FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

dinamo-online se remaniaza. bursa locurilor de munca !

Alexandru24.05.2005 15:01

persoanele care pot oferi un loc de munca unui brav securist, este vorba bineinteles de discobolus (cunoscatorii stiu de ce), sunt rugate sa ofere cativa mega si niste randuri de html unui om pentru care dezinformarea reprezinta un stil de viata.

in aceste momente triste, in care tastatura reprezinta doar un obiect cu care se loveste in cap, trimitem salutarile noastre cele mai calduroase lui disco, si ii uram sa viseze blaturile pe care Steaua le va face cu brasovul si cu Timisoara, precum si ploi si furtuni care fac ca meci de meci, sutele de mii de suporteri dinamovisti sa urmareasca jocurile echipei din fata televizorului.

:lol: :D :o :lol: :D :lol: :mrgreen: :twisted:

SSK24.05.2005 15:48

Discobolus asta e un fenomen... Eu il stiu inca de pe vremea cand frecventam forumul ProSportului, asta cand Tolontan si compania inca mai erau pe-acolo. Discobolus, in ciuda faptului ca nu parea prost (adica incult... :twisted: ), reusea sa emita cele mai patetice comentarii ! Efectiv ma cruceam ! E drept ca si noi aveam omul nostru - pe Gica Chioru - dar parca pe omul cu discu' nu-l ajungea nimeni :lol: Intre timp, pe dol disco reuseste sa ramana consecvent in patetismul si scenarita care-l caracterizau inca din acele vremuri imemoriale... Oricum, el este stereotipul perfect al suporterului dinamovist frustrat de succesele noastre ! :twisted:

PS Sunt curios daca "The Ripper" - user aici pe fcsteaua.ro - este una si aceeasi persoana cu acel Ripper de pe acelasi susamintit forum al Prosportului. Daca da, ii urez toate cele bune ! 8)

George Stan24.05.2005 16:51
PS Sunt curios daca "The Ripper" - user aici pe fcsteaua.ro - este una si aceeasi persoana cu acel Ripper de pe acelasi susamintit forum al Prosportului. Daca da, ii urez toate cele bune !  8)

Ripper este si el membru pe aici, insa nu unul consecvent. Are nicul Ripper parca si ca avatar tot pe Eddie.

rady28.05.2005 08:44

acelasi ripper cu cel de pe hh-inc? :)