FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aliuță s-ar întoarce în Ghencea

pablos24.05.2005 11:41

"Transferat de la Steaua la inceputul acestui sezon, Marian Aliuță n-a reusit să se impună la Rapid, el intrind chiar in dizgratie după tentativa esuată de a ajunge la Chunnam Dragons in iarna Desi mai are contract cu giulestenii pină in decembrie 2006, surse apropiate mijlocasului sustin că acesta si-ar dori să revină in Ghencea. Patronul Ciobanul ar fi de acord, dar numai dacă Aliuță s-ar intoarce fară nici o pretentie financiara Jucatorul, care are ca sonerie a telefonului mobil melodia lui Scooter, "Maria", pusă la statia de amplificare din Ghencea la fiecare gol al roș-albastrilor, a fost vazut de mai multe ori la meciurile Stelei, inclusiv la ultimul, cu FCM Bacau."

Eu unul nu mai stiu ce sa cred. Sunt tare curios daca este adevarata aceasta stire.

Motanu D24.05.2005 11:52

Pa si-a dat seama ca rRapidul "NU E" Steaua...

Dar nu, Aliuta nu e fotbalist, macar prin prisma caracterului, si n-are ce cauta la Steaua. Ca nu de fotbalisti fara caracter ducem lipsa :evil:

Sa se duca la Dinamo.

elvis24.05.2005 12:05

Dupa ce mi-a (Stelei) dat la ****, sa nu se astepte sa-l sustin. Nesimtitul!

sorin_77724.05.2005 12:11

El ar vrea dar trebuie sa si poata... Daca Neaga a trebuit sa se lupte cu morile de vant pana a intrat in gratiile Suporterilor, atunci Aliuta trebuie sa poarte razboaie grele si mai trebuie sa le castige si pe toate. :evil:

Neaga8824.05.2005 12:33

avetzi dreptate ... mie totushi ... nu m-ar deranja sa vina inapoi ... dar cu conditzia sa "JOACE" adica sa arate ca merita ... daca nu ... oricum il va da Jiji afara :))) !

Virgil24.05.2005 12:41

Aliuta nu mai pupa Steaua.O data a avut ocazia si a dat cu piciorul.Ocaziei.

Rapidul nu-l da fara cel putin 300.000 $,iar Steaua nu mai da nici un ban pe el.

Asa ca,treburile sunt clare.

Adi24.05.2005 13:08

Eu unul zic ca Steaua nu are nevoie, dar mai ales suporterii Stelei nu mai vor sa vada in Ghencea o *urva ca Aliuta. Ce naiba: a fost la Steaua, a fost la rapid, a tratat cu Dinamo si acum vrea iar la Steaua???? :evil: Scuip pe talent si calitati, cind vine vorba de onoare si demnitate :evil:

Motanu D24.05.2005 13:20
Scuip pe talent si calitati, cind vine vorba de onoare si demnitate :evil:

Talentul a murit, calitatile s-au pierdut prin aeroporturi... Asta e Aliuta... Onoare nu exista, demnitatea e un concept ininteligibil pentru fotbalist... N-ai pe ce scuipa...

fanatica24.05.2005 14:44

dupa ce a dat steua pe rapid,cred ca majoritea suporterilor nu vor agrea intoarcea lui in Ghencea!oricum cu timpul daca va juca bine poate sa se impace cu galeria!pe mine sincer nu m-ar deranja,dar ar fi o problema:nu cred ca daca ar reveni ar avea un loc in primu 11!daca accepta statutul de rezerva e bine venit,dar daca cu pretentii,fie ele chiar si finaciare ar fi mai bine sa se intoarca in giulesti!

pe mine sincer nu ma incalzeste daca aluita revine sau nu,pentru ca il ultima perioada petrecuta la Steaua a jucat cam prost si de asta s-a transeferat(la rapid!!!),ar fi mult mai bine ca Neaga sa revina!de el avem nevoie!!!

SSK24.05.2005 15:04

L-am vazut pe aliuta la meciul cu Clujul, in spatele tribunei a II-a, pe langa sala de scrima. Sincer, nu stiu ce cauta un jucator al rrapidului in Complexul Sportiv Steaua 8O In plus, vazandu-l cu cine era, m-am lamurit si ce fel de om e aliuta. Ca sa va dau un indiciu, el era cel mai putin negru dintre cei 5-6 care se plimbau foarte relaxati pe-acolo. Episodul de la rapid nici nu mai trebuie mentionat si oricum vorbeste de la sine.

Iar ca fotbalist, de cand s-a intors in Romania aliuta a jucat un retur SI ATAT ! Nu ai ce cauta in Ghencea, tigane !

George Stan24.05.2005 18:03
L-am vazut pe aliuta la meciul cu Clujul, in spatele tribunei a II-a, pe langa sala de scrima.

Cred ca am intrat impreuna la acel meci, caci si eu l-am vazut pe Aliuta atunci, si era in miscare deci nu cred ca a stat mult in zona salii de scrima. Era intr-un tricou verde.

SteauaToronto24.05.2005 19:05

Eu sunt de parere ca Aliuta ar trebuie iertat! A fost un jucator bun care a renuntat la cariera lui in Ucraina sa vina la Steaua dar a fost dat afara de domnul Jiji ciobanul!

Motanu D24.05.2005 19:16
Eu sunt de parere ca Aliuta ar trebuie iertat! A fost un jucator bun care a renuntat la cariera lui in Ucraina sa vina la Steaua dar a fost dat afara de domnul Jiji ciobanul!

Asa cum bine spui, Aliuta A FOST UN JUCATOR BUN. A dat insa dovada de lipsa de caracter, in primul rand cand a scandat celebrul "NU E Steaua" (de fapt stim cu totii ce-a zis...), si prin faptul ca a avut o viata privata nu tocmai sportiva (circula destule zvonuri despre el ca ar fi din categoria Semeghin & co. Iar zvonurile chiar daca sunt exagerate nu circula fara sa aiba un dram de adevar...)

Oricum, la urma urmei, poate ar fi bine sa vina la Steaua. Ar avea lumea pe cine sa injure si l-ar mai lasa si pe Dica in pace... :twisted:

Dar, lasand gluma la o parte, cred ca ii va fi greu sa intre in gratiile publiclui si nu numai... Daca faptul ca a jucat la Rapid se mai iarta, putini vor fi dispusi sa-i ierte celebra scandare...

Ma tem insa ca Aliuta a fost... Si nu mai este...

George Stan24.05.2005 20:16
Aliuta a fost... Si nu mai este...

Sau, ca sa il parafrazez pe Eminescu,

Era pe cand nu s-a zărit, / Azi il vedem, si nu e.

Motanu D24.05.2005 20:19

George, esti genial. Jos palaria.

LACATUS725.05.2005 03:57

Sa stea acolo la cioroii lui,ca sta bine!Daca faptul ca a semnat cu ei se mai putea ierta cu timpul,ceea ce a strigat cu suporterii acelei echipe m-a facut sa nu pot sa-l iert NICIODATA!Cine o face,inseamna ca e de acord sa ia m... de la el!

Virgil25.05.2005 08:28

George, esti genial. Jos palaria.

Genial e Eminescu,jos palaria.George e doar pe faza.Sus palaria.

SSK25.05.2005 14:44

Da, super tare replica ! :D

Inseamna ca am intrat amandoi in acelasi timp, George, pentru ca imi inchipui ca nu a stat sa se plimbe prea mult pe-acolo. Intr-adevar, aliuta era intr-un tricou verde, in blugi si venea dinspre terenurile de fotbal, impreuna cu 4-5 "tuciurii". M-a surprins ca, desi suporterii se uitau la el destul de intrigati, nestiind ce atitudine sa ia fata de el, aliuta era foarte relaxat, radea si il durea fix in...spate 8O

Jackass25.05.2005 14:46

pai cum ma??? isi vinde sufletul diavolui si apoi vrea inapoiin rai?? cum vine asta??

daca ar fi fost stelist nu ar fi semnat pentru nimic in lumea cu "coloratii"!

nu nu are ce cauta la noi!!!!

Padrese25.05.2005 15:29

Dupa cat l`am sustinut si i`am scandat numele iar el a facut gestul ala nici nu ar mai trebui macar sa`i treaca prin cap ca va mai imbraca vreodata tricoul sfant, este cam in aceeasi postura cu oita meeemeeee

Virgil27.05.2005 01:56
Conducerea Stelei nu ar avea nimic impotriva ca Aliuta sa se intoarca la Steaua.Conditia ceruta este sa vina ca jucator liber.In momentul de fata joaca la echipa a II-a a Rapidului,Electromagnetica,divizionara B.
Motanu D27.05.2005 03:55

Pai din partea mea sa vina si sa joace la "satelit" in C. Ca acolo e locul lui !!!

Dansan27.05.2005 06:20

Haliutza ar face bine sa ramana acasa la el acolo in Ghiulesti....A demonstrat din plin ce fel de om este...

Jackass27.05.2005 19:42

ma bucur ca sunteti majoritatea de parerea mea!! oricum nu-l va lua Gigi inapoi deci nu e pericol! 8)