FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sandu: "Deaconu a procedat bine, iar stelistii au facut bine ca au fugit la vestiare"/OLS

fcsteaua.ro21.03.2008 13:34

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, au sustinut, vineri, o conferinta de presa, in care au vorbit despre incidentele de la meciul Rapid - Steaua. Mircea Sandu este de parere ca Alexandru Deaconu a facut bine cand a intrerupt partida si le cere tuturor arbitrilor sa procedeze la fel in astfel de cazuri. Totodota, Mircea Sandu este de acord cu gestul jucatorilor stelisti care au fugit la vestiare, deoarece totul putea degenera pe teren. Iata intreaga conferinta de presa, asa cum a fost transmisa in direct pe Onlinesport.ro.

ora 12:24 - A inceput conferinta de presa!

ora 12:25 - Mircea Sandu - Desi nu i s-a spart capul, arbitrul, evident, a fost lovit. A avut o discutie cu delegatul de meci, a fost de acord sa continue meciul, dar in momentul in care s-a apropiat ca sa inceapa jocul, cel putin un obiect a zburat catre acea zona, iar conform regulamentul, a oprit jocul. Ceea ce s-a intamplat, nu stim, miercuri va acea loc sedinta Comisiei de Discpilina.

ora 12:26 - Mircea Sandu - Mai e o problema pe care am citit-o astazi intr-un ziar, cea a cartonselor galbene, dar tot miercuri Comisia de Discplina va spune ce se intampla cu respectivii jucatori.

ora 12:27 - Mircea Sandu - Exista un articol care se refera si la arbitri. Daca un arbitru este lovit, poate sa continue, sa opreasca sau sa intrerupa meciul. In toate situatiile, arbitrul trebuie sa anunte organele competente.

ora 12:28 - Mircea Sandu - Cert este ca s-au intamplat astfel de evenimente, la Galati, la Craiova, dar din pacate observatorii nu scriu in rapoartele de joc toate evenimentele care au loc in incinta stadionului. Arbitrii au fost toleranti, trebuie sa uniformizam arbitrajul.

ora 12:29 - Mircea Sandu - Bine ca s-a luat aceasta decizie cu oprirea meciurilor. Atrag atentia arbitrilor care nu vor respecta regulamentul ca vor avea de suferit. Am tot spus ca "retrag echipa, retrag echipa", dar arbitrajul a fost foarte bun si uite ce s-a intamplat.

ora 12:30 - Mircea Sandu - Ce sa mai comentam? E o decizie clara si corecta a brigazii de arbitri! Trebuia oprit jocul!

ora 12:31 - Mircea Sandu - Alexandru Tudor trebuia sa opreasca meciul, atunci trebuiau acordate 3 minute, cand s-a aruncat cu obiecte si nu a accidentat pe nimeni, a procedat corect.

ora 12:32 - Mircea Sandu - In cazul lui Bozovovici, nu s-a gasit obiectul. Incidentul cum sa fie premeditat? Poate din partea suporterilor rapidisti!

ora 12:32 - Mircea Sandu - Nu a existat nici o premeditare, arbitrajul a fost foarte bun. Ce v-ati face daca v-as arunca eu cu o piatra in cap?

ora 12:33 - Mircea Sandu - Foarte bine ca s-au intalnit arbitrii, au pus tactica de arbitraj comun in slujba meciului. Jucatorii stelisti ce erau sa faca? Bravo lor ca au plecat! Cine a avut ideea ca jucatorii Stelei sa plece, a avut o idee foarte buna!

ora 12:34 - Ionut Lupescu citeste un mail primit din partea unui suporter care a fost la meci.

ora 12:35 - Mircea Sandu - Alexandru Deaconu mi-a comunicat ca pe tot parcursul jocului i-a rugat pe oficialii rapidisti sa faca anunturi sa nu se mai arunce cu obiecte pentru ca opreste meciul. Are dovada, prin faptul ca s-au facut anunturi din partea crainicului.

ora 12:38 - Mircea Sandu - Cand am fost la Roma si Frisk a fost vatamat, am avut o intalnire de urgenta cu prefectul, seful politiei si reprezentantii celor doua cluburi. In 10 minute am pregatit un comunicat, a fost citit la statie si suporterii au plecat linistiti.

ora 12:39 - Mircea Sandu - Ce conteaza ca joaca Buzaul cu Mioveni sau joaca Rapid cu Steaua?

ora 12:40 - Mircea Sandu - La Galati si la Craiova, trebuiau masuri mai drastice. Am vazut aruncandu-se cu pungi de seminte, la Craiova cu pietre.

ora 12:41 - Mircea Sandu - Orice arbitru trebuie sa faca precum Alexandru Deaconu. Daca nu va face asa, va plati.

ora 12:42 - Mircea Sandu - Intrebati-i p-aia care se dau mari experti acum in arbitraj de ce nu s-au oprit meciurile de la Galati si Craiova. Ei i-au pregatit pe arbitri.

ora 12:43 - Mircea Sandu - Daca Targu Jiu n-a castigat cu Steaua, de ce n-a castigat ? Ca n-a bagat-o in poarta. Ivan si Tudor acum stau pe tusa. S-a gresit si in favoarea Clujului, si in favoarea Rapidului, si in favoarea Stelei.

ora 12:44 - Mircea Sandu - Arbitrii au fugit de acasa de neveste ca sa se intalneasca in benzinarie cu niste fete.

ora 12:45 - Mircea Sandu - Sper ca arbitru sa fi scris in raport despre jucatorii care au aratat semne obscene tribunelor.

ora 12:46 - Mircea Sandu - Daca acel suporter care a aruncat e stelist, trebuie sa te indrepti impotriva echipei Steaua.

ora 12:48 - Mircea Sandu - Am inteles ca domnul Becali a declarat ca se va linisti! Sa dea Dumnezeu!

ora 12:49 - Mircea Sandu - Nu trebuie sa ne grabim cu decizia, Rapid are meci in deplasare, deci nu conteaza o suspendare.

ora 12:50 - Mircea Sandu - La cum s-a jucat pe teren, pana in minutul 75, Rapidul merita sa castige

ora 12:51 - Mircea Sandu - Deaconu a vrut sa continue jocul, s-a indreptat sa dea minge de arbitru, iar in momentul ala s-a trezit ca ii cade prin fata ochiului un obiect portocaliu. Integritatea jucatorilor e mai importanta.

ora 12:54 - Mircea Sandu - Am vazut la Sevilla, ca suporterii l-au predat politiei pe cel care l-a lovit pe portarul lui Bilbao.

ora 12:55 - Conferinta de presa s-a incheiat!

vlad7521.03.2008 13:58

Eu nu stiu ce fac femeile lui Zotta,Manea,Sichitiu sau Copos toata ziua??Astazi erau deghizate in ziariste si-i punea fel de fel de intrebari lui Sandu.

De exemplu ,mama lui Manea il intreba pe Sandu:" De ce nu a intrerupt arbitrul meciul tur dintre Timisoara si Rapid,cand Ganea il strangea de gat pe tusier?"

Sau nevasta lui Zotta intreba:"Ce dracu o fi fost in mintea mea in tinerete de mi-am luat un barbat asa de prost si hidos ca Zotta?".Ori muierea lui Shichitiu:"Pentru ce dracu mai traiesc eu ,dupa acea experienta frumoasa cu arabi( pardon! )la arabi ,alaturi de Grigore si butonul lui de lift?"(Despre butoanele astea se tot vorbeste prin presa de astazi.Alin Buzarin stie cel mai bine ce-i cu butoanele,ca el pe acolo isi elimina urina,dar la cat de diform e el imi pun semne mari de intrebare despre necesitatile lui fizilogice ,urina lui are culoarea verde ,ca banutii aia de-l fac pe el mai deontolog ca altii :puke: ). Si nevasta lui Sapunaru era haioasa la conferinta de presa.Ea intreba....defapt ea nu intreba nimic,pentru ca ea este intr-o permanenta si latenta stare de vegetatie.Ca cel de langa ea.Si ma refer si la Sapunaru aici,nu doar la pilotii aia de se pliaza ea pe spatele lor pe post de....Lorena Trica stie raspunsul! :whistle:

1on21.03.2008 13:58
ora 12:46 - Mircea Sandu - Daca acel suporter care a aruncat e stelist, trebuie sa te indrepti impotriva echipei Steaua.

Pãi și, mã rog, cum determini cã respectivul suporter era stelist? Scrie în buletin cu ce echipã ține? Nu. Îl întrebi. ªi el poate sã zicã ce vrea. Dacã zice cã ține cu Dinamo, și s-a dus la Rapid-Steaua cã se plictisea acasã, o sã se întrepte împotriva echipei Dinamo? Sau dacã e turc și ține cu Fenerbahce, se îndreaptã împotriva echipei Fenerbahce? O altã tâmpenie marca Mircea Sandu, dupã ce s-a referit la legea prin care se depunctau echipele pentru declarațiile conducãtorilor și a spus cã "notorietatea" este o dovadã de apartenențã în conducerea clubului, chiar dacã respectiva persoanã (adicã Jiji) nu are nici o funcție în acte.

Dar dacã este rrapidist și spune cã-i stelist?...

vlad7521.03.2008 14:10
Pãi și, mã rog, cum determini cã respectivul suporter era stelist? Scrie în buletin cu ce echipã ține? Nu. Îl întrebi. ªi el poate sã zicã ce vrea. Dacã zice cã ține cu Dinamo, și s-a dus la Rapid-Steaua cã se plictisea acasã, o sã se întrepte împotriva echipei Dinamo? Sau dacã e turc și ține cu Fenerbahce, se îndreaptã împotriva echipei Fenerbahce? O altã tâmpenie marca Mircea Sandu, dupã ce s-a referit la legea prin care se depunctau echipele pentru declarațiile conducãtorilor și a spus cã "notorietatea" este o dovadã de apartenențã în conducerea clubului, chiar dacã respectiva persoanã (adicã Jiji) nu are nici o funcție în acte.

Dar dacã este rrapidist și spune cã-i stelist?...

Il gadili in talpi cu o pana de lebada pana zice adevarul.

PS Lebedele nu erau pe cale de disparitie din cauza lui "Medaleon"?? :sleep:

cristian01421.03.2008 14:12

Trebuia sa adopte si Mircea Sandu o pozitie vis-a-vis de aceste incidente. Dupa declaratiile oficialilor de la FRF si LPF, foarte retinute de altfel, ne putem astepta la orice. Cum a mai spus cineva, 'sa inceapa licitatia.' Deocamdata Becali are avantaj.

lush21.03.2008 14:33

Nu doresc sa comentez incidentul de la acest meci. Regulamentele sunt foarte clare in acest sens.

Vreau insa sa va povestesc cam cum era acum 30 de ani la un meci al unei echipe de mijlocul clasamentului in divizia B.... Asteptam cu placere sa vina duminica in care echipa locala urma sa joace pentru ca stiam ce urmeaza: Toata familia la meci, mititei ,suc,bere si era tot timpul asa indiferent daca Ceahlaul pierdea sau castiga. Nimeni nu injura , in tribune erau doamne, domnisoare si toata lumea venea ca la o distractie sigura. E mult de atunci. Acum e randul meu sa-mi scot familia la un meci de fotbal pentru ca iubesc acest joc. Dar pot oare ? De aceea as dori ca regulamentele sa fie aplicate si indivizi de genul celor care vin la meci sa-si arate mediocritatea sa se duca... nu vreau sa zic unde. Poate ne zice ministrul nostru de externe....

MoWeed21.03.2008 15:21

Am vazut conferinta de presa omul a fost rezervat nu prea a facut pe desteptul....

Sa se respecte regulamentul

steaua_gloria21.03.2008 15:26

Daca ramaneau in teren iesea rau. Podarii au cativa "baietei" prost crescuti si sigur sareau la bataie. Ceea ce m-a suparat era bucuria lui Lovin. Mircea Sandu are dreptate.

Gabyc21.03.2008 17:45

Atitudinea lui Lovin mi sa parut si mie ciudata.Multi zic ca stelistii au fugit repede la cabine dar ce erau sa faca sa stea pe teren sa primeasca diferite obiecte in cap?eu cred ca au facut bine daca erau in locul lor si altii faceau tot asa.Mie unul imi place ca au dfecis ca miercuri sa se decida ce se intampla pentru ca era prea repede acum si iese prea mare scandalul.dar nu de alta dar deabia sa potolit Jiji al nostru :notangel:

lucius9121.03.2008 18:51

OLE OLA A ARUNCAT ELODIA =)) stelistii au facut f bine ca au parasit terenu decat sa ramana si sa faca dintr un derbi, finala k1 cu rapidu. Rapidistilor dak nu le place aplica planu B sa se bata aqm 2 ani in ultima etapa kn Steaua avea cu vasluiu si rapidu cu Jiu kn a aflat rapidu ca Steaua va lua campu ptc deja conducea din primele minute ce sa faca kill jucatori de la Jiu bv lor si suporterilor se cunoaste ca au ramas nijte primitivi care nu au cunoscut Champions League nu au avut de a face cu masa bogatilor ... mi a placut de suporteri stelisti ole ola a aruncat elodia :))) sau dc suporteri stelistii nu si au scos telefoanele banii si brichetele sa arunce in acel jucator nervos de la rapid care le a facut acea declaratia km atat am de zis bravo Steaua [echipa+galeria] dupa parea mea ati reactionat f frumos ca nijte jucatori si suporteri cu valoare..si.. frumos hattricku brichetei mna ca rapidistii se pare ca au cautat o cu ""LUMANAREA" =))))) :steag_sah_mic:fularultrasforzateaua:steagcruce:fularsteaua2

morosanu'21.03.2008 19:48

mi-a venit o idee traznita: sa ma duc la un meci al lui CFR si sa lansez cu prastia niste brichete din afara stadionului,poate poate le fac cinste cu un 0-3...

carmenlucy21.03.2008 21:26

ce tot va uitati in gura lor?lasatii sa vb si ei......avem regulamentul in fata si dovezii.......clar 0-3....

Virgil21.03.2008 22:14

Art. 83, paragraful 5, din STATUTE ªI REGULAMENTE ale FRF, ediție publicatã în 2007: "Neexecutarea dispozițiilor date de arbitru în legãturã cu desfãșurarea regulamentarã a jocului, înaintea sau în timpul jocului, care are ca efect neînceperea sau nereluarea jocului în termenul regulamentar, se sancționeazã cu pierderea jocului prin forfait".

fedora21.03.2008 22:18

Articolul il vedem, insa se va face tot posibilul ca lebedele sa nu fie incadrate aici.

MoWeed21.03.2008 22:21

Asa e o sa inceapa cu vrajeli ca trebuie sa se joace pe teren acest "derby" sau ca nu e cinstit ca munca rrapidistilor nu trebuie distrusa bla bla

Numai in Romania se poate intampla asa ceva. In orice alta tara civilizata sau ma rog din V Europei(spre care tindem din punct de vedere fotbalistic) nu se comenta ci se respecta regulamentul si punct. Nu-mi amintesc ca dupa acel Inter-Milan oprit din cauza fumigenelor primite de Dida sa fi iesit Mancini la televizor cu vrajeli si teorii ale conspiratiei. La fel si in cazul Romei sau a lui Betis Sevilia....

gaby_steaua_eu23.03.2008 09:16

steua daca era o echipa mare asa cum o stim de ani multi le dadea 3-0 la rapid fara sa aibe probleme dar atat timp cat exista un cioban care face echipa nu vom mai avea rezultate Lacatus se lasa manipulat prea tare Dica Lovin SI Ovidiu Petre LASATI Steaua SA JOACE FOTBAL LASATI BAIETII AIA CARE STIU SA JOACE NU VOI DUCETIVA LA DIVIZIA B