Cine va fi invingatprulul?
Bine! Avem un vot pentru Zapata si unul pentru Daryo Moreno.
Nimeni nu e cu : dica10 ![]()
Creste Zapata!!!!!!
Daca ar munci, Dica ar fi de departe cel mai bun din Romania. Cred ca este cel mai talentat, dar si cel mai lenes. Pacat de el.
Cred ca nu incape indoiala ca dintre toti cei enumerati mai sus, Dica ocupa primul loc, fiind cel mai talentat stelist din lot la ora actuala, dar in cazul lui isi pune amprenta si experienta celor cateva zeci de meciuri europene. Din pacate ii cam lipseste motivatia. Urmatorul dupa el este Dayro care trebuie sa munceasca mult, sa nu-si iroseasca talentul.
Cel mai muncitor - Zapata.
Cel mai devotat culorilor - Nesu.
And by the way..ce cauta Nicolita acolo ? ![]()
Eu zic ca Zapata tine echipa sincer ![]()
Nu cred ca mai e de discutat aceasta chestiune. Dica ne'a aratat valoarea la Steaua cat si la nationala. Din pacate Steaua e dependenta de Dica, creierul echipei.
Dica e foarte talentat,dar...........lenevia strica pe oricine!
Am gasit pe alt site c Dica e dinamovist. ![]()
![]()
![]()
![]()
plesan...Nicolita.... astia nu au ce cauta aici...si cred ca sunteti de acord cu mine.....zapata....bun rau..fara el am fi doar o echipa normala.....Dica...talent mare...pakt ca e lenes si ca i sa cam urcat la cap ca e vedeta....mendoza...asta mi se pare super jucator...tineti minte...ca a zis IL Mucescu ca o sa vada lumea ce jucator mare a cumparat Steaua...si iata ca incet incet se adevereste....Dayro...bun...bun bun....da se vede clar ca nu joaca unde trebe.......si cam atat...cam asta e parerea mea....btw...am votat pentru mendoza
Zapata chier iubeste echipa Steaua.
Se vede dupa cum isi a toata silinta sa nu incaseze vreun gol.
cred ca veti dreptate.
Cu noile achizii ale Stelei plesan si noco nu au ce cauta la voturi
Zapata de departe ![]()
Zapata clar!
Dar Banel ce cauta acolo??
Zapata clar!Dar Banel ce cauta acolo??
El e peste tot, chiar si la nationala ![]()
o fi cel mai bun atlet! ![]()
Chiar sunt curios daca-l voteaza careva...
Poate cei 12 frati ai lui ?
(sau cati o avea)
Nicolita!? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Am votat Dica pentru ceea ce a facut pentru Steaua in ultimii ani!Cel mai bun acum la Steaua este Zapata,urmat indeaproape de Dayro si Mendoza!Jucatori avem,tare as vrea sa vad ce-ar putea sa faca un antrenor adevarat( sa nu-mi sara sacalii in cap,spun ca-l respect pe Laca pentru tot ceea ce a facut ca jucator la Steaua)...
P.S.Pentru cel ce a facut sondajul...frate sunt Nesu si Pepe Moreno si nu e Radoi?
doamne...are Nicolita un vot....crek sigur vre`un frate de`al lui l`a votat
Nu cred ca se poate face un top al "celor mai buni" (bun = ?) in care optiunile sunt de la portar pana la atacant, asa ca topicul se inchide.