FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi s-a intalnit cu suporterii la stadion

ADRIAN PACURAR25.05.2005 04:33

Macar pe MM daca l-ati fi pus la punct asa cum trebuie , dar poate ati reusit si sincer am banuit si chiar am scris ca el este dracusorul care face si drege , sa nu uitam ca pe vrenea lui Piturca , nu era asa ceva , atata scandal , e cine a generat indirect poate alaturi de marele conducator de osti , e necesar sa sustinem echipa , dar nu ne obliga nimeni sa assitam la partide mimate sau sa apaludam ca si la congresele comuniste , conducatorii mult iubiti, da echipa trebuie sustinuta.

SSK25.05.2005 14:37

Degeaba vorbiti ! :evil: Nu mai incercati sa-l scoateti inocent pe Gigi ! Pentru oricine vrea sa vada, este limpede ca el este capul rautatilor. Mihai Stoica nu si-ar permite niciodata sa faca sau sa spuna ceva care sa nu-i convina "capitanului".. Paranoia de care este atins Gigi in ultima vreme nu va ajunge ? Nu observati pana unde a ajuns ? poate ca intr-o zi ii va trage un sut in fund lui Stoica, dar el va ramane si pericolul va fi acelasi !

Spuneti ca v-a zis sa-i incurajati pe jucatori cat mai sunt sanse si ca puteti protesta dupa aceea... Vi-l inchipuiti pe cioban admitand ca el, "CapitanuL", sa fie huiduit sau injurat in Ghencea ?!? Credeti ca va accepta sa afisati bannere de protest impotriva lui ? Nu stiti despre ce vorbiti... :x

Motanu D26.05.2005 00:45

"Steaua (cu care n-am tinut si nu voi tine vreodată) e o valoare, nu modelul cu care se afisează Becali. Suporteri stelisti, fiti demni! Aud că ati stat de vorbă cu stapinul modelului. Ce era de discutat? "

Traian Ungureanu, in GSP, 26.05.2005.

Chiar asa, ce era de discutat cu ciobanul :?: :?: :?:

vampyrr26.05.2005 02:17

voi chiar nu va dati seama ca Becali nuda doi bani nici pe noi si nici pe ceea ce spune...e o curva cu doua fete si daca acum face pe inocentu e ca sa aibe un pic de liniste, sa vedeti daca luam titlul ce o sa l doara n cot de noi si la echipa vor veni iar fotbalisti cumparati la superoferta gen cumperi 3 iei unu gratis ca la Metro, oricine ar veni antrenor asta tot o sa faca Steaua de kkt si stiti de ce? petru ca prostia nu se poate sterge cu buretele, poate doar sa fie trecuta cu vederea. Am mai zis si o mai zic eu nu am mai nimic cu echipa ciobanul ma deranjeaza, asa ca daca voi dati inapoi pentru ca Jiji a zis am gresit sunteti TOTI niste idioti, si ma refer la aia care fac uitat ce face Gigi.

Motanu D26.05.2005 06:25
Da...nu intzelegetzi nimic...Dar, normal, din moment ce nici unul din voi nu ati venit si NU o sa veniti la vreo intalnire...E usor sa stai pe net si sa comentezi fara sa ai habar...CINE A ZIS CA NU O SA-L MAI HUIDUIM PE Gigi ?  AA? Dar nu acum...dar daca o sa se apuce IAR sa faca declaratzii ca suntem niste golani, betzivi si derbedei normal ca o sa luam atitudine...sau daca o sa trimita iar gorilele...DAR ACUM SE PARE CA UNII DINTRE VOI VRETI SA VENITZI PE STADION SI SA STRIGATZI NUMAI IMPOTRIVA !Gica CONTRA ! OK !! Si eu o sa strig, DAR CAND O SA MAI FIE CAZUL ! Acum, de bine de rau a recunoscut ca a gresit (ceea ce, pentru orgoliul lui eu zic ca e un lucru mare) si sa speram ca nu o sa o mai faca...omu din greseli invatza..cine stie, poate e valabil si in cazul lui Jiji !

Nu te supara, dat Jiji e irecuperabil. Cu un astferl de om n-ai ce discuta, e inutil. Voi credti ca nu o sa repete "greseala" indata ce i se va oferi ocazia ?

Altfel, eu nu ma numar printre acei "Gica Contra" care sustin ca Gigi trebuie huiduit tot timpul. Nu. Gigi trebuie huiduit cand greseste. La fel si Dica, la del si Cristea, etc. As prefera sa vin si sa cant tot meciul si sa incurajez echipa decat sa strig mascarii la adresa lui Jiji sau Dica. (da, mai vin si eu la meciurile Stelei, desi destul de rar, ce sa fac daca stau la sute de kilometrii de Bucuresti si n-am nici 0.01% din averea lui Jiji...)

Insa daca in privinta fotbalistilor huiduelile sunt totusi gratuite (ce Dumnezeu, ii putem injura si dupa meci, ca oricum nu joaca mai bine...), in privinta lui Jiji consider ca protestele sunt indreptatite.

Daca tu, sau oricine altcineva, esti de acord ca ciobanul sa bage numele Stelei in noroi, e dreptul tau si nu pot sa-l contest. Dar eu nu voi accepta asta niciodata.

George Stan26.05.2005 09:16

In legatura cu posibilitatea ca ciobanul sa se schimbe vreodata, eu zic sa lasati sperntele, acest lucru nu se va intampla niciodata. Chiar nu ati observat ca, de cand a venit la Steaua, Gigi e din zi in zi mai nesimtit, mai recalcitrant, mai tupeist?

El niciodata nu va deveni om normal. El, din pacate, nu investeste la Steaua ca sa obtina profit, sa rentabilize clubul etc. El investeste ca sa-si asigure locul in prime-time la toate posturile TV, de unde sa-si exprime zilnic aberatiile si nesimtirea.

El nu vrea sa se vorbeasca despre Steaua, despre succesele Stelei. El vrea sa se vorbeasca despre el si despre succesele lui Ciobanul. De aceea, poate ati observat, ori de cate ori Steaua merge bine, are rezultate etc si presa lauda Steaua, ciobanul intervine cu un scandal iscat din senin, cu un jucator sau antrenor dat afara pentru ca asa i s-a sculat lui etc, totul pentru a muta atentia publica spre persoana sa.

Interesanta ipoteza cu MM . Cred ca e ceva adevar aici. Am si argumente:

La meciul cu CFR, dupa incidentul cu suporterul lovit, in vacarmul de pe stadionul ce struga Rusine, sudul a strigat anti-Gigi. De fapt majoritatea celor din peluza a doua nici nu stiau ce s-a intamplat la tribuna 1 si, vazand protestele celor de a acolo au inceput si ei sa strige impotriva ciobanului.

Strigatele anti-Gigi din sud insa nu s-au auzit, nici la TV, nici in alte parti ale stadionului pt ca au fost acoperite de "rusine sa va fie". Deci nici Gigi, nici apropiatii lui nu au auzit.

A doua zi, MM declara ceva de genul "sunt si suporteri ca protesteaza civilizat, am vazut in sud mesaje scrise decent in care suporterii isi exprimau nemultumirea". Asadar nici el nu auzise.

La urmatorul meci, in Cotroceni, gruparile din sud au afisat o gramada de mesaje anti-MM, nu au fost, sau nu am vazut eu, mesaje directe anti-cioban.

Surpriza, la urmatorul meci, Peluza Sud este impanzita de bodyguarzi. Da, erau bodyguarzii lui GG insa de ce si-ar fi trimis elbatausii acolo? nu auzise protestele. Sa zicem ca i-ar fi trimis pt ca a fost deranjat de interventia din Ghencea de dupa meciul din Cotroceni. E o ipoteza, insa e putin contrazisa de faptul ca, la meciul cu Bacau, bodyguarzii au cerut clar "sa nu vedem nici un mesaj ca ne suparam". Culmea, nu fusese nici un mesaj anti cioban pana atunci, fusesera numai mesaj anti MM.

A nu se crede ca il scuz intr-un fel pe cioban, insa daca de la el ne asteptam cu totii la ce e mai rau, se pare ca si MM e pe aproape.

SSK26.05.2005 14:45

Zama, daca tu ai fost la intalnire, atunci poate ar fi trebuit sa fii mai explicit cu privire la ce ati discutat. Si nu-i blama pe cei care nu au fost nu vor veni la astfel de intalniri, nu e vina noastra ca nu suntem membrii brigazilor steliste..

Eu nu am zis ca nu trebuie sa incurajam echipa. Este si parerea mea ca pana vom pierde titlul (daca-l vom pierde...SPER SA NU !!!) trebuie sa ramanem alaturi de ei, pentru ca sunt singurii care mai pot sa ne faca cat de cat fericiti (pentru ca titlul asta ma va bucura cu siguranta cel mai putin dintre toate titlurile Stelei...). Asadar, alaturi de jucatori pana la capat !

Mai mult decat atat, se pare ca voi uitati ca Steaua nu e Jiji ! :evil: :x :evil: Am putea foarte bine spre exemplu sa-i sustinem pe jucatori, dar sa-l contestam pe cioban ! Ce vi se pare asa de complicat ? Daca luam titlul, vom ramane cu ciobanul... Ne vom bucura o vara, le vom rade in nas cainilor, ne vom gandi la transferuri, la ChL, iar de la toamna vom vedea ca tot nu e bine ! Ca sursa raului e in loja, ca "pestele de la cap se impute" ! Asa ca suporterii Stelei ar trebui sa se gandeasca serios la ce atitudine sa adopte fata de Jiji.

In rest, nu are sens sa mai explic de ce oierul nu se va schimba niciodata... Iar despre Mihai Stoica chiar nu vreau sa vorbesc, el este o pata in istoria noastra ! :evil:

micodo26.05.2005 15:18

gasesc ca, in urma discutiei cu Gigi, cel mai bun banner la Brasov ar fi:

PENTRU Steaua RENUNTAM LA CONTESTARI DAR..

DACA NE MAI JIGNITI RELUAM PROTESTELE!