FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cele mai tari coregrafii le face FDL-ul de la MILAN !!

Adi26.05.2005 10:33

La capitolul coregrafii Milan a fost intotdeauna la inaltime. ei faceau prin 89 coregrafii cu care orice galerie s-ar fi mindrit in 2005....

Adi26.05.2005 10:40

Au multa fantezie, ironie, au de toate. Sarmanii suporteri ai lui Inter!!! Isi bat joc de ei la fiecare meci :)

Padrese27.05.2005 01:17

Cauta niste coregrafii ale celor de la Irriducibili Lazio daca chiar vrei sa vezi coregrafii adevarate

De asemenea ti`as ma sugera La Doce-Boca Juniors si Delije - Crvena Zvezda

:wink:

Kustino05.07.2005 03:18

Nu uitati de franta, unde OM face unele dintre cele mai inteligente coregrafii dupa parerea mea

Grinch05.07.2005 06:26

De asemeni si St-Entienne.

Allen05.07.2005 06:26

FDL au avantajul ca sunt cel mai vechi grup organizat in stilul ultras din lume, si au vreo 15000 de membrii cotizanti dc nu gresesc asa ca le e foarte usor sa faca rost de fonduri. Plus ca au "Curva" din san siro construita parca special pt coregrafii.

As adauga din Franta pe St.Etienne si PSG.

In Romania se stie: Steaua! Imi amintesc de meciul cu rapid din campionat cand am jucat pe Lia, cred ca atunci s-a realizat cea mai frumoasa coregrafie pana in prezent in Romania, fara a fi subiectiv.

reddog05.07.2005 17:05

Evident ca tot voi ati facut cea mai tare coregrafie, se putea sa spui altcumva?

George Stan05.07.2005 18:29
Evident ca tot voi ati facut cea mai tare coregrafie, se putea sa spui altcumva?

Bai reddog, daca nu erai mascota noastra...

E aberant sa dai cate 40 de replyuri dintr-un foc, LA APROAPE TOATE SUBIECTELE EXISTENTE PE FORUM!!!

Dar asta e... ne purtam crucea. Sa dea dracu' sa nu castigam campionatu' anul asta ca ne luam alta mascota!

reddog06.07.2005 18:49

Ce-i George, ai obosit urmarindu-ma? Daca nu eram ce ai scris ca eram ce se intampla? Dati cartonase si pentru postari excesive? Pe zi ce trece imi dau seama ca nu te cunosc deloc, nu mai astept chiar nimic de la tine. Nu mai spun nimic ca am spus destule in alta parte. Sunt curios cand ma banezi sa dovedesti celorlalti ca ti-ai schimbat "mascota". :evil:

PS: Scuze celorlalti pentru tonul limbajului.

reddog06.07.2005 18:51

Sa nu dea Dracu', Doamne fereste, sa dea altcineva! :twisted: