FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciul urmator ne arata daca a facut steaua blat sau nu!!!

weber_p23.05.2005 13:54

Suporterii se cearta, antrenorii se schimba, jucatorii mimeaza (cica) jocul, pe Becali in doare in **** !!

vedem cu brasovul cat de blat a fost meciul cu bacaul!! daca Steaua manaca bataie sau face egal e clar a fost blat daca ii bate pe disperatii aia de puncte e clar chiar ii intereseaza de suporteri si vor face tot ce le e in putinta ca sa castige titlul dupa 5 ani!!!

Jackass23.05.2005 16:06

8)

ma omule stai calm!! o sa fie un pic, dar doar un pic mai "greu" meciul cu Brasov! si asta fiindca ei nu joaca cu echipa B!! dar ii batem si pe ei! ar fi culmea ca o echipa retrogradata sa ne incurce!

Virgil26.05.2005 03:25
8)

... ar fi culmea ca o echipa retrogradata sa ne incurce!

Imi place optimismul tau,dar ar fi cazul sa pui raul inainte.Am luat bataie si de la echipe din B,asa ca o prea mare surpriza,la felul cum se prezinta acum echipa,nu ar fi.Mai ales ca Brasovul va fi stimulata puternic de a doua clasata.

Se spune ca echipa Brasovului ar fi impartita in doua pentru acest meci.Jumatate ar vrea sa traga pentru Dinamo,cealalta jumatate ne-ar fi favorabila.

La mijloc mai intra si Rapidul care ne va sustine pe noi,pentru ca in situatia deloc placuta in care castigatoarea nemerituoasa a cupei ar Castiga si campionatul,coloratii(in visiniu) din Giulesti ar face pauza anul asta in cupele europene.

Sa vedem ce-o iesi.

FORZA

So bored!26.05.2005 07:38

cand visezi frumos se ajunge usor la utopii.brasovenii vor juca pentru cine da bani mai multi si cum Becali si-a pastrat sumele frumusele promise galatenilor le va suplimenta cu siguranta bugetul brasovenilor.asa ca luati-va gandul sa vedeti un meci curat,fie el si cu o echipa retrogradata.va fi furt pe fata asa cum e tot sfarsitul asta de campionat in care toate echipele se intrec in a fi cat mai penale.

SHAYAN26.05.2005 11:08

ii putem bate sau nu pe brasoveni,ma rog, nu cred ca este f.relevant din acest punct de vedere.Dar odata ce Gigi iese dupa meci si spune ca nu se putea sa-l bata tocmai prietenul lui,Sechelariu,cred ca s-a raspuns la toate intrebarile si toate chestionarele sunt completate.parerea mea.

BlackWoolfy26.05.2005 11:28

Ba fratilor mai ganditi si voi pozitiv la Brasov trebuie sa batem si asta vom face ca doar suntem pe primul loc si pe deasupra avem si echipa

HAIDETI CU TOTI LA Brasov

Jackass26.05.2005 14:54

8)

pai io zic ca nu ar trebui sa fiu sigurul optimist! se stie deja ca dinamuvistii le-au dat bani si ca vor fi motivati, mai ales ca brasovenii nu ne au neaparat la inima!!

dar eu cred ca ne descurcam si ca ii batem!! :wink:

alta varianta nici nu avem...nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca nu ii invingem!! 8O no no no!!!

pe ei pe ei pei pe mama lor!!

vampyrr27.05.2005 09:51

cu mdraq iti poate soune meciul asta daca au fost blat sau nu celelalte? bai frate ce nerozie. E posibil un meci tare al Stelei si atunci ai sa zici ca meciu cu bacaul a fost pe bune? fii serios. Ar fi de a dreptul rusinos daca ar castiga si cele doua meciuri ramase pri blaturi.

Allen27.05.2005 11:12

Acum daca batem la Brasov inseamna neaparat ca va fi blat? Asteptati mah sa se termine meciul si comentati dupa aia. Sa zicem ca primim un penalty inventat dintr-o greseala neintentionata a arbitrului, ce o sa mai zicem atunci? Daca invingem nu e bine, daca pierdem iar nu e bine, pana la urma nu ne mai multumeste nimic!? Daca e adevarat ce se spune ca sefii galeriei au promis ca vor sustine echipa in aceste ultime meciuri atunci sa-i ascultam si noi. Mai da-l in mortii lui de cioban ca nu merita facuta atmosfera grea pe stadion sa afecteze echipa numai din cauza declaratilor lui imbecile.

dbd27.05.2005 12:39

sunt sigur ca-i batem...eu nu am vazut meciul cu bacau...caci vedeti in dreapta unde mama naibii sunt...asa ca habar n-am ...dar e posibil sa ne luam bataie caci s-a cam amestecat totul pe la noi ! :evil:

Jackass27.05.2005 19:44

draculasblood....nu o sa fie blat! si nici prin gand sa nu-ti treaca ca vom pierde!! :? ce draqu??

si o intrebare..de cauti acolo frate???