Vreau sa atrag atentia a unui aspect care nu s-a discutat aici si care poate nu e asa de important ca evenimentele ce se petrec in momentul de fata, dar cred ca merita precizat.
Clubul Steaua este ingropat in datorii, datorii acumulate, e adevarat inainte de venirea lui Jiji la club si de ruptura de MAPN. Cu toate acestea, "patronu" sustine ca el a platit toate datoriile catre stat si in prezent se duce o politica fiscala impotriva Stelei, implicit impotriva lui. Iata omul care vrea sa ajunga presedintele tarii, care vroia ne ofere un viitor luminos. A preluat doar numele Steaua cu palmaresul sau unic in Estul Europei si cu imensul capital de popularitate, datoriile preferand sa le treaca cu vederea sperand probabil ca vor fi uitate. Din cate cunosc eu, la preluarea unei firme, companii, etc, se preiau atat activul cat si pasivul respectivei companii. Intamplator cunosc pe cineva la LPF care a incercat sa-i explice acest lucru marelui afacerist insa a primit obisnuitele deja raspunsuri sub forma injuraturilor, amenintarilor, samd.
Aici intrezaresc o posibilitate de a scapa de cioban: va fi somat sa plateasca datoriile, el va refuza desigur, va trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte al consiliului de administratie, in caz contrar fiind bun de plata.
Daca gresesc ceva sa-mi spuneti, nu am studii de specialitate si e posibil sa trec cu vederea unele aspecte. Pana la urma sunt doar un "vagabont" care vine la meciuri, platit bineinteles de Copos si Voiculescu, tovaras de pahar cu Netoiu.