FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CASA DE PIATRA, WALTER ZENGA !

Gaby24.05.2005 09:55
1203-115016396849b4d14751c_300_216_.jpg
SSK24.05.2005 14:45

Am citit pe gsp ca nici un jucator al Stelei nu a participat la ceremonia de casatorie a lui Walter. Asta e un gest foarte urat din partea lor, pentru ca ii datoreaza foate mult lui Walter ! Si de asemenea, asta arata inca o data ca sub "domnia" lui Gigi nici un jucator nu a mai putut sa se manifeste asa cum constiinta i-a dictat, ci asa cum a crezut ca-i place ciobanului. Neaga a fost un jucator care incepuse sa dea dovada de personalitate anul trecut si...surpriza...a fost vandut ! :evil: Respect fanilor care s-au dus sa-l felicite pe Zenga ! Respect Walter Zenga !

Neaga8824.05.2005 16:06

am votat "nu", adica nu cred ... asta e :( ... oricum intr-adevar, RESPECT Walter, respect fanilor care s-au dus sa-l felicite !

SHAYAN25.05.2005 06:02

nu cred ca va mai veni,din pacate ,antrenor la Steaua.Am citit azi in gsp ca si jucatorii au contribuit la demiterea lui,bineinteles cine altii decat Radoi si Dumitru.Eu personal m-am saturat de mofturile lor,sper sa plece odata din vara.

Walter a fost un mare antrenor,nu inteleg de ce nu s-au dus sa-l felicite,ar fost un gest de bun-simt,dar poate n-au asa ceva si nici personalitate .

BRAVO pentru CEI CE AU FOST ACOLO SI L-AU FELICITAT!

SHAYAN25.05.2005 06:05

Walter a facut mult pentru echipa,nu merita un asemenea tratament.Dar la Steaua din pacate a devenit obicei nerecunostinta fata de oamenii valorosi.Sa vedem cine va veni antrenor din vara,daca Galata o sa-l pastreze pe Hagi,ce facem continuam cu Dumitriu?

dogy25.05.2005 11:55
nu cred ca va mai veni,din pacate ,antrenor la Steaua.Am citit azi in gsp ca si jucatorii au contribuit la demiterea lui,bineinteles cine altii decat Radoi si Dumitru.Eu personal m-am saturat de mofturile lor,sper sa plece odata din vara.

Walter a fost un mare antrenor,nu inteleg de ce nu s-au dus sa-l felicite,ar fost un gest de bun-simt,dar poate n-au asa ceva si nici personalitate .

ce bine ar fi sa plece Radoi si Dumitru de la Steaua :twisted: :twisted:

asa ar ajunge mai usor Dinamo la poarta voastra :twisted: si n-am mai avea de centrarile alea exacte ale lui Dumitru :twisted:

oare nu pleaca si Munteanu? :twisted:

ce bine ar fi sa plece de la Steaua cei 3

ce veste buna ar fi daca ar pleca

bodanelu25.05.2005 12:54

ce bine ar fi sa plece Radoi si Dumitru de la Steaua :twisted: :twisted:

asa ar ajunge mai usor Dinamo la poarta voastra :twisted: si n-am mai avea de centrarile alea exacte ale lui Dumitru :twisted:

oare nu pleaca si Munteanu? :twisted:

ce bine ar fi sa plece de la Steaua cei 3

ce veste buna ar fi daca ar pleca

lasa-ne ma si du-te la blaturile ecchipei tale

dbd25.05.2005 14:31

nu...nu se va mai antrena...iar daca o va face o va face de dragul jucatoriilor...si poate si de a banilor ! :?

Jackass25.05.2005 14:41

am votat NU!!!

ar fi perfect daca arreveni, dar sunt prea mici sansele!! cred ca mai degraba nu l-ar mai lua Gigi! ca il da afara sa-l ia din nou sau ce???

imi pare sincer rau...

forzza Walter! bravisimo!