FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid București - Steaua București

«12»
**alex**20.03.2008 12:33

Rapidistii sunt obligati sa castige daca vor sa mai spere la locul 2 asa ca vor iesi la joc. Imi e greu sa cred ca fundasii lor (in special Mafteiutz si M.Constantin), la forma care au aratat-o in retur, vor rezista actiunilor lui Mendoza si Dayro Moreno. Insa si noi trebuie sa fim atenti in aparare. Goe e suspendat, Eme accidentat. Mi-ar fi placut sa joace Rada in locul lui Ghionea, iar in Nesu nu am mare incredere are evolutii oscilante.

Forza Steaua!

laur_2320.03.2008 12:41

Acestea cu... ''La tomberoane/ impingeti la tomberooooane!'' si ''Sa vina Rebu /Si sa va ia/Si sa va duca in Somaliaaaa!'' dateaza din sezonul '98-'99 , cand tziganii au luat titlul(in care si ei si mizerabilii au furat pe rupte!!!), iar NOI am obtinut ultima Cupa a Romaniei pana astazi...

SI mai era una-din acelasi an:

''In padurea cu alune/ Aveau casa 3 STELISTI/

Vine pupaza si spune:

Ne pisham pe rapidisti...!!!''

The Flyer20.03.2008 12:45

bai,nene,tre' sa batem imputitii la ei acasa!TREBUIE!din cind in cind intru pe site-ul lor de rahat si ma distrez de minune!merita sa incerci asa ceva,da' fara sa-ti faci cont!doar sa citesti ce scriu agramatii aia acolo!sunt si unii cu capul pe umeri,nu doar sa le ploua in git,da' sunt si altii care te amuza la culme!cel mai tare din tigania aia e noni,frate!vai soarta lui,nu stiu cum dracu' a invatat sa respire!ma mir ca n-a murit sufocat pina acum!

ps:bai,e vreunul ronrichie care posteaza pe aici si s-a bagat in seama la porumbei pe forum??????daca da,sa-mi dea un pm!

DelPiero1020.03.2008 12:48

Da am vazut si eu!Sunt atat de inculti,nu stiu cum ii m-ai suporta Pamanatul asta...

P.S.Parca e unul ronrichie si pe aici...le-a zis aloea ca si-a luat bilet la meci!Fara suparare...dar cat de fraier poti fi sa faci asta?

cristian01420.03.2008 12:52

Lupta Steaua !!! :thumbsup:

The Flyer20.03.2008 13:17

DelPiero

omul e cretin rau!eu voiam sa-i dau niste sfaturi,ca nu vreau sa si-o ia prin T1 pe tiganie!

ps:omul chiar a fost idiot!

rosso_blu3620.03.2008 13:32
Del Piero

Aia nu o stiam dar e buna :D

si aia cu ciorilor nu vreti un mc lebada? )))

forzateauaforzateaua

luckfactorx20.03.2008 13:42

rapidul e frustrarea intruchipata. 10 ani in "B", nici un trofeu in toata existenta sa locomotica. ei sunt peste tot acasa; acest lucru ma duce cu gandul la un popor raspandit in lume si care a devenit o problema sociala si in Romania, datorita apetitului exagerat pentru lebedele straine. sunteti peste tot acasa pentru ca nu aveti casa, nu aveti in intreaga voastra istorie nici un punct de referinta.

singura motivatie a acestei echipe isi gaseste originile in propria neputinta. vesnic "persecutati" de rivale, va impinge de la spate un fals sentiment de revolta.

Steaua in schimb, pe tancuri rusesti, pe langa ele sau cinstita cum este, a adus bucurie in sufletele a milioane de romani prin rezultate, nu vaicareli mioritice. nu suntem boemi ca echipa feroviara dar suntem luptatori si recunoscuti in intreaga europa ca unul din putinele cluburi care are in palmares un titlu european.

pentru stelisti acesta nu este un derby ci este un meci important si foarte greu cu o echipa buna si motivata, insa datorita atitudinii suflarii rapidiste de dupa meciul din semifinalele cupei UEFA "I love you Boro"… ne rezervam dreptul de a nu respecta adversarul. Pana la urma respectul se castiga nu numai prin victorii (evident si modul in care le obtii) ci si prin cuvintele nascute din neputinta esecului.

potra20.03.2008 13:55

"Roș-albaștrii au șansa sã confirme în Giulești cã victoriile din ultimele 3 meciuri nu se datoreazã atât arbritrajelor (cum se acrediteazã excesiv în presã)"

eu asta vreau!ca oricum stiu ca suntem peste ei cu 100 de etaje...dar m-am saturat cand vad toate aberatiile astea cu arbitrii si alte enormitati de genul (chiar adineauri m-am certat cu un clujean pe tema asta, oamenii au ramas cu sechele de la meciul ala!!!)

FORZA Steaua!!!!

:steagcruce:

Astristul20.03.2008 14:42

Azzido

oooooooooo daaa!!!

LA TOMBEROANE, IMPINGETI LA TOMBEROANE!

Asta il pun acum status la mesager:))

P.S.

pentru cei care sunt interesati de istoria rrapidului:

PE VREMURI RAPIDUL ERA NUMIT "ABBA"!

ABBA mai era pe vremuri si Petrolul! :laugh:

forzateaua

Joint20.03.2008 14:52
Azzido

oooooooooo daaa!!!

LA TOMBEROANE, IMPINGETI LA TOMBEROANE!

Asta il pun acum status la mesager:))

P.S.

pentru cei care sunt interesati de istoria rrapidului:

PE VREMURI RAPIDUL ERA NUMIT "ABBA"!

Mai era una super :

"caca-te Frate Romane !

Caca-te Fara Rusine!

Pe Caile Ferate Romane !

Ura ! Ura ! Ura !

raped ne suge p..."

sau:

"sa moara Copos si toti rrapidistii

ioanitoaia si toti ziaristii

ca fura-ntr-una, fura de pomana

si tot Steluta este campioana"

Pana una- alta :

CINE BATE ASTAZI IN GHIULESTI

S T E A U A Bucuresti !!!

ros-albastru4ever20.03.2008 15:23

Cred ca avem forta necesara pentru a invinge in seara asta.Un 2-0 e suficient pentru a le scoate figurile si visele de Liga din cap... :steagcruce:

laur_2320.03.2008 15:29

''Tanar vreau mereu sa fiu,

Sa traiesc asa cum stiu,

Ca la 20 de ani

Sa dau mwie la milogi!''

-este unul dintre cantecele mele favorite, el semnificand totodata si cel mai frumos titlu de campioana pe care l-am trait ca stelist!!!...in anul 1998, titlul nr. 20 din istorie, cand am implinit 20 de ani...

-era perioada in care venise mwistul de ''stralucescu'' in tiganie, in acel sezon amplificandu-se aceasta adversitate si ura impotriva subpodarilor, datorita acestui ''mare antrenor''...

-ce vremuri!, ce campionat!, ce final de sezon!, ultima etapa fiind,cel putin spus, dramatica!!!, NOI invingand Bistrita cu 5-2, iar ei impiedicandu-se la olteni(2-2), dupa ce, inaintea ultimei etape, eram la egalitate(80pct.)...

ss lucki20.03.2008 15:50

Sa traiesc asa cum stiu,

Ca la 20 de ani

Sa dau mwie la milogi!''

-este unul dintre cantecele mele favorite, el semnificand totodata si cel mai frumos titlu de campioana pe care l-am trait ca stelist!!!...in anul 1998, titlul nr. 20 din istorie, cand am implinit 20 de ani...

-era perioada in care venise mwistul de ''stralucescu'' in tiganie, in acel sezon amplificandu-se aceasta adversitate si ura impotriva subpodarilor, datorita acestui ''mare antrenor''...

-ce vremuri!, ce campionat!, ce final de sezon!, ultima etapa fiind,cel putin spus, dramatica!!!, NOI invingand Bistrita cu 5-2, iar ei impiedicandu-se la olteni(2-2), dupa ce, inaintea ultimei etape, eram la egalitate(80pct.)...

Asa e... doar ca acel cantec a aparut in 2002!!!!

In 1998 se striga mwie rapid la infiniiiit si Mwie rapid CFR/10 ani ai stat in B.... Pe culoarea visinie/ne pisam o vesnicie...

vlazila20.03.2008 16:00

Cantati sa incurajati echipa nu sa jigniti!!!Nu trebuie sa va comportati ca niste dobitoci ca sa aratati ca sunteti mari stelisti!

Fiti indr-adevar superiori!

DonAndres20.03.2008 16:03

Mai era una!!!!

Haide nea lucescule/Baga gunoierii in B,/Scapa tara de burtosi,/De tziganii paduchiosi!

DelPiero1020.03.2008 16:04

Sa traiesc asa cum stiu,

Ca la 20 de ani

Sa dau mwie la milogi!''

Tin minte ca au plans saracii vreo 3 luni dupa titlul ala! :rolleyes: Premergator ultimei etape,facusem egal cu Sportul in Regie,unde chelisoul(nu mai stiu cum il chema,Oprisan mi se pare) ne-a dat gol,ni s-a anulat si un gol(dat de Rotariu),iar la final,portarul Sportului,Tiganescu Jr facea semne triviale galeriei steliste(de fapt intregului stadion)!Dar Dumnezeu a fost STELIST in cele din urma!Ce memorie extraordinara am...atunci aveam 10 ani! :whistle:

stelistul stelist20.03.2008 16:08

vom bate sigur sa stea linistit Copos ca sigur vom fi si dupa etapa asta inanintea lor. forzateauafularsteaua2:steag_sah_mic:fular-campionii

laur_2320.03.2008 16:25

ss lucki

acel cantec-luat de la voltaj, a aparut in 2001 in galeria noastra, prima data fiind cantat la milogi sub pod, la acel dezastru de meci 0-3, cand arbitrul ne-a anulat un gol la Danciulescu, la scorul de1-0 (scz pentru aceasta completare...!)

eu am facut asocierea acestui cantec cu acel titlu cu nr. 20(cel mai drag mie!), nu am spus nicidecum ca era din anii '90...

grizzly20.03.2008 16:33

ce-a degenerat topicul asta...

laur_2320.03.2008 16:43

asta asa e!!!...nu prin asta ne aratam superioritatea, insa nu o sa accept niciodata sfaturi de la persoane care jignesc, numindu-ne pe noi ceilalti-niste ''dobitoci''!!

Atentie ''stimabile'' vlazila!!!

Raulredblue20.03.2008 17:18

Sa traiesc asa cum stiu,

Ca la 20 de ani

Sa dau mwie la milogi!''

imi aduc aminte si eu de campionatu` ala...aveam 11 ani....eu sunt din Craiova...da sunt stelist de cand ma stiu....si am fost la meciu ala a lu Craiova cu rapid...cu taicameo...care tine cu Craiova...si imi aduc aminte...crainicu stadionului zicea rezultatele la Steaua gloria......murea galeria lu rapid atunci cand auzea...doamne..ce am mai plans de bucurie ca a facut Craiova egal.....si ca Steaua a luat campionatu...offf...ce frumos....Forza Steaua

simona_steaua620.03.2008 18:36

sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste meciul asta caci este pur si simplu crucial!!!!haideti baieti,dati totul pe teren si jucati in seara asta cum stiti voi mai bine!va imploram sa jucati pentru GLORIE,ISTORIE,VALOARE,SUPREMATIE...intr-un cuvant pentru Steaua!!!!!!

FORZA Steaua!!!!MEREU SUPERIORI!!!! :steagcruce:

«12»