FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eroul Cartianu Si Evolutia

AdrianUltras2526.03.2008 00:47

Am vazut azi la RealitateaTV un mic talk-show in care era analizata optiunea presedintelui de a-l decora pe Deaconu.Optiune ciudata fara indoiala dar care pe undeva e de inteles.

Si acolo in talk-show era un anume domn cartianu care, dupa vorbele scoase din gura, parea sa fie un cavaler medieval pentru care onoarea si curajul erau totul.

Si despre astea vorbea acest domn cartianu.

"Deaconu e un las, eu nu as fi fugit, eu as fi continuat jocul!!!" Si flacarile se vedeau in ochii lui.

Oare ce ar fi trebuit sa se intample la acel meci ca Deaconu sa nu fie considerat las?!

Trebuia oare Deaconu sa sara peste acel gard despartitor in tribune si sa se ia la tranta cu fiecare suporter rapidist pentru a le demonstra ca o bricheta nu il poate dobori?

Domnul cartianu asa ar fi facut. S-ar fi luptat cu intreg bucurestiul si in acelasi timp ar fi arbitrat mai departe meciul.

Nu ca lasul Deaconu care s-a gandit ca, daca a fost lovit o data si a scapat, s-ar putea ca data viitoare sa nu mai fie asa de norocos.Acest fricos care s-a gandit ca e mai bine sa opreasca meciul decat sa puna familia lui sau a vreunui jucator intr-o situatie nedorita de nimeni.

Probabil ca domnul cartianu asta vroia de la arbitrul Deaconu, sa se sacrifice pe stadion.

DA!

Deaconu trebuia sa moara pe gazon si sa arate lumii ca nu e fricos!

Asa ar fi facut eroul cartianu, acest Hercule al zilelor noastre!

Parca imi si vine sa strig:"augh, augh, augh!" - Ba nu! Ca dupa zic vecinii ca am turbat sau ceva!

Sa revenim acum la lucruri serioase.Poate ca nu e corect sau moral ce s-a intamplat.Meciul poate ca putea sa fie continuat.Dar garanta cineva ca acei suporteri nu vor face victime?O bricheta poate ca nu omoara(desi daca o arunci cum trebuie si unde trebuie, poate ucide) dar de scos un ochi tot poate.

Frustrarile si ura pentru Steaua l-au facut pe cartianu sa nu vada ceva care chiar s-a schimbat.

O schimbare care s-ar putea sa ne duca mai aproape de fotbalul european.

Poate ca a fost cam exagerata decorarea lui Deaconu dar, adevarul este ca omul a produs aceasta schimbare despre care vorbesc:

La meciul lui Poli Iasi cu cefere(daca nu ma insel), un spectator a aruncat cu o bricheta dupa arbitrul de rezerva.Aproape imediat acel suporter a fost prins de ceilalati suporteri din jurul lui si a fost dat pe mana fortelor de ordine.

Mi se pare mie sau de joi pana sambata mentalitatea suporterului roman a evoluat un pic?

vlad7526.03.2008 07:10

E o incercare disperata a mass-mediei de a fi pe post de inalbitor pana se ia decizia asupra rezultatului din Giulesti. Trebuie cineva sa le dea o fata mai europeana lui Maftei si co. Este una dintre clauzele de salvgardare prevazuta in tratatul de aderare al UE. In consecinta Rapidul l-a achizitionat pe Sapunaru,care s-a dovedit ulterior cea mai proasta alegere in ciuda numelui sau de indepartator de pete.

Asa ca ziaristii au intrat in panica de ideaa de-a fi trimisi iar in afara Europei si-au unit fortele si incearca cosmetizarea Rapidului cu orice pret.

De ce Dumnezeu va pierdeti timpul cu vizionarea emisiunilor de genul asta? Va tociti nervii de pomana.

Haideti sa ne unim cu totii si sa fim noi ursul sau pietrele din inteleptele zicale.

PUBLICITATE!

"Uf ! Nu stiu ce sa ma mai fac!

Oricat as incerca nu reusesc sa scot petele de pe obrazul Rapidului!

Folosesc inalbitor, dar degeaba!

Maftei,Sapunaru,Marian Rada ,Corsicanu,suporterul rapidist nu vor sa dispara! .....

Nu-ti face griji! Pentru asta exista Cartianu,Geanta,Udrea sau Tolontan!

Toti la un pret de unul!

Ieftini ,dar multi!(am schimbat putin vorbele lui Lapusneanu aici)."

Sper sa nu primesc ban pentru acest spot publicitar. Dar am vrut sa stie toata lumea ca se gasesc in orice raft :fie GSP,Antena1 sau Prosport, ziaristi ieftini! La gramada ! E oferta pe termen lung,pana o sa plece de pe lumea asta!

yo_marius26.03.2008 07:47

@ Adrian

Cartianu nu e singurul care este de parere ca Deaconu trebuia sa continue meciul. De cateva zile, gazetele bombardeaza opinia publica cu exemple de meciuri in care arbitrii au fost loviti dar au continuat meciul. Aceleasi gazete omit sa arate reversul medaliei, acele meciuri oprite din exact aceleasi motive ca si Rapid - Steaua, meciuri al caror rezultat a fost 0-3 in favoarea oaspetilor.

O parere personala: nu mai cititi presa (mai ales cea on-line), iar cand apare cate un maimutoi (pardon, jurnalist) la TV, incercati un fim. Eu asa fac.

Mi se pare mie sau de joi pana sambata mentalitatea suporterului roman a evoluat un pic?

Eu cred ca nu s-a schimbat. In lipsa unei decizii foarte drastice (suspendare teren+depunctare+amenda obscena) in scurt timp vom reveni la aceleasi proaste obiceiuri. Iar "moralistii" din presa, acum cand au avut ocazia sa atace huliganismul din tribune, au preferat sa loveasca in Steaua si Deaconu...

Dar, deja am vorbit prea mult despre asta... mult prea mult...

Hai Romania!

AdrianUltras2526.03.2008 07:55

Vlad75

Ar trebui sa ii spui si lui Copos asta.Desi eu cred ca el stie si se tot gandeste oare daca sapunaru nu e in garantie.ca nu a curatat cu nimic fata rapidului:))

Marius

Nu ma pot abtine.cand ii vezi cum se streseaza cand incearca sa explice cat de mult fura Steaua mori de ras!

pai cartianu ala, avea o vena in gat, si atat vorbea si urla si se stresa de credeam ca o sa ii plezneasca respectiva vena.

Eram pe jos de ras! :))

MoWeed26.03.2008 11:15

Cartianu nu e singurul nenorocit in mintea caruia trebuia oprit meciul numai daca se tragea cu arma....ca sa nu mai vorbim de fostul patron al rrapidului georgica Copos care acum da lectii de moralitate su "spiritul fotbalului" si in urma cu 2 ani dorea depunctarea Stelei pentru niste scandari "rasiste"

Cat despre obiceiurile suporterului roman putem vorbi de o schimbare atunci cand se va lua o decizie drastica in urma careia nu ar mai arunca macar de frica celolrlalti fani din tribuna