FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce urmeaza (GSP)!

fcsteaua.ro22.03.2008 05:05

Sursele Gazetei anticipeazã cã Rapid va pierde meciul cu 3-0, stadionul Giulești va fi suspendat 4 etape, iar gazdele derbyului vor primi și amendã

Comisia de Disciplinã se va întruni miercuri pentru a analiza cazul derbyului suspendat.

"Vom cere sã se reia meciul din minutul în care a fost întrerupt. Sã lase fotbalul sã se joace pe teren!", a spus rapidistul Zotta.

Declarațiile date ieri de șefii FRF și ai LPF indicã însã cã decizia Comisiei nu poate fi alta decît meci pierdut pentru Rapid! De altfel, regulamentele sînt clare: clubul ai cãrui suporteri agreseazã arbitrii pierde cu 3-0 la "masa verde".

În plus, Legile Jocului, elaborate de FIFA, nu spun nimic despre obligația "centralului" de a acorda 3 minute de grație, așa cum invocã rapidiștii.

Surse din LPF spun cã, pe lîngã pierderea meciului cu 3-0, Rapid se va alege cu terenul suspendat 4 etape și cu o amendã substanțialã, între 300 și 800 de milioane de lei vechi.

flo220322.03.2008 05:15

un inceput bun pentru taher forzateaua sper sa o tina tot asa

yo_marius22.03.2008 08:47

pacat, mare pacat. daca "sursele" gesepeului spun adevarul (am banuiala ca de data asta il spun) este mare pacat. asta inseamna ca tiganusii nu primesc intre 5 si 10 pct. de penalizare. asta inseamna ca sapunaru, pancu & rest of shit nu vor fi suspendati. asta spune multe despre aplicarea legii in Romania. singura mea speranta este ca cei de la UEFA sa vada lucrurile astea si sa-i dea un mare sut in dos nasului sandel!

alexynho22.03.2008 08:56
un inceput bun pentru taher forzateaua sper sa o tina tot asa

In acest ritm, retrogradarea scrie pe Rapid :thumbsup:

il_scorpio22.03.2008 09:20

Ar fi si culmea sa se dea orice altceva in afara de 3-0. Adica nu vreau sa fiu acuzat ca nu am spirit de stelist dar sa fim seriosi in cele 20 de minute care mai ramasesera nu am mai fi reusit sa facem mare lucru...poate vreo egalare eventual. Deci ne-a picat foarte bine gestul lui Deaconu.

Oricum Rapidul sunt destabilizati si fiti atenti ce va spun o sa piarda si la Buzau.

w3bmaster22.03.2008 09:44

Sunt tare curios ce se da .... eu as vrea nijte suspendari de ciori : Maftei Sapunel Pancu astia cares milogi si vor ramane milogi ....

Adi Tanas22.03.2008 10:14

Au mai fost ei pe acolo,se vor descurca!!!!!!!

MoWeed22.03.2008 10:17

@yo_marius

Exact!

Se pare ca cei din presa si din federatie uita gesturile suburbane ale unor jucatori de la ciori. Si nu numai jucatori: ieri Lacatus a declarat ca Nae Manea i-a amenintat pe stelisti cu moartea

laur_2322.03.2008 11:31

Se prea poate ca, pana miercuri, sa se schimbe multe ...in ceea ce priveste deznodamantul final!!!

Eu sunt de acord cu rejucarea, dar, cu conditia de a-i suspenda drastic pe milogii care ar fi fost capabili sa-l linseze pe Deaconu in vazul intregii tari...

Cum asa ceva este destul de improbabil, sa asteptam decizia finala, constienti de faptul ca se va ''trage'' in NOI, indiferent de hotarare!!!

Astristul22.03.2008 12:52

N-avem noi norocul ala! :sad2: :tongue:

forzateaua

Joint22.03.2008 14:10

Eu as mai adauga o mica pedeapsa. Urmatorii tuciurii : manea, sapunica, maftei, Constantin si pancu sa fie impuscati in cap. Asa mi s-ar parea cel mai echitabil. Planeta ar deveni mai curata.

**alex**22.03.2008 14:55

In conferinta de presa de ieri, Mircea Sandu a declarat ca cei care au facut gesturi obscene vor fi sanctionati. Deci probabil Pancu si Sapunaru vor lipsi o vreme, sa vedem daca se intampla ceva si cu bulibasa Maftei.

milovan djilas22.03.2008 17:37

Joint' date='Mar 22 2008, 02:10 PM' post='229693']

Eu as mai adauga o mica pedeapsa. Urmatorii tuciurii : manea, sapunica, maftei, Constantin si pancu sa fie impuscati in cap. Asa mi s-ar parea cel mai echitabil. Planeta ar deveni mai curata.

Bestial... Chiar ar fi o solutie :thumbup:

grizzly23.03.2008 01:12

nu asa ar trebui sa castigam noi meciurile. nu la masa verde. au fost mai buni ca noi. alea 73 de min, nu se stie ce se putea intampla. dar pana atunci au fost mai buni ca noi.

"Eu as mai adauga o mica pedeapsa. Urmatorii tuciurii : manea, sapunica, maftei, Constantin si pancu sa fie impuscati in cap. Asa mi s-ar parea cel mai echitabil. Planeta ar deveni mai curata."

mdea, alt arian... nu asa se judeca lumea prietene. nu dupa animozitati sau culoarea pielii.

twetwet23.03.2008 01:29
nu asa ar trebui sa castigam noi meciurile. nu la masa verde. au fost mai buni ca noi. alea 73 de min, nu se stie ce se putea intampla. dar pana atunci au fost mai buni ca noi.

"Eu as mai adauga o mica pedeapsa. Urmatorii tuciurii : manea, sapunica, maftei, Constantin si pancu sa fie impuscati in cap. Asa mi s-ar parea cel mai echitabil. Planeta ar deveni mai curata."

mdea, alt arian... nu asa se judeca lumea prietene. nu dupa animozitati sau culoarea pielii.

las-o moarta frate..esti reprezentantul ONU? tu crezi ca ei ar fi fost mai indulgenti si mai plini de compasiune in cazul in care ni se intampla noua? vezi-ti de treaba....ba sa stii ca unii merita judecati nu neaparat dupa culoarea pielii cat dupa comportament...nu tin minte vreun episod cu Mirel sa-l ia de gat pe arbitru (vezi Ganea) sau Steaua sa fi avut 5 eliminati intr-un meci....de ce sunteti ipocriti unii dintre voi? eu am curajul sa zic: nu suport tiganii! sic!

Joint23.03.2008 12:42

Grizzly- prietene,

Nu numai ca nu suport tiganii, dar nu suport nici romanii cu comportament "rromanes". iar astia din urma sunt cei mai periculosi.

Personajele tuciurii enumerate de mine sunt niste dejectii umane, care atunci cand vad cromatica ros-albastra, brusc, ca un instinct li se strange pumnul si li se ridica degetul mijlociu. Sau mai rau, in cazul lui Vasile burundi maftei sau Cristi persil sapunaru, li se duc singure mainile catre micile proeminente din sort. Cat despre rahatul ala imbibat in alcool, zis si manea (cu accent pe a doua silaba)...comentariile sunt de prisos...si-a facut destul natura de cap cu el, sodomizandu-i fizicul si caracterul.

Asa ca poate imi poti intelege ura si scarba viscerala pe care o resimt atunci cand astfel de vome apar in campul meu vizual.

Toate bune

PS. Scuze, l-am omis pe Marius laba Constantin.