FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vicepreședintele FRF: "se Dã 3-0 Pentru Steaua"

st_194724.03.2008 20:24

Într-o emisiune la postul local clujean NCN, vicepreședintele FRF Patrițiu Abrudan s-a antepronunțat în legãturã cu decizia care se va da în urma evenimentelor de la Rapid-Steaua.

"Regulamentele sînt clare. Se va da 3-0. Oricum nu mã aude Bucureștiul", a spus rîzînd Abrudan.

MoWeed24.03.2008 20:29

Acum o sa urle rrapidistii ca e deja aranjat=))))

weeezer24.03.2008 21:51

Ar trebui sa urle stelistii. Chiar daca asta nu va schimba cu nimic decizia Comisiei, nu cred ca ar trebui sa ne bucuram ca vom castiga un campionat in felul acesta. Daca il vom castiga...

MoWeed24.03.2008 21:54

De ce sa urle stelistii? Pentru ca clubul Rapid nu e in stare sa organizeze un meci? Pentru ca in sfarsit necivilizatii giulesteni vor plati pentru lipsa lor de educatie? Numai asa putem curata fotbalul de aceste mizerii de oameni...

DelPiero1024.03.2008 23:15

Ne fura!Suntem haituiti!Suntem singuri impotriva tutoror!Vor sa ne retrogradeze iar!

:laugh: :laugh: :laugh:

P.S.Coposu' cheliosu' a vandut Crapidul!

JDERUL25.03.2008 08:28

Omul nu a facut decat sa constate ce prevede regulamentul.O observatie de bun simt si atat.

Legile si regulamentele sunt facute spre a fii respectate! In situatia ciripitorilor putea sa fie oricare alta echipa!

IONUTZ-CIPRIAN25.03.2008 08:33

Atata timp cat exista un regulamnet clar cu privire la astfel de fapte,nu stiu de ce ne-am ataca noi!Eu ma bucur ca putem lua 3 puncte asa ne apropiem de cheferisti si corelata cu o infrangere a lor in meciu cu cainii si o victorie a noastra,ajungem pe primul loc,cand spunea Jiji ca o sa fim acolo pana la pasti,m-a bufnit rasul,acuma totul e posibil!

A1GIGGS25.03.2008 09:27
Într-o emisiune la postul local clujean NCN, vicepreședintele FRF Patrițiu Abrudan s-a antepronunțat în legãturã cu decizia care se va da în urma evenimentelor de la Rapid-Steaua.

"Regulamentele sînt clare. Se va da 3-0. Oricum nu mã aude Bucureștiul", a spus rîzînd Abrudan.

3-0 for us se stie :steag_sah_mic:

weeezer25.03.2008 14:46
De ce sa urle stelistii? Pentru ca clubul Rapid nu e in stare sa organizeze un meci? Pentru ca in sfarsit necivilizatii giulesteni vor plati pentru lipsa lor de educatie? Numai asa putem curata fotbalul de aceste mizerii de oameni...

Asta nu schimba nimic faptul ca vom castiga 3 puncte pe care se parea ca in conditii normale nu le-am fi luat. Dar bucurati-va voi in continuare...

MoWeed25.03.2008 14:53
Asta nu schimba nimic faptul ca vom castiga 3 puncte pe care se parea ca in conditii normale nu le-am fi luat. Dar bucurati-va voi in continuare...

In conditii normale nu le-am fi luat asa este....dar in conditii normale nu zburau brichete si mobile de provenienta incerta pe teren.

Ai si tu dreptate ca punctele sunt nemeritate(probabil in conditii normale luam maxim un punct) dar acum ce vrei sa facem? Sa incalcam din nou regulamentul prin nepedepsirea acestor ciobani?

fofahd26.03.2008 17:39

Daca CIOBANUL NATIONAL ar fi corect,asa cum ii place sa se laude ca e "cavalerul dreptatii"ar propune rapidistilor,nici ca mine nici ca voi,sa se rejoace meciul fara spectatori.Mie ca STELIST,imi e rusine de ce a facut Lovin et compania.

razvan_stelist200726.03.2008 20:31

asa trebuie...3-0 si teren suspendat pentru rapid

metzzz26.03.2008 21:03
In conditii normale nu le-am fi luat asa este....dar in conditii normale nu zburau brichete si mobile de provenienta incerta pe teren.

Ai si tu dreptate ca punctele sunt nemeritate(probabil in conditii normale luam maxim un punct) dar acum ce vrei sa facem? Sa incalcam din nou regulamentul prin nepedepsirea acestor ciobani?

daca se rejoaca meciul din minutul 73 avem cea mai proasta conducere de pe planeta...

daca e sa se rejoace , sa se rejoace tot meciul nu 10minute , cu toate ca nu merita

rejucarea negroteii

MoWeed26.03.2008 21:14
daca se rejoaca meciul din minutul 73 avem cea mai proasta conducere de pe planeta...

daca e sa se rejoace , sa se rejoace tot meciul nu 10minute , cu toate ca nu merita

rejucarea negroteii

Nu merita nimic aceste fiinte asta ziceam si eu!!!

De ce sa se rejoace cand avem un regulament?

cristi_mold27.03.2008 08:34

Se va da 3-0 pentru Steaua, asta se stie. Nu mi se pare nici mie corect sa luam asa 3 puncte, dar nu este vina noastra.

metzzz27.03.2008 13:59

Nae Manea

"Aștept sã vãd dacã se va respecta ce s-a discutat, pentru cã se ajunge pînã acolo unde sã nu i se mai permitã accesul în stadion. De aceea, sînt puțin sceptic, în privința respectãrii lui. Este o mãsurã bunã, cu toții au aderat la ea. Sînt patroni care, dacã ne gîndim la ce s-a declarat, cluburile trebuiau sã fie deja retrogradate."

Ca sa intelegeti de ce milogii astia nu merita nimic , cei care spuneti ca nu e corect ca

Steaua sa castige la masa verde cu 3-0

MoWeed27.03.2008 14:23
Nae Manea

"Aștept sã vãd dacã se va respecta ce s-a discutat, pentru cã se ajunge pînã acolo unde sã nu i se mai permitã accesul în stadion. De aceea, sînt puțin sceptic, în privința respectãrii lui. Este o mãsurã bunã, cu toții au aderat la ea. Sînt patroni care, dacã ne gîndim la ce s-a declarat, cluburile trebuiau sã fie deja retrogradate."

Ca sa intelegeti de ce milogii astia nu merita nimic , cei care spuneti ca nu e corect ca

Steaua sa castige la masa verde cu 3-0

Asta nu mai e impotriva "spiritului fotbalului"?

weeezer27.03.2008 15:02

Ca Manea e un idiot, ca George Copos un ipocrit iar Sapunaru un handicapat m**st, e adevarat, dar e cu totul alta chestie. Pe teren, cei 11 in alb-visiniu mergeau spre o victorie. In afara lui, s-a gresit. Pe teren, cel mai probabil am fi pierdut. Nu e corect sa castigam in afara lui. Una e pedepsirea Rapidului si alta e o POMANA acordata Stelei. Astea doua nu trebuie neaparat sa se intersecteze.

Si, din cate am citit prin presa scrisa, exista sanse ca meciul sa se reia sau sa se rejoace.

Va intreb totusi, pe voi cei bucurosi de eventualele 3 puncte... ok, Manea nu merita, Rada sau Rednic sau Sapunaru nu merita... Dar Becalul merita o asa pomana? Sa-l vedem a doua zi bucurandu-se si invocand divinitatea si spiritul corectitudinii? Care corectitudine reprezinta, desigur, acordarea de 3 puncte unei echipe in urma unui meci aproape pierdut.

metzzz27.03.2008 19:30

sa inteleg ca pana nu se intampla ceva voi nu vreti o decizie...oricum daca se rejoaca din

minutul 73 e clara treaba :)

weeezer27.03.2008 19:41

"nu se intampla ceva"... ce?

metzzz27.03.2008 19:57

sa zicem rejucare meciului , suspendarea terenului 5 etape minim si o depunctare

serioasa , pentru ca , cam asta merita...daca era Steaua sunt sigur ca era de foarte

rau ...iar ce vedeai pe la TV+presa era contra Stelei...asa deabia se pronunta comisia aia