FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

România - Rusia: naționala în Ghencea

fcsteaua.ro26.03.2008 11:14

Dupã toate scandalurile de la meciurile Naționalei din trecut, s-a luat decizia ca tricolorii sã revinã acasã. Stadionul Steaua, aflat la kilometrul 0 al fotbalului românesc, e locul pe care ni-l dorim cu toții pentru amicalele și oficialele echipei lui Victor Pițurcã, dar oare vom fi în stare sã ne comportãm în așa fel încât sã demonstrãm cã meritãm aceastã onoare?

Comportamente jenante

Nu suntem singurii vinovați de evenimentele din trecut - și mã gândesc acum la meciul cu Belarus. Unii jucãtori au provocat publicul, a cãrui reacție a fost ostilã fațã de gesturile respective. De asemenea, suporterii unui alt club bucureștean nu au fost capabili sã înțeleagã necesitatea de a lãsa rivalitãțile la o parte când joacã Naționala.

Totuși, avem și noi partea noastrã de vinã. Presa nu a exagerat chiar atât de mult când a scris cã în Ghencea au fost luați în vizor anumiți jucãtori, adversari ai Stelei în competițiile interne. ªtim cu toții cum ne-am comportat, la fel de bine cum știm cã tensiunile nu sunt unele de facturã recentã.

Chiar dacã jucãm în Ghencea, în Groapã sau pe Valentin Stãnescu, pe teren și în tribune nu sunt steliști, dinamoviști și rapidiști, ci români. Cine nu e capabil sã înțeleagã, mai bine sã stea acasã!

Sã dãm un exemplu

Meciul de azi va fi unul tensionat, în tribune cel puțin. În mod normal, la ora 17:00 comisiile abilitate vor anunța minim 6 puncte penalizare, 4 etape cu porțile închise și 3-0 împotriva Rapidului pentru meciul de joi. Dacã regulamentele vor fi aplicate, fanii giuleșteni vor veni simțindu-se nedreptãțiți de soartã și cu gândul la altceva decât ce se întâmplã pe gazon.

Vom ști sã îi ignorãm și sã ne vedem de treabã, sau vom rãspunde și vom da apã la moarã tuturor celor care nu mai vor sã gãzduim meciurile Naționalei? Rãmâne de vãzut...

Veniți disearã sã încurajãm România!

www.GRECO.ro

Raulredblue26.03.2008 11:25

la ce ora si pe ce knal e??plsss...

greco26.03.2008 11:26

20:30... nu știu pe ce canal. Hai pe stadion!

yo_marius26.03.2008 11:28

Meciurile nationalei vor fi transmise de Antena 1(mai putin cele de la CE).

alexynho26.03.2008 11:29

20:30 Antena 1

Primul 11 se aude asa : Lobont - Contra - Goian - Tamas - Rat - Chivu © - Radoi - F.Petre - Cocis - Mutu - Marica

cicerone26.03.2008 11:36

Frumos articol,realist si la subiect(in special partea cu pronuntarea comisiei). Felicitari! Hai Romania!

Raulredblue26.03.2008 11:39
20:30... nu știu pe ce canal. Hai pe stadion!

as vreni fratik...da sunt in spania...

fantastic26.03.2008 11:47
20:30 Antena 1

Primul 11 se aude asa : Lobont - Contra - Goian - Tamas - Rat - Chivu © - Radoi - F.Petre - Cocis - Mutu - Marica

Lobont este racit, in locul lui urmand sa joace Popa.

laur_2326.03.2008 11:51

De la inceput vreau sa spun ca NU ESTE NORMAL ca la meciurile Nationalei, indiferent de stadionul pe care joaca ea, de numarul jucatorilor dintr-o echipa de club sau alta, de balacarelile din presa...sa injuram jucatorii, sa-i luam la tinta pentru ca nu place de freza unuia sau alte tampenii!!!

Este NATIONALA Romaniei....si trebuie s-o incurajam, indiferent de disputele din campionat!

Insa, jucatori ca Mutu, niculae sau Nicolae si-au atras ''simpatia'' stelistilor, prin gesturile lor de ''mare finete'' facute atunci cand veneau in Ghencea cu mwiedinamo sau crrraaaaapid!!!

Din acest motiv, lumea nu uita si nu iarta ...pentu ca sunt oameni spurcati si limitati intelectual!, chiar daca talentul lor (in special in cazul lui Mutu...) iti poate crea impresia ca sunt fotbalisti de respectat...Datorita acestui aspect, cred totusi ca cel mai indicat ar fi sa fie ignorati si, in orice caz, sa nu fie apostrofati, pentru ca este totusi un meci al Nationalei si ar fi benefic pentru toata lumea ca Romania sa continue sa joace in Ghencea si de la toamna!

Virgil26.03.2008 11:57

Zau daca meciul asta de verificare cu Rusia imi starneste vreun interes. Pe stadion nu vin in mod sigur, iar la televizor nu stiu daca ma voi uita. Dar vreau sa-i batem pe rusi. Ma incumet sa dau si cateva posibilitati de scor: 1-0, 1-1 sau 2-1 pentru noi. FORZA Romania!

Padrese26.03.2008 11:59

Pentru o asemenea "nationala" nu merita nici sa dai drumu la televizor, ce sa mai vorbim sa dai 10 ron ca sa ii vezi pe stadion.

Din partea mea sa se duca Sandu, lupescu si mitica la meci pentru ca eu nu consider asta nationala mea.

metzzz26.03.2008 12:10

n`am niciun interes sa ma duc la meciu asta

ma uit la TV un film ceva...oricum mai interesant decat meciu

DelPiero1026.03.2008 13:24

Nationala trebuie sa joace in Ghencea!Ultimele meciuri pe Ghencea ale 'tricolorilor' n-au fost reusite,suporterii(in mare parte,stelisti) neintampinand Nationala cum trebuie!Pana la urma,suntem ROMANI inainte de a fi stelisti,dinamovisti,rapidisti samd!

Gabyc26.03.2008 13:37

Una peste alta e nationala baieti.indiferent de ce a facut Mutu,contra,niculae sau nu stiu ce jucator ei joaca pentru Romania.trebuie aplaudati pentru ceea ce fac in teren si trebuie sustinuti indiferent de rezultat.Sa dam un exemplu tuturor suporterilor celorlalte echipe ca in Ghencea indiferent cine vine e primit o ospitalitate si nu cu monezi si brichete in cap ca pe alte stadioane.Sa ne aducem aminte de ceva:cum era vazut rada acum ceva timp cand ii rupea piciorul lui Radoi?si cum e vazut acum cand a jucat la Steaua si poate(sper) o sa mai joace.?Mutu daca ar veni sa joace pentru Steaua nu cred ca nu ar fi primit bine desi a facut unele lucruri care nu ar fi de iertat,dar SA DAM UN EXEMPLU CA IN Ghencea E LOCUL NATIONALEI.

c.ronaldo1726.03.2008 13:46

Dupa Steaua, Nationala e pe locul 2. Sper intr`o victorie azi cu Rusia, dar va fi cu siguranta un meci al dracu` de greu. Pronostic: 3-2

HAI Romania!

fedora26.03.2008 14:00

Important e sa ne adjudecam cele 3 puncte puse in joc, vorba lui Piti :)

DelPiero1026.03.2008 14:07
Important e sa ne adjudecam cele 3 puncte puse in joc, vorba lui Piti :)

Poate se pun in grupa de la Europene! :rolleyes: Ce bine ar fi! :biggrin:

Deliric126.03.2008 15:27

Nationala a revenit acolo unde ii este locu adica in Ghencea !!!

Catalyn0726.03.2008 16:11
Pentru o asemenea "nationala" nu merita nici sa dai drumu la televizor, ce sa mai vorbim sa dai 10 ron ca sa ii vezi pe stadion.

Din partea mea sa se duca Sandu, lupescu si mitica la meci pentru ca eu nu consider asta nationala mea.

ce mai are si nationala asta ?? s-a calificat dupa primu loc in grupa ? ce mai vrei 8-|

makaan26.03.2008 16:12
Lobont este racit, in locul lui urmand sa joace Popa.

Popa de la Iasi? :))

Sper sa fim in numar decent la stadion...

Azzido26.03.2008 17:25

presimt ca o sa fie probleme cu suporterii mai colorati ai nationlei, cei cu iz de Grant.

ia sa vedeti voi ce o sa se arunce din peluza a 2-a cu diverse obiecte.... :yes:

vlad7526.03.2008 18:16
Zau daca meciul asta de verificare cu Rusia imi starneste vreun interes. Pe stadion nu vin in mod sigur, iar la televizor nu stiu daca ma voi uita. Dar vreau sa-i batem pe rusi. Ma incumet sa dau si cateva posibilitati de scor: 1-0, 1-1 sau 2-1 pentru noi. FORZA Romania!

Subscriu la partea cu interesul.

micodo26.03.2008 22:52

''Chiar dacã jucãm în Ghencea, în Groapã sau pe Valentin Stãnescu, pe teren și în tribune nu sunt steliști, dinamoviști și rapidiști, ci români. Cine nu e capabil sã înțeleagã, mai bine sã stea acasã!''

Corect, cel mai bun sfat!. Eu sunt unul care nu poate sa inteleaga rationamentul conforma caruia astazi trebuie aplaudati, maine injurati si invers. Pe unii ca barnosul Nicolae si tamas nu i-as aplauda nici daca ar juca la Steaua. Mai mare lipsa de coerenta n-am vazut. Ok, am inteles, nu-i injur!. Dar cum sa-i aplaud? Este absolut ilogica acesta dualitate!

Si pentru ca nu pot juca acest teatru penibil-ridicol <azi te-njur maine te aplaud> am renuntat demult sa mai asist la meciurile nationalei. De neinteles si condamnat sunt si cei care se duc sa-i injure.