsenalul numit fotbal; fara ele nu se poate. de acord sa se joace fotbal dar, trebuie sa semnalez doua aspecte: 1. Steaua este, deja, temuta de adversari si iubita de suporteri. nu poti fi suporterul cuiva fara ceva iubire. cu presa lucrurile stau putin altfel; datorita intereselor si meschinariilor dar si lipsei de profesionalism, este "vanduta" 80-90%. 2. imi cer iertare c-o spun, poate te-ai grabit sau gresesc eu, dar nu inteleg cum ai scris rea-vointa si nu reavointa, precum si mingei si nu mingii! e vorba de articol si nu de o postura oarecare si din aceasta cauza semnalez, cu scuzele de rigoare inca odata.HAIDE Steaua!

yo_marius30.03.2008 11:20

@ enjoy

In privinta mingii a fost o scapare care s-a rezolvat.

La cealalta semnalare: rea-voínțã s. f., art. reáua-voínțã, g.-d. art. rélei-voínțe

Sursa: Dicționar ortografic

Sunt de acord ca toate aceste lucruri exista in fotbal si ca fara ele nu se poate. Dar, la noi, aceste lucruri se substituie fotbalului.

84ava30.03.2008 11:33

CAREEE FOTBAL?!

micodo30.03.2008 12:01

''nu jucati decat pentru Steaua, pentru spiritul de invingator pe care il emana acest club si nu in ultimul rand, jucati pentru noi!''

Prostii si iar prostii. Trebuie sa joace fotbal pentru onoarea lor, pentru respectul lor si pentru a avea puterea sa iasa cu capul in sus pe strada. Chestia cu jucati pentru Steaua, culori si suporteri nu poate decat sa le starneasca zambete.

E ca si cand vine seful la locul de munca si te indeamna sa-ti faci treaba pentru ''brand'' si colegi. Aiurea! Trebuie sa-ti faci treaba pentru a nu-ti fi rusine sa iesi in lume si pentru respectul (satisfactia) muncii bine facute.

nicusor_2008_steaua30.03.2008 12:19

Aratati ca meritam sa

ANTIgigi30.03.2008 12:38
Intr-adevar, foarte frumos articol.

Cu un mesaj venit din inima autorului, propriu zis din inimile noastre, ale stelistilor, catre inima jucatorilor.

Sigur ca inaintea meciurilor importante, asa cum e si acest meci, intreaga echipa are nevoie de incurajari, de indemnuri, de mesaje de incredere in posibilitatile lor.

E o motivatie in plus, o asigurare ca gandurile noastre se indreapta necontenit spre ei in timpul meciurilor, ca ii sustinem cu puterea mintii, cu puterea sufletului, cu intreaga noastra fiinta.

Trebuie sa demonstram tuturor ca nu am luat niciodata in calcul o victorie la masa verde, dar daca asa a fost sa fie, suntem decisi sa respectam decizia FRF.

Suntem disciplinati, nu speculam, nu santajam, nu amenintam cu procese civile si cereri de daune inexistente.

Asadar echipa trebuie sa demonstreze ca poate obtine victorii, implicit puncte, prin propriile forte. Sunt sigur ca o va face.

FORZA Steaua! FORZA Marius Lacatus!

Daca un singur jucator al Stelei ar citi macar ce scrie X sau Y pe acest site.....mai ales articolele de acest gen...sunt convins ca altfel ar juca si poate chiar ar aduce in discutie site-ul suporterilor in discutiile cu mass-media.

crossman30.03.2008 14:02

TE ROG INCEARCA SA FACI ACEST ARTICOL PUBLIC CAND L-AM CITIT APROAPE PLANGEAM TE ROG INCEARCA MACAR DACA CEI CARE SUNT LA Steaua AR STI CE SIMTIM NOI CAND PIERDE ECHIPA NOASTRA INCEARCA TE ROG EU MULT :wink:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL campioni campioni campioni vom fi dinou

1. Nu mai posta consecutiv in acelasi thread. Foloseste EDIT.

2. Nu mai abuza de Caps Lock

alindm30.03.2008 20:08
:steagcruce: jucam cam rau.oare e posibil sa fie de vina si antrenorul?(echipa avem,e clar),sory,e doar o idee.
bancila31.03.2008 13:06
:steagcruce: jucam cam rau.oare e posibil sa fie de vina si antrenorul?(echipa avem,e clar),sory,e doar o idee.

doar prin jocul echipei putem inchide gura la hienele astea fular-campionii

CaTaLiNsm StElIsTu31.03.2008 19:03

Mda...bun si pertinent articol,insa cum sa vezi fotbal in adevaratul sens al cuvantului cand noi cu echipe"mici" jucam cu2inchizatori,cand doar o data la10meciuri auzi de"Magicul Dica"...cand cuvantul Plesan il auzi de2ori intr-o repriza,cand Banel pare venit de la sectia de atletism,cand Golansky tre sa faca si treaba mijlocasului dreapta,cand vedem jucatori pe teren care parca n-au nici chef de viata.

Imi amintesc zilele imediat urmatoare dupa ce au venit Sud-Americanii si in care practic"zburau"pe teren...iar acum ii vad si pe ei plafonati(inca nu100%,dar nu mai au mult)si incep sa practice si eu "jocul romanesc"...ala in care nu sunt in stare sa joace la firul ierbii,sa lege3pase,ci sa bubuiasca mingi,sa nu se sfiasca sa lupte pentru mingi,etc...

Nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic si cel mai probabil ma insel....insa noi avem nevoie de un antrenor in adevaratul sens al cuvantului,cu valoare de Steaua.Nu-i contest calitatile lui Laca ,dar noi avem nevoie de altceva.

Si inca ceva...oricat l-as iubi pe Laca nu pot sa nu observ ca si el ii"satisface poftele"patronului....asa cum Ghionea si Radoi si-au gasit loc in echipa chiar daca nu au jucat de mult timp si chiar daca nu au facut-o stralucit...un om care sa luptat cu indarjire si si-a facut treaba bine,este tinut in afara lotului sau cel mult pe banca...coincidenta sau nu Ionut Rada,om de mare caracter,adus de Hagi si dupa acel conflict cu Dica(ii care ii reprosase doar ca nu si-a facut treaba bine)este umilit fiind tratat cu maxima ignoranta.Merita oare omul asta asa ceva?!...eu unul nu cred...