Se zice ca Walter se va duce la Poli! Ce parere aveti?
sicer:nu cred!in primul rand el a afirmat ca e stelist si asa va ramane si nu cred ca va mai antrena vreo echipa!cred ca e doar un zvon care vrea sa tensioneze atmosfera din jurul Stelei,asa cum si zvonul cum ca Hamu ar trata cu Dinamo,nu vrea decat sa enerveze un public deja iritat!sunt doar zvonuri fara baza!
Se vorbeste prin oras,si anume la stirile Pro TV de la ora 19,ca Walter s-a insurat,isi va petrece luna de miere la Boston si tot acolo intentioneaza sa se stabileasca.
Nu am auzit nimic de faptul ca Poli si-ar muta sediul peste ocean.
Si la urma urmei ce daca se duce la Poli ? E un antrenor liber de contract, un profesionist care se duce sa munceasca acolo unde este nevoie de el.
Sunt sigur ca daca i s-ar propune s-ar duce sa antreneze si pe Dinamo si pe AC Milan, chiar daca e fan al lui Inter si a Stelei.
La urma urmei, daca Walter se duce la Poli comite un simplu act de normalitate. Nimic deosebit.
Dobos a spus ca il vrea pe Zenga ca director tehnic :lol: Pai ce Zenga va fi de acord sa fie in umbra lui Olaroiu???? Zenga daca va pleca la o echipa, se va duce numai ca sa fie antrenor pincipal si numai la o echipa cu care ar putea obtine performante europene
unde ai auzit asta??
e oricum putin probabil!! si io sper sa nu o faca! :? el a afirmat ca nu va antrena alta echipa din Romania si ca e stelist!!
nu as putea sa-l vad pe banca la Poli la un meci cu Steaua! 8O
forzza Zenga!!!
unde ai auzit asta??e oricum putin probabil!! si io sper sa nu o faca! :? el a afirmat ca nu va antrena alta echipa din Romania si ca e stelist!!
nu as putea sa-l vad pe banca la Poli la un meci cu Steaua! 8O
forzza Zenga!!!
Informatie din gsp si prosport, oricum dobos il vrea ca director tehnic, antrenor e Olaroiu
n-au decat sa-l vrea, dar el nu o sa se duca la Poli!! nu cred ca o sa ne tradeze!!
Stiri contradictorii.
Daca aseara la Pro TV se spunea ca Zenga se va stabili in Boston,azi un ziar central anunta ca de fapt va ramane la Bucuresti.
In aceasta situatie e foarte posibil ca el sa mearga si la Poli.Ca doar trebuie sa faca si el ceva.
Sincer, eu cred ca daca a spus ca va ramane in Bucuresti, este si un semnal catre Gigi. Binenteles, nu stiu daca va fi luat in seama...
e liber,deci se poate duce oriunde vrea,nu? Numai ca ieri a declarat ca nu mai vrea sa mai antreneze in Romania pentru ca ar fi prea greu.
normal ca e liber sa faca ce vrea, dar io zic ca nu l-ar lasa inima sa joace contra Stelei!!! iubeste echipa si suporterii prea mult!!!
dar la ce te referi ca ar fi prea greu sa antreneze in Romania?????
Meseria-i meserie.Acum,daca nu o sa mai antreneze Steaua,ce sa faca?Sa ramana somer?Se duce unde i se fac oferte.
Desi Poli e o echipa de provincie care face prea mare tam-tam in jurul ei,e posibil ca Walter sa o preia,alaturi de Oli.
Asta nu ca ar fi prea mare antrenor ci doar pentru firma sa.A fost cel mai bun portar al lumii intr-o anumita perioada,e italian.Toate lucrurile cu el la echipa se vad altfel.
Zenga poate ca ar fi un antrenor mai mare decat este.Dar e mult prea orgolios.Si asta dauneaza.
Meseria-i meserie.Acum,daca nu o sa mai antreneze Steaua,ce sa faca?Sa ramana somer?Se duce unde i se fac oferte.Desi Poli e o echipa de provincie care face prea mare tam-tam in jurul ei,e posibil ca Walter sa o preia,alaturi de Oli.
Asta nu ca ar fi prea mare antrenor ci doar pentru firma sa.A fost cel mai bun portar al lumii intr-o anumita perioada,e italian.Toate lucrurile cu el la echipa se vad altfel.
Zenga poate ca ar fi un antrenor mai mare decat este.Dar e mult prea orgolios.Si asta dauneaza.
Virgil, cred ca ai scris aici chintesenta ideii de Walter Zenga. BRAVO !
ok! trebuie sa acceptam asta, dar nush...poate primeste vreo oferta din alta tara! poate chiar italia lui!!! :wink: