In legatura cu posibilitatea ca ciobanul sa se schimbe vreodata, eu zic sa lasati sperntele, acest lucru nu se va intampla niciodata. Chiar nu ati observat ca, de cand a venit la Steaua, Gigi e din zi in zi mai nesimtit, mai recalcitrant, mai tupeist?
El niciodata nu va deveni om normal. El, din pacate, nu investeste la Steaua ca sa obtina profit, sa rentabilize clubul etc. El investeste ca sa-si asigure locul in prime-time la toate posturile TV, de unde sa-si exprime zilnic aberatiile si nesimtirea.
El nu vrea sa se vorbeasca despre Steaua, despre succesele Stelei. El vrea sa se vorbeasca despre el si despre succesele lui Ciobanul. De aceea, poate ati observat, ori de cate ori Steaua merge bine, are rezultate etc si presa lauda Steaua, ciobanul intervine cu un scandal iscat din senin, cu un jucator sau antrenor dat afara pentru ca asa i s-a sculat lui etc, totul pentru a muta atentia publica spre persoana sa.
Interesanta ipoteza cu MM . Cred ca e ceva adevar aici. Am si argumente:
La meciul cu CFR, dupa incidentul cu suporterul lovit, in vacarmul de pe stadionul ce struga Rusine, sudul a strigat anti-Gigi. De fapt majoritatea celor din peluza a doua nici nu stiau ce s-a intamplat la tribuna 1 si, vazand protestele celor de a acolo au inceput si ei sa strige impotriva ciobanului.
Strigatele anti-Gigi din sud insa nu s-au auzit, nici la TV, nici in alte parti ale stadionului pt ca au fost acoperite de "rusine sa va fie". Deci nici Gigi, nici apropiatii lui nu au auzit.
A doua zi, MM declara ceva de genul "sunt si suporteri ca protesteaza civilizat, am vazut in sud mesaje scrise decent in care suporterii isi exprimau nemultumirea". Asadar nici el nu auzise.
La urmatorul meci, in Cotroceni, gruparile din sud au afisat o gramada de mesaje anti-MM, nu au fost, sau nu am vazut eu, mesaje directe anti-cioban.
Surpriza, la urmatorul meci, Peluza Sud este impanzita de bodyguarzi. Da, erau bodyguarzii lui GG insa de ce si-ar fi trimis elbatausii acolo? nu auzise protestele. Sa zicem ca i-ar fi trimis pt ca a fost deranjat de interventia din Ghencea de dupa meciul din Cotroceni. E o ipoteza, insa e putin contrazisa de faptul ca, la meciul cu Bacau, bodyguarzii au cerut clar "sa nu vedem nici un mesaj ca ne suparam". Culmea, nu fusese nici un mesaj anti cioban pana atunci, fusesera numai mesaj anti MM.
A nu se crede ca il scuz intr-un fel pe cioban, insa daca de la el ne asteptam cu totii la ce e mai rau, se pare ca si MM e pe aproape.