FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciobanul zice ca s a inteles cu suporterii

vampyrr23.05.2005 12:01

ce mama draq mananca asta rahat pe la TV,zice ca s a inteles cu suporterii si ca problemele au luat sfarsit!!! asa o fi? ori la el suporterii se rezuma la doi trei suporteri pe care i plateste

Virgil23.05.2005 13:13

E posibil sa se fi inteles,dar in ce privinta?

E vorba probabil de ultimele doua meciuri care au mai ramas de disputat,cand personal consider ca trebuie liniste.

E pozitiv faptul ca nu lasa lucrurile la voia intamplarii si incearca reconcilierea.

Motanu D23.05.2005 14:17

Pai acum zece minute m-am intalnit la o bere cu Jiji si ne-am impacat (nu intrebati de suma ca nu va zic cat...). I-am promis in numele tuturor suporterilor ca il vom sustine pana la capat.

FORZA Jiji !!!!

Jackass23.05.2005 16:03

:lol:

cu ce suporteri ma??? asta a cazut in cap sau ce??

io nu am auzit de vreo impacare!! :)

dar io l-as ierta si n-as mai avea nimic cu el daca s-ar duce in lume si ne-ar lasa!! :wink:

sorin_77723.05.2005 18:03

o fi sau nu vrajala (mai mult pare a fi) noi trebuie sa ne sustinem echipa. Avem nevoie de 22. Suntem in seceta. Cine mai rezista inca un an din acei suporteri care isi huiduie jucatorii? Si daca vine Hagi, aduce el titlu' si face spectacol? Ma indoiesc ca ii va fi mai usor decat lui Zenga.

Neaga8823.05.2005 18:22

da ... s-a intzeles ! cu MUSTATZA si cu subalternii lui Mustatza din Nord ! Iar nu o sa mai strige Nordu impotriva lui ... i-a mai dat niste bani ca sa-l linisteasca ... si s-a intzeles ! Peluza Sud RAMANE ULTIMA SANSA ! INDEPENDENTZI MEREU !

SteauaToronto23.05.2005 23:13

1203-115016396849b4d14751c_300_216_.jpg

Walter dand mana cu suporterii stelisti la nunta acestuia! After acesta era cu ochii in lacrimi!

SA VINA Walter SA VINA Walter INAPOI!

danielblaze24.05.2005 03:40

si dupa ce luam campionatul(daca o sa-l luam)..incepem un alt sezon cu alte scandaluri..si nu ajungem nicaieri :oops:

vampyrr24.05.2005 10:10

asta e special pentru zama.

Frate in caz ca nu ai inteles eu nu am nimic cu echipa, ce ma doare pe mine e legat de oier. Cat despre intelegerea cu supoerterii e fix **** parerea mea pentru ca, el nu da nici doi bani pentru suporteri si aici il citez pe el "eu sunt Gigi brcali, ba voi credeti ca astia ma dau afara pe mine?" asa ca afirmatiile tale sunt nefondate. pentru echipa tot sprijinul desi nu merita

Jackass24.05.2005 10:42

vampir asa e!!!

asta nu cred ca a inteles zama, ca noi nu suntem conta echipei, ci contra lui GB!! si asta vb numai kkt!! nu intelege nimic, sau face promisiuni si tot degeaba!

ne-am saturat de el, afara cu el si cu jandarmii lui!!

Allen24.05.2005 14:17

Aseara dupa Fanatik la Prima au fost cativa suporteri care l-au aplaudat pe oier. Sincer sa fiu nu am recunoscut pe nici unul dintre ei la TV, dar poate aia or fi mai nou nucleul galeriei noastre si nu stim noi. Eu unul merg la Nord mereu si nu i-am vazut niciodata. Cum de la Sud nu erau cu siguranta, inseamna ca nu erau decat niste sclavi de-ai lui Jiji. Probabil a fost o manevra menita sa insele opinia publica, la fel ca intreaga emisiune fanatik de altfel. Am stat la TV pana tarziu sperand ca moderatorul sa aduca vorba despre ce s-a intamplat la meciul cu Bacaul in tribune, in special in PS...nimic. Rusine Ivanovici!

Daca Mustata si liderii de la Nord s-au impacat cu ciobanul asta nu inseamna ca toata Peluza va striga dupa ei. Sudul nu trebuie sa fie neaparat solutia, daca veniti la Nord si aveti coloana vertebrala, atunci cantati si comportati-va cum vreti, nu va luati dupa gloata.

In rest tot respectul pt Sud si-mi pare teribil de rau ca au parasit rand pe rand PN.

lbj24.05.2005 14:36

Se aude ca au fost si unii din liderii de la sud.

SSK24.05.2005 14:56

Șefii galeriei au fost la "Marriott"

Ieri, in jurul orei 11:00, mai multi lideri de galerie de la ambele peluze au avut o intilnire cu Ciobanul si cu Mihai Stoica la "Marriott". Surse apropiate ultrasilor sustin că patronul Stelei a recunoscut că a gresit trimițind bodyguarzi in tribuna dar a si reprosat fanilor că nu sunt alaturi de echipa "În cele din urmă am convenit să venim la meciurile cu Brasovul si Timisoara si să-i sustinem pe baieti pină la capat, pentru cîștigarea titlului", a spus unul dintre liderii de la Peluza Sud. Nu este insă exclus ca protestele la adresa conducerii să continue.

Sursa : www.gsp.ro

Cunoscandu-i pe ziaristii romani si nivelul lor de cunoastere intr-ale peluzelor (care tinde la zero...), prefer sa nu ma bazez pe o asemenea stire pana cineva de la Sud nu binevoieste sa confirme sau sa infirme daca a avut loc aceasta intelegere. Pe de alta parte, eu cred ca acest lucru se va observa oricum la Brasov in atitudinea Sudului, pentru ca despre Nord nu cred ca e cazul sa vorbim. Ei sunt departe de avea o "atitudine" atata timp cat trei sferturi din membrii peluzei sunt masa de manevra a lui Mustata si pot sa se contrazica in scandari de la un minut la altul.